Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Final Sınavlarına Çalışma Grubu

vize final arası ünite sayısı - Çalıştığı ünite sayısı

piolin......................48.......... - ..........................
tatlıkıs..................................-..................
bulancak28..............43...........-...............
hayat8990.............................-............
biricik18..................74...........-..........
dejavu_one...........................-......................
merguana................70..........-........2.........

hayat8990.............................-............
biricik18..................75...........-..........

günaydın kızlar off yeniden hiç dinlenmeden ders çalışcazzzz ve süre çok kısa iyi değerlendirmek lazım :28: :29: :16: sayıyım akşama vereyim ünitelerim :92:

hayat8990...............47..........-............
sifaa...................................-..................

canım eğer önlisans değilse ve lisanslardan iktisat ve işletme fakültesiyse 2. sınıf pazar günkü dersler:yönetim organizasyon,istatistik,inkılap ve iktisat teorisi.
boşver sen gene de günahına girme kalbini bozma,belki erken çıkmıştır gerçekten çünkü bende ilk yarım saat çıkarmadıkları için 31. dakika dışarda oluorm maksimum 25 dk da bitiorm sonra afakanlar basıo duramıorm.
bu arada nasıldı sınavlar sende 4. sınıf maliyeydin galiba dimi

canım ben normalde zaten kimsenin ne okuduğuna bakmam ya da yalan mı söylüyor doğru mu söylüypor elbette şüphe etmem kimseden ama daha önceden böyle birşeyi olduğu için ve ben kağıdını görüpte yakaladığım için şimdi acaba yine mi böyle birşey var diye düşünüyor insan çünkü insna ister istemez gözünün içine baka baka yalan söylenmesini istemiyor içi içini yiyor aptal yerine koyuluyormuşum gibi. Ama şuna da katılıyorum her insan syledii yalanla kendini kandırır, kimseyi kandıramaz ve aşağılık kompleksi vardı böyle birşeyde yalan diyebildiğine göre ve bunu değil bizzat yine ona üzüntü verir çünkü gerçeklerle yine başbaşa kalan o kişi ve söylediklerinin yalan olduğunu bir tek o biliyor ve bu çok büyük bir yük aslında haklısın.. Ama Allah çok büyük ben hiç böyle düşünmediğim ona inandığım bir zamanda bana gerçeği gösterdi o zamanlar.

Kızlarr ben daha yamadım valla o kadar bıkmışım kii elime alasım gelmiyor bu aralar kitapları ama alıcaz mecbur. Bende bugün sayayım final konularını da söylerim. Perşembeden de başlayayım diyorum artık.

Kızlar ben size birşey danışıcam ya karar veremedim bir türlü. Ben vizede zor dersleri en başta çalıştım aslında 1. kitabı ilk çalıştım maliye politikası vardı o kitapta sonra 2. kitabı çalıştım onunda ilk dersi finansaldı. Özellikle maliyeyi unuttum sınav vakti yaklaştığında çünkü dersleri çaışırken öbürleri tekrar etmedim. Şimdi diyorum acaba zorları en başta çalışıp bol soru mu çözsem yararı olur, yoksa zorları en sona bıraksam daha iyi hatırlarım konuları ve fazla tekrar gerek kalmaz fazla stres olmam diyorum ne yapsam hangi dersten başlasam. Önümüzdeki pazartesi İstanbul'a anneme gidicem trende giderken ve orada çalışmam kolay olur hem de yüksek bekliyorum kolay bir ders diye orada Türk dline çalışcam yani Türk dilinden başlıcam aradan da çıkmış olur diye. Perşembe başlıcam haftasonu biraz eşime zaman ayırmak istiyorum gezeriz diye sınavlardan hiç çıkamamıştım bir de İstanbul'a gittiğimde devam edicem gelene kadar bitsin diye. Ama sonra hangi dersten devam etsem..

Kızlarr ben daha yamadım valla o kadar bıkmışım kii elime alasım gelmiyor bu aralar kitapları ama alıcaz mecbur. Bende bugün sayayım final konularını da söylerim. Perşembeden de başlayayım diyorum artık.

