Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kimse yokmuuuunasıldı sınavlar ben yeni geldim türk dili biraz zorladı sanki beni bazı sorular karışıktı biraz türk dilini alanlar gelsede kritik yapsak biraz
diğer dersler güzeldi bakalım yarın napıcam inkılap tarihinden
![]()
kızlar kimse yokmuuuunasıldı sınavlar ben yeni geldim türk dili biraz zorladı sanki beni bazı sorular karışıktı biraz türk dilini alanlar gelsede kritik yapsak biraz
![]()
kız türk dili en kolay dersti nasıl zorladı seni. Benim Türk dilim herzaman iyiydi. Sözel bölüm okudum onunda payı var. Tekrar bile yapmadım bu dersten konu çalıştım ve soru bankası çözdüm. Bence gelebilecek en kolay sorulardı ki ben şu dünya dillerinden hangi dilin hangi kola ait olduğunu sorarlar diye korkuyordum ama çıkmamıştı. Ben bir soru vardı handi dil yoktur mu neydi Himalaya-Afrika yaptım onu umarım doğrudur bakmadım da. Bir iki yanlışım daha çıkar. Birleşik sözcük vardı onu yanlış yapmış olabilirim. Ama 80-85 arası bekliyorum. Aklına takılan hatırladığın soru varsa sor. Birazdan yarınınn derslerine bakıcam ama yarın cevaplarım.
Türk Dili dersinden hatırladıklarım;
cevabı flamanca olan bi şık vardı
hangisi argo kelimedir ben yanlış yaptık çürük yumurta diye meğer mankafa olan şık doğruymuş
yazım yanlışı vardı.yada kelimesi bitişik yazılımıştı ben onu yaptım
noktalama işaretlerinden hangisi kaldırılırsa anlamı değişir.ben de virgül yaptım
hala,plan gibi ^ böyle imleçli soru vardı.ben hala yaptım
-de,-da ekiyle ilgili soru vardı da unuttum ya hangisini işaretlediğimi
başka hatırlayan var mı acaba?
ayy evet bende hala yaptım yada oda doğru falamnca yaptım bende virgül yaptım ayy inşallah 50 falan toparlarım yaa :)))
![]()
piolin senin hatırladığın yok mu?
ya kolay ama ne biliyim biraz karışıktı bide 10 soru yapmışmıyımdır acaba diye tereddütte kaldım. Ben de o soruyu himalaya afrika yaptım canımbeni şu şeyler zorladı dilbilgisi dediğin gibi birleşik cümle sorusu vardı onda ben iki eylemli cümle aradım iki eylemi olan bir de düz isim cümlesidir vardı ondada gittim kurallı sırlanmış olanı işaretledim sonu "yolculardı" diye bitiyodu hatta.bide anlatım bozuklukları biraz zorladı
ben hepsini gayet güzel anlıyorum hiçbirinde anlatım bozukluğu bulamadım
ama şeyi işaretledim bizlerde sizler gibi üniversite sınavlarına girdik mi ne öle bi cevaptı benim hatırladıklarım bunlar başka hatırlayan yokmu acabaa