Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Arkadaşlar ben 8 dönem açık lise genel kültür bölümünde okudum yani düz lise..sonra bir hata yaptım ve 102 kredim varken imam hatibe geçtim bu yıl ve bir dönem yüzyüze eğitim gördüm hala görmekteyim şimdi çıkmak ve düz liseye devam etmek istiyorum çünkü 4 yıl okula gitmem şart geçebiliyomuyum bilgisi olan var mı

2 gün hiç uyumam ben artık soru çözmektende sıkıldım artık ya.geçmiş soruları ezberledim nerdeyse..ama çalışıyorum genede sağol canım.inşallah iyi notlar gelecek

uyumakta gerekiyor canım abartmayalım yani. Ben geçmiş yıllara bakamadım bakamıcam da. Geçmiş yıllardan gelecek soru azdır ama soru bankasından konuları tekrar edersem daha çok soru yapabilirim diye düşündüm zaman az olduğu için birini seçmem lazımdı yarın birazda kazandıran sorular kitabım vardı ona da bakıcam hayırlısı ama bugüm murat yaynlarının sitesinde soru çözdüm beklediğimdne iyi çıktı netler sınavda ne yapıcaz göreceğiz.

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....52.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......43.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........68.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........54........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........17.......
dejavu one......49.....-......49.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......55.......
sh1087..........49.......-......49......
mayaaaa......69........-.......69.....

bugünden itibaren uykusuz geceler başlıyor.hayırlı olsun

canım senin sınavların sabahtanmı ben,im öğleden sonra sabah erken kalkıp tekrar ederizdiye düşünüyorum son soruları artık son rütuşları yaparız ben hala inkılapla boğuşuyorum Allahım inşallah bu dersten geçerim tabi hepsinden geçerim inşallah amaen çok bundan korkuyorum

tebrik ederim canım sende kısa zamanda yetiştin tamamladın inşallah iyi notlarla geçeriz hepimiz

evet canım ne yazıkki sabahtan
canım zaten 1 ders iyi gitmez benimde genelde böyle olur.inşallah geçeriz

slm kızlar ne var ne yok...

yaa ben artık karıstırmaya basladım karmançorman oldu herseyyy (( sınavdada aynısı olursa napıcam ben yaaa....
allahtan sadece 4 dersten giricem daha çok olsa napardım bilemiyorum biraz uyuyım dıyorum kafam dağılsın beynım bosalsın yokkk yanı olmuyor beynım durmadan calıstıklarımı tekrar edıp duruoo ayy cıldırcamm bişii diil...
sınavdan sonra iyi bi format atmam lazım beynime

yazmayı unutmusum...

kızlar umarım emeklerımızın karsılıgını alırız fazlasıyla hemdee... Allah zihin açıklığı versin hepimize , inşallah umduğumuzdan da yüksek notlar alırız

yazmayı unutmusum...

kızlar umarım emeklerımızın karsılıgını alırız fazlasıyla hemdee... Allah zihin açıklığı versin hepimize , inşallah umduğumuzdan da yüksek notlar alırız

inşallah canım yarın sınav günü kızlar bende hepimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum

Kızlarr artık yarın sınav günü.. heralde giremem bugün o yüzden şimdiden başarılar diliyorum. Allah hepinize zihin açıklığı versin.. Artık oluruna bırakıcaz stresten uzak durmak lazım lakin mümkün olmuyor henüz ben ancak sınav zamanı heyecanı atarım. Son senem olması dolayısıyla endişe, stres, heyecan herşey var. Dün gündüz başlayıp gece yarısına kadar tekrar yaptım bugünde erken kalkıcam diye 1 de yattım ama uyuyamadım döndüm durdum. Bugün tüm günde tekrarlar var yarının derslerini tekrar edicem sınavlarım öğleden sonra sabahta ünite sonu sorularına bakarım.

Arkadaşlar sonuç ne olursa olsun moralinizi bozmayın ve finallere odaklanın ayrıca resmi sonuçları beklemeyin çalışmak için zamanımız çok az özellikle mezun olacaklar için finaller çok önemli biraz dişimizi sıkarsak yazın rahat edeceğiz ama başarı için vizeyi arkamızda bırakıp finallere çalışmamız lazım..

kızlar çok fena hastayım.bugun 2 günlük rapor aldım.sabahtan beri yatıyorum anca gözümü açabildim.maliyet muhasebesinin tekrarı var onu yapacagım sonra hazırım.bi parça daha iyi olursam test çözmeye devam.

Allah hepimizin yardımcısı olsun yarın.herkese bol başarılar diliyorum

selam kızlar hepimize başarılar diliyorum inşallah hakkından geleceğiz tüm soruların :86: öpüldünüz ben birazdan eşimle yola çıkıyorum kayseri ilçesindeyim evimiz çok uzak her yere bu yüzden işi garantiye almak için kayseri merkezde eşimin halasında kalacağız yerimi yadırgayacağım kesin uykumu alamayacağım kesin ama işte şartlar el verse ahhhhh arabamız olsaydı ahhh neyse sağlık olsun zor şartlar altında sınaa gideceğim gidiş geliş yapmamak için hala nın misafiriyiz ee döndüğümde haberleşiriz hepinizi çokkk seviyorummmm

selam kızlar.sınavdan geldim başım kazan gibi.önceki yıllarımda muratta ki soruları çözdüğüm zaman çogu soru aşina gelirdi bu yıl öyle olmadı.çok zorlandım.hele maliyet muhasebesini batırdım neyse hayırlısı olsun.off 1 ay sonuç bekleyeceğiz birde bakalım nasıl geçecek

sizlerden ne haber?

geçmiş yılın sorularını çözün kızlar muratı falan boşverin.ben iki yıl önlisanstan sonra açıktran 3 ve 4 ü tamamladım.ve açıköğretime yabancıydım önlisans örgündü çünkü 3. sınıf çok çalıştım ünite ünite herşeyi anlayarak kafama sokamya çalışarak murat aldım ayrıca ama 4. sınıfta sadece açıkğretim kitaplarında ünite sonlarınadaki soruları çözdüm kitap kenarlarındaki ufak notları okudum üzniye genel manada göz attım başılklarını falan ezberledim ve sürekli çıkmış sorular çözdüm kitaba işretlemedim aynı soruyu defalarca çözdüm.ünite ünite çalışmadım ders ders çalıştım bir hafta girşimcilik bir hafta muhasebe denetleme falan.zor olanları sona bıraktım.ve hiç bir yardım almadım kurs falan takıntısız bitti 2 yılda.benden size tavsiye ve 4.sınıfta not ortalamam daha yüksekti.kesinlikle çıkmış soru çözün defalarca hemde.üniteleride kendi kitaplarından çalışın göz gezdirin başlıkları not alın genel anlamda.başarılar şimdiden deneyin bak ben öyle hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…