Kızlar ben size birşey danışıcam ya karar veremedim bir türlü. Ben vizede zor dersleri en başta çalıştım aslında 1. kitabı ilk çalıştım maliye politikası vardı o kitapta sonra 2. kitabı çalıştım onunda ilk dersi finansaldı. Özellikle maliyeyi unuttum sınav vakti yaklaştığında çünkü dersleri çaışırken öbürleri tekrar etmedim. Şimdi diyorum acaba zorları en başta çalışıp bol soru mu çözsem yararı olur, yoksa zorları en sona bıraksam daha iyi hatırlarım konuları ve fazla tekrar gerek kalmaz fazla stres olmam diyorum ne yapsam hangi dersten başlasam. Önümüzdeki pazartesi İstanbul'a anneme gidicem trende giderken ve orada çalışmam kolay olur hem de yüksek bekliyorum kolay bir ders diye orada Türk dline çalışcam yani Türk dilinden başlıcam aradan da çıkmış olur diye. Perşembe başlıcam haftasonu biraz eşime zaman ayırmak istiyorum gezeriz diye sınavlardan hiç çıkamamıştım bir de İstanbul'a gittiğimde devam edicem gelene kadar bitsin diye. Ama sonra hangi dersten devam etsem..

canım ben şöle yapıcam zor dersleri son aya bıraktım önce bu ay kolaylarını bitiricem çünkü zor olanların akılda kalması daha kolay olur en son çalışırsak ama ilk olarak onlara baksanda sonra tekrar etsen daha çok oturur bilgiler bu da var tabi:26:

sifaa.......................70............-.......2...........

kızlar e öğrenmeye girin
sınav soruları,2010-2011 yılını seçin,diğerini de 2011 ara sınavı seçin
kitap çıkacak karşınıza ilk önce kitapçık kodunu tıklayın
o listeden bölümünüzü bulun.kaçıncı oturum olduğun bi kağıda yazın derslerin yanındaki kodları da yazın diyelimki ingilizce 2250 2.oturum 4576
bütün kodlarınızı yazın
eğe sınavda cevap anhtarlarınızı bi kağıda yazdıysanız cevap anahtarını tıklayıp ordan ingilizce 2250 kodunu bulun.doğru grup olduğuna da bakın (ABCD)
eğer cevap anahtarlarını almadıysanız
2.oturumun karşısında yazan 4576 nolu kitapçığı açın sol tarafta açıklama cevap anahtarı kitapçık kodlarının altına doğru kodlar var ordan bulun kitapçık kodunuzu
işte sınavdaki kitapçık gelecek karşınıza ordan da hangi şıkları işaretlediğinizi yazın bi kağıda
şıkları yazma işiniz bittiyse cevap anahtarı ksmına gelip
ordan da ingilizce 2250 numaralı cevap anahtarı kodunu bulun
karışık ama 1 saat uğraştım ben:27::27:

kızlar sınıf gecmek ıçın kaç net olunca kaç puan oluyor bıraz anlatırmısınız.

genelde 30 soru oluyor sınavlarda 15 net 50 yapıyor şu şekilde hesaplıyoruz:

100 / soru sayısı = çıkan sonuç * doğru yapılan soru sayısı= puan

30 soruluk bir sınavda 15 doğru yapıldıysa

100/30=3.3 *15=50

benim 51 konum var ekleyin beni..

Bu arada notlarıma baktım malesef iyi beklediğim dersler çok kötü. Kötü beklediklerim de iyi. Nasıl iştir anlamadım. sadece 3 konusunu doğru düzgün çalışıp gerisini öyle bir okuyup son akşam soru tekrarı yaptım ders 67 geliyor ama tüm konusunu çalışıp tekrarlar yaptığım ders 43 düşünün yani inşallah oynar çünkü hatırladıpım kadarıyla baktım baya da değiştirmiştim hatırlamadım tam yükselir resmi sonuçlar inşallah. Bakmama göre şöyle:

Maliye politikası: 43
Uluslararası mali ilişkiler: 57
Yerel yönetimler: 43
Türk dili: 75
Türkiye ekonomisi: 67
Vergi hukuku: 63
Finansal ekonomi: 63

dejavu_one..............51..........-......................
sifaa.......................70............-.......2...........

bende kontrol ettim kızlar
vergi hukuku:100
maliye politikası:97
uluslararası mali ilişkiler:87
yerel yönetimler:97
türk dili:100
türkiye ekonomisi:66 (fena afalladım bu derste :):)
finansal ekonomi:100

yanlışlarıma sinir oldum çünkü hepsi okuma hatası.türkiye ekonomisinde kafam çok karışmıştı sıkılmıştım bide hemen üstün körü okuyup okuyup yaptım ii kak yemişim keşke biraz mantık kullansaymışım oturup

Back