Kızlar beni de aranıza alın .
Kalmışım sınıf tekrarı yapacağım
aynen benimde senin gibi kafam karışık sadece ara sınava yönelsem sınava kadar final sınavıyla arasında 1 ay var ve 4 ünitem daha olucak nasıl yetiştiricem bilemiyorum
Hosbulduk :) ben de senin yazdıklarını gördüm ,daldım topige.
Içimde hiç çalışma istegi yok aslındacok kisi olursak ,dediğin gibi birbirimizi gaza getiririz.
Ya ben kredi olayını anlamadim .aöf işletme 3. Sinifim,ders seçimi fln ne ayak ? Kredili sisteme ne zaman geçtik
Ooooo uyanda balığa gidelim.
Sınavdan sonra rakı şişesinde balık oluruz
Bu sene ters köşeye yatırdılar,sistem değişti.
Eski sistemi zaten bilmediğim için ben sorun yaşamıyorum,acemiyim zaten
Hadi bak canım sıkıldı simdineyse ya üstesinden geliriz duzenli çalışarak .
Harcı ödedikten sonra mi ders seçimi oluyor ki :44:
Ben 3. sınıfa örgünden doğrudan geçiş yaptım,ders seçmedim.
Onlar al bakalım bu derslerin dediler,bende olur dedim
Bizim kayıt süremiz bitti zaten,sen kayıt yenileme yapacaksın değil mi?
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx bi bak istersen.
kayıt yenileme zamanında önce ders seçiyorsun cnm ondan sonra yatırılıyor paracklar:)
kolay gelsin cnm sana allah yardımcın olsun iki oğlunu yatırınca bir dersinin 1.ünitesine bir saat bak cnm eğerki sabah onlardan önce kalkma imkanın varsa öle kalk çalış bişekilde ayarla program yap cnm ben bekarım kocam yok sorumlulugum yokondan rahatım.:)sebboyyy seni görünce kalkıp ders çalışasım geliyor hemen , helal olsun sınava 2,5 varken bitirdin üniteleri
Bana bak şimdi ; biraz oğlumla kule yapıyoruz
biraz eşimle ps3 te pes 12 oynuyoruz
birazda burda laf yetiştiyorum
Çaılştığım ünite sayısı 2
kızlar bi sorum olucak ? ben harcı ders seçmeden yatırdım ne olucak?:26::18:
Ayyy kafam karıştı yakayıt yenileme zamanında önce ders seçiyorsun cnm ondan sonra yatırılıyor paracklar:)
Ben 3. sınıfa örgünden doğrudan geçiş yaptım,ders seçmedim.
Onlar al bakalım bu derslerin dediler,bende olur dedim
Bizim kayıt süremiz bitti zaten,sen kayıt yenileme yapacaksın değil mi?
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx bi bak istersen.
Şu an ders şeçimi ekranına bön bön bakıyorumhenüz şeçim yapmadım .6 ders 27 kredi yapıyor:26: eğer üsten ders alıp ,okulu daha erken bitirebilme durumu varsa ,üsten ders alabilirim .Offfff anlamadım tam sistemi .
Sözel dersleri şeçmem büyük ihtimal .
Bende bır unute daha bıtırdım 6 oldu unute sayım eklermısın cAnım
hoşgeldin canım sen de :)Kızlar beni de aranıza alın .
Kalmışım sınıf tekrarı yapacağım
doğru benimde 28 unitem var arasınava off hala çalışamadım
canım harcı ders seçmeden yatırdıysan sadece okul tarafından atanan dersleri alıcaksın demektir korkacak bişey yok :) harç yatıdıktan sonra ders seçimi yapılamıyorkızlar bi sorum olucak ? ben harcı ders seçmeden yatırdım ne olucak?:26::18:
Canım 7. Unutemde bıttı eklermısın lısteye
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................2.................
GzdBky................31.......................-...............9...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-................7..................
Sebboyyy...............25...................-.................25..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu.......................36................... .-..................4..................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................30................-....................2.....................
zap_zup .....................28....................-....................1....................
Maritsa.............................................-.......................................
İngilizceden muafmışım
Dolayısıyla sorumlu olduğum ünite 24 ' e düştü;çalıştığım ünite hala 2
Eline,emeğine sağlık bu arada
kızlar bi sorum olucak ? ben harcı ders seçmeden yatırdım ne olucak?:26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?