Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Geçmiş sınavlara çalışmak işere yaradı bazı sorulara baya aşinaydım zorlanamadım.
Sonuç inş güzel olur hepimiz için.
İşletme 1.sınıf ım bu ara

kızlar kimse yokmuuuu nasıldı sınavlar ben yeni geldim türk dili biraz zorladı sanki beni bazı sorular karışıktı biraz türk dilini alanlar gelsede kritik yapsak biraz diğer dersler güzeldi bakalım yarın napıcam inkılap tarihinden

kız türk dili en kolay dersti nasıl zorladı seni. Benim Türk dilim herzaman iyiydi. Sözel bölüm okudum onunda payı var. Tekrar bile yapmadım bu dersten konu çalıştım ve soru bankası çözdüm. Bence gelebilecek en kolay sorulardı ki ben şu dünya dillerinden hangi dilin hangi kola ait olduğunu sorarlar diye korkuyordum ama çıkmamıştı. Ben bir soru vardı handi dil yoktur mu neydi Himalaya-Afrika yaptım onu umarım doğrudur bakmadım da. Bir iki yanlışım daha çıkar. Birleşik sözcük vardı onu yanlış yapmış olabilirim. Ama 80-85 arası bekliyorum. Aklına takılan hatırladığın soru varsa sor. Birazdan yarınınn derslerine bakıcam ama yarın cevaplarım.

Son düzenleme:
Bugün maliye politikası, yerel yönetimler, uluslararası mali ilişkiler ve türk dilinden girdim.

Maliye den çok cins sorular vardı nereden buldularsa ama daha zorları vardı yine de şükrettim ben bu dersi ilk çalıştığım için unutmuşum az soru bankası ama daha ünite sonundan baktım sabah yine de iyiydi 60 alsam bu ders için çok iyi derim yani. Uluslararası mali ilişkiler de kolaydı ama onu da son çalıştım artık bıkmıştım ders çalışmaktan iki konusunu şöyle okuyup geçmiştim ama idare ederdi. Heralde 55-60 gibi alırım. Yerel yönetimler ile Türk dili gayet iyiydi Türk dili süperdi. Yarını da bir atlatsak.

Şimdi gidicem Türkiye ekonomisinden soru bankasından tekrar yapıcam onu da okuyup geçmiştim fazal birşey hatırlamıyorum fazla yüksek beklemiyorum 60 alabilsem yeter. Finansal ekonomiden kazandıran sorulara ve formüllere bakıcam. Vergi hukuku denemelerim çok iyi. Ona tekrar etmicem yarın ünite sonundan bakarım.

Umarım herkesin sınavı iyi geçmiştir. Yarın da güzel bir sınav geçiririz de hiç olmazda önümüzdeki hafta biraz dinleniriz..

slm canım :)
ben bugun 2 dersten girdim maliye ve yerel yönetimler...
yerel yönetimden 55-60 arası bişi beklıyorum acıkcası..
yerel yönetimde daha çok zorlandım hatta bi soru vardı avrupa birliği yerel yöntemın özellıklerınden olan 4.ozelık asadakılerden hangısıdır diye acıkcası bu soruyu salladım .. ne boyle bişey okudum kıtaptan nede boyle bi soru cözdum denemelerde..nerden cıktıysa haa eve gelınce baktım II.dönem konularında var 9.ünitede avrupa birliği ve yerel üniteler olarak umarım ne boyle bişey yapmıslardır nede ben aöf yonetımıne verılen yerler dısında soru sormuslardır dıye iftira atmıyor olurum

oyuzden benım için maliye politikası daha iyi gectı (aslında sınav öncesı mal pol zorlancak gibi bakıyordum) maliye pol 70-75 beklıyorum

yarın sabahtan türk vergi sist,oğleden sonra finansal ekonomı var.. şimdi fin ekoyu tekrar edıcem gece 3te kalkıp tvs yi tekrar edıcem..
insallah bunlardanda 55+ bişey beklıyor olurum...

herkse kolay gelsın

Türk Dili dersinden hatırladıklarım;
cevabı flamanca olan bi şık vardı
hangisi argo kelimedir ben yanlış yaptık çürük yumurta diye meğer mankafa olan şık doğruymuş
yazım yanlışı vardı.yada kelimesi bitişik yazılımıştı ben onu yaptım
noktalama işaretlerinden hangisi kaldırılırsa anlamı değişir.ben de virgül yaptım
hala,plan gibi ^ böyle imleçli soru vardı.ben hala yaptım
-de,-da ekiyle ilgili soru vardı da unuttum ya hangisini işaretlediğimi
başka hatırlayan var mı acaba?

