kızlar böyle hop diye atladım lafa ama bende açıköğretim okuyorum 2 ye geçtim bu sene yıllık sistemdi bizim simdi kredili oldu bu seneBende özet seklınde çalışıyorum daha akılda kalıcı oluyor son ay özetleri okuyup soru çözücem bır test kıtabı alıcam böyle daha ıyı anlıyorum okuyarak geçsem kalmaz aklımda bırseycanım bır konu bıtırdım eklermısın lısteye bıtırdıgım konu sayısı 4 oldu bır ders bıttı kaldı 8 ders
kızlar böyle hop diye atladım lafa ama bende açıköğretim okuyorum 2 ye geçtim bu sene yıllık sistemdi bizim simdi kredili oldu bu sene
yıllık sistemde ben konu özeti çıkarıp son ayda soru çözüyodum bide murat ın ve karacanın kitaplarıyla çalışıyodum yani okul kitaplarıyla olmuyo bazen çok uzatıyo konuyu :)
ama murat ın kitaplarını tek geçerim..bu senede öyle yapmayı düşünüyorum
Canım yardımcı kıtaplar toplatılmıs unute sayıları ve dersler degısmıs aöf kıtaplarınında sayfaları azaltılmış kımısı 18 kımısı 30 sayfa ben özet çıkartıp test çözücem Murat yayınlarının test kıtabını alıcam konular degıstıgııcın artık çıkmış sorularda yok
hadi yaa bu kötü işte bende bundan korkuyodum arkadaş sistemi değiştirecek zamanı buldular sanki yazık benim kötü şansım herkese vurdu :)
Kıtaptan çalışıyorum ama anlaşılır kıtaplar özet çıkartılacak aklımda kalıyor son ay ozetlerı okuycam test çözücem kıtaplarla vakitte kaybetmem özet bıraz oyalıyor ama sonra rahat edıcem
canım sen hangi bölümdesin bide kaçıncı sınıf oluyo tam olarak.dersler hakkında bu yıl için bilgim yok sistemde hata veriyo giremiyorum şuan
Kamu yonetımı