• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ben memnun gerçektn sınav soncm beklemdgim kadr iyi geldii tavsiye ederm zaten hiç çalşmdıysan tek kurtarcn 1 ay kaldı inş işine yarr

sağol canım :16: baktım şimdi her ders için ayrı ayrı hazırlamışlar.benim 3 dersime lazım.taneside 4.5 tl birşey değilmiş.hemen edineceğim :34: iştende çıktım rahat rahat hazırlanacagım sınavlara:62:

selam kızlarr okudum sonuçlarınızı bununla geçmiş olsun.. benm hepsi beklediim gibi bi tr ekonomisi beklediimden 10 puan yüksek gelmiş çok sevindim ya.... haydi darısı finalleree

tebrikederim hangi derss
bende maliye 3 benmde idare hukuku 40 çalşırkende sevmemiştim bu dersi

idare hukukunu geçen sene bende hiç sevmemiştim canım. Vizede 60 almıştım finalde de 3 konusun çalışıp öylece bırakmıştım ve ucu ucuna tam gereken puanı alıp geçmiştim finalde. neyse geçen seneden hiç dersim kalmadı yoksa napardım bilmem..

kızlar birşey sorucam size kötü olan iki dersinden özette yazayım diyorum. Biri maliye politikası 54 geldi birazda karışık diye üniteleri bitti ama özette yazayım daha iyi aklımda kalsın dedim ama final konuları kolay aslında, biri de yerel yönetimler o da 40 geldi daha başlamadım ona. konuyu çalıştıktan sonra bir de özet yazmak zaman kaybı mı olur direk soru bankası, nokta atış ve geçmiş çalışsam zaten konuyu çalışınca ordan tekrar yapmış gibi olurum diyorum tüm kitaplar var bende soru için..

GENEL İŞLETME 40 - - -
DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 37 - - -
İKTİSADA GİRİŞ 20 - - -
İLETİŞİM BİLGİSİ 40 - - -
UYGARLIK TARİHİ 34 - - -
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 67 - - -
YABANCI DİL 24 - - -
HUKUKA GİRİŞ 40

en tenbeliniz ben çıktım demi kızlar yaaaa :43: :43: :43: offf offff yaaaa çokkkk üzgünüm kaç almak gerekiyordu ki :26: başarısızmışım niye kalkıştım ki böyle bir şeye :47: çok kızıyorum kendime :5: ben bu işi beceremiyormuşum işte berbatım berbat :58: :58: tüm arkadaşları tebrik ederim bu arada hepiniz çok iyisiniz maşallah :nazar:

Son düzenleme:
GENEL İŞLETME 40 - - -
İKTİSADA GİRİŞ 20 - - -
UYGARLIK TARİHİ 34 - - -
YABANCI DİL 24 - - -
HUKUKA GİRİŞ 40

en tenbeliniz ben çıktım demi kızlar yaaaa :43: :43: :43: offf offff yaaaa çokkkk üzgünüm kaç almak gerekiyordu ki :26: başarısızmışım niye kalkıştım ki böyle bir şeye :47: çok kızıyorum kendime :5: ben bu işi beceremiyormuşum işte berbatım berbat :58: :58: tüm arkadaşları tebrik ederim bu arada hepiniz çok iyisiniz maşallah :nazar:

canım evet notların kötü ama finallerde %70 i alındığı için çok yüksek notlar almana gerek yok. davranış bilimleri ve hukuka giriş kolaydır biraz sıl 4 haftada başarırsın. İletişim bilgisi de 40 17 net yapsan geçersin yapılmayacak birşey değil benimde bir dersim 40 geldi. Bende kaç sene çok yoğun çalıştığım için kaldım ama çocukluğumdan beri hiç beceremediğim matı bile kursa gittim geçtim. Tüm sene takıntısız son seneye geldim evlendiğimden beri yeter ki iste..

canım evet notların kötü ama finallerde %70 i alındığı için çok yüksek notlar almana gerek yok. davranış bilimleri ve hukuka giriş kolaydır biraz sıl 4 haftada başarırsın. İletişim bilgisi de 40 17 net yapsan geçersin yapılmayacak birşey değil benimde bir dersim 40 geldi. Bende kaç sene çok yoğun çalıştığım için kaldım ama çocukluğumdan beri hiç beceremediğim matı bile kursa gittim geçtim. Tüm sene takıntısız son seneye geldim evlendiğimden beri yeter ki iste..
canım yaaa biraz olsun içimi rahatlattın çok sağol :16: inşallah sağlık olsun tabi başta başaracağımmmmmm :46: acı haberi eşime bahsettim hemen '' dershaneye kayıt yaptırayım seni '' dedi :28: ama ben bu yıl sınıfta kalsamda seneye dershane düşünüyorummm tek başına beceremeyenlerdenim :44:

kızlar işletme 1 sınıfım simdi gördüm yazılanları bende öle baktım açıklandıgından haberm bile yok:27: aranızda işletme var mı
nasıl sizce notlarım geçme notu 50 miymiş:s