ya kolay ama ne biliyim biraz karışıktı bide 10 soru yapmışmıyımdır acaba diye tereddütte kaldım. Ben de o soruyu himalaya afrika yaptım canım beni şu şeyler zorladı dilbilgisi dediğin gibi birleşik cümle sorusu vardı onda ben iki eylemli cümle aradım iki eylemi olan bir de düz isim cümlesidir vardı ondada gittim kurallı sırlanmış olanı işaretledim sonu "yolculardı" diye bitiyodu hatta.bide anlatım bozuklukları biraz zorladı ben hepsini gayet güzel anlıyorum hiçbirinde anlatım bozukluğu bulamadım ama şeyi işaretledim bizlerde sizler gibi üniversite sınavlarına girdik mi ne öle bi cevaptı benim hatırladıklarım bunlar başka hatırlayan yokmu acabaa

ayy evet bende hala yaptım yada oda doğru falamnca yaptım bende virgül yaptım ayy inşallah 50 falan toparlarım yaa :)))

benim en iyi türk dili geçti full yaptım galiba maliye politikası ile yerel yönetimler idare ederdi işte geçecek kadar yaptım sanırım insan kaynakları da baya ii geçti ama sabahki anayasa hukuku ii geçmedi okadar da çıkmış 5yıl sorularına baktım ama çıkmadı aynısından pek : yarında türk vergi sistemi örgütsel davranış siyaset bilimi ve türkiye ekonomisi var inş. onlar da ii geçer tüm arkadaşara başarılardiliorum

piolin senin hatırladığın yok mu?

hangisi düz isim cümlesidir diye bi soru vardı sonu "yolculardı" diye biten cavabı işaretledim başkada düşünüyorum ama aklımagelmiyor canım yaa:44: ne cevaplar ne sorular sen bikaç tane yazınca hatrlıyorum ama böle düşününce gelmiyo kitabı aldımda şimdi elime bakıyım belki bakınca aklıma gelir dedim şöle bi soru vardı yakinen tanırım diye ben onuı yanlış yapıda< söözcük kullanılması yaptım diğer anlatım bozukluğunada gereksiz sözcük kullanılması yaptım o neydi sorusu ama hatırlayamadım onu bugüne kadar şu kadar yıldır falan gibi bişiydi

dilin özellikleriyle alakalı bi soru vardı, çin-tibet falan öyle bi soru vardı cevabı garip bişeydi nesne hangisinde kullanılmıştır diodu.şimidili hatırladığım bukadar

bende bazılarına baktım aklımda kaldığınca bileşiği son anda değiştirdin değiştirmeseymişim doğru olacakmış sanırım o yanlış, senin yaptığn gibi bende o bizlerde sizler gibi üniversite sınavlarına girdik diye şıkkı işaretledim önce sonra değiştirdim hangisi doğru bilmiyorum benim o da yanlış olabilir. Bir de edat sorusu vardı bir kelime de birleşik ise var diye onu yaptım ama ise edatlarda yokmuş sanırım o da yanlış. Bir de birleşik eylemmi ne vardı ondan emin değilim. Öbürleri doğrudur sanırım. Anlatım bozullarında iyiyim zaten sorularda kolaydı. Bir tane yanlış yapıda kullanılan sözcük vardı yakinen sözcüğü.. Bir tane gereksiz kullanılan sözcük vardı yıllardır bugüne kadar cümlesinde.. ikisi de aynı anlamda zaten. olumlu düz cümle vardı a şıkkı yaptım c kodundaydım cümleyi hatırlamıyorum. devrik olmayan cümleyi bulunca buluyorsun zaten. bir de cevabı kalıp sözler olan bir soru vardı.

meraba kızlar şuan sınavı olan tüm arkadaşlarımızın iyi geçer inşallah bugün inkılap var öğleden sonra kitapçığın en sonundaki dersi en önce çözücem ben önce inkılaptan başlıycam inşallah iyi geçer dün gece uyuyamadım geç saatlere kadar bugünde yeni uyandım şimdi biraz tekrar edeyim başarılar herkese

türk vergi sitemınden cıktım hiç işlem yoktu.. bergi beyannamelerı ne zaman verılır kaçgun vs onlarda yoktu .. kolaydı..

şimdi finansal ekonomıye gırcem :18: asırı derece uykusuzum (( gece 1de yatıp 3te kalkıp 5te yattım sabahta 730da kalkıp sabah gircem sınav için hazırlandım.. eve gelıncede hemen necafeye dayandım şu uykum gelmesin artık gitsin diyeee....

finansal ekonomıde iyi gecsın tek dileğim buuu... 50den yukarı alsam kafiii... gözüm yuksek notlarda değil

uygarlık tarıhı acayip zordu..öss tarıhınden zor yani full bilgiydi gerçekten

selam kızlar.bugun benim sınavım kötüydü.çünkü moralim motivasyonum düştü.işletme üçüncü sınıfları aynı kampüse toplamışlar.uzun sıralar var.iki başında iki kişi oturuyor.ve yanımdaki adam sınavın ilk dakikalarından itibaren kopya çekmeye başladı.gözetmenlerin ikisinede yanımdan geçerken durdurup not yazdım.bacaklarının arasında diye yerini bile söyledim ama hiçbir işlem yapmadılar.kaldırsalar bulacaklar kagıtları.çok fena canım sıkıldı.günlerce ugraşıp emek ettim.sanki boşuna gibi geldi.adam 3. sınıfa gelmiş rahatlıgına bakılırsada böyle gelmiş.hoca arkasında otururken kopya çekti.diğer bir taraftan çıktıktan sonra bir arkadaşıma söyledim böle böle oldu diye.oda keşke ses etmeseydin tüm sınıfın sınavını geçersiz sayarlar dedi.aklımı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…