1001 - GENEL MUHASEBE 44 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 47 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 37 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 47 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 77 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 84 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 60 - - -

kızlar işletme 1 sınıfım simdi gördüm yazılanları bende öle baktım açıklandıgından haberm bile yok:27: aranızda işletme var mı
nasıl sizce notlarım geçme notu 50 miymiş:s

1001 - GENEL MUHASEBE 44 - - -
1002 - GENEL İŞLETME 47 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 37 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 47 - - -
1007 - GENEL MATEMATİK 77 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 84 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 60 - - -
valla bana ( benim notlara ) göre süpersin maşallah çok anlamıyorum ama gayet iyi görünüyorlar notların tebrik ederim :46: :16:

idare hukukunu geçen sene bende hiç sevmemiştim canım. Vizede 60 almıştım finalde de 3 konusun çalışıp öylece bırakmıştım ve ucu ucuna tam gereken puanı alıp geçmiştim finalde. neyse geçen seneden hiç dersim kalmadı yoksa napardım bilmem..
valla hukuk derslerinn hepsne gıcık oluyom

kızlar birşey sorucam size kötü olan iki dersinden özette yazayım diyorum. Biri maliye politikası 54 geldi birazda karışık diye üniteleri bitti ama özette yazayım daha iyi aklımda kalsın dedim ama final konuları kolay aslında, biri de yerel yönetimler o da 40 geldi daha başlamadım ona. konuyu çalıştıktan sonra bir de özet yazmak zaman kaybı mı olur direk soru bankası, nokta atış ve geçmiş çalışsam zaten konuyu çalışınca ordan tekrar yapmış gibi olurum diyorum tüm kitaplar vabncr

bnce az bi zamn kaldı öet mi çıkaracaksn onu tekrarlayacakısın sorumu çzeceksn
dediğin gib nokta tış ve çıkmş soruları çözz canm işini görrr

GENEL İŞLETME 40 - - -
İKTİSADA GİRİŞ 20 - - -
UYGARLIK TARİHİ 34 - - -
YABANCI DİL 24 - - -
HUKUKA GİRİŞ 40

ya hakketten kötü ama olsn bence bozma moralini finallere asıl olmadı büt var bol soru çözz işine yarr

:nazar:
valla hukuk derslerinn hepsne gıcık oluyom

kızlar birşey sorucam size kötü olan iki dersinden özette yazayım diyorum. Biri maliye politikası 54 geldi birazda karışık diye üniteleri bitti ama özette yazayım daha iyi aklımda kalsın dedim ama final konuları kolay aslında, biri de yerel yönetimler o da 40 geldi daha başlamadım ona. konuyu çalıştıktan sonra bir de özet yazmak zaman kaybı mı olur direk soru bankası, nokta atış ve geçmiş çalışsam zaten konuyu çalışınca ordan tekrar yapmış gibi olurum diyorum tüm kitaplar vabncr

bnce az bi zamn kaldı öet mi çıkaracaksn onu tekrarlayacakısın sorumu çzeceksn
dediğin gib nokta tış ve çıkmş soruları çözz canm işini görrr

ya hakketten kötü ama olsn bence bozma moralini finallere asıl olmadı büt var bol soru çözz işine yarr
sağol canım ya bundan sonra hep soru çözeceğim çözdükçe de inşş ezbere alacağım :47: inşallah olmazsa seneye sil baştan dershane ile hallederim inşş gerek kalmaz tebrik ederim canım senide :nazar: :16: :29:

1002 - GENEL İŞLETME 54
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİ 77
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 46
1032 - İLETİŞİM BİLGİSİ 54
1074 - UYGARLIK TARİHİ 60
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 90
1216 - YABANCI DİL 77
1410 - HUKUKA GİRİŞ 57

kızlar notlarım nasıl sizce?
:71:

Son düzenleme:
çalışmayaa başlamak lazım birbirimizi gaza getirelim bari kızlar calışamıyorum ben sınavlardan sonra bıraktım kalem elime almıyor:24:um

1002 - GENEL İŞLETME 54
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİ 77
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 46
1032 - İLETİŞİM BİLGİSİ 54
1074 - UYGARLIK TARİHİ 60
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 90
1216 - YABANCI DİL 77
1410 - HUKUKA GİRİŞ 57

kızlar notlarım nasıl sizce?
:71:

iktisat düşük sadece diğerleri iyi iktisat zaten en zoruu:50:

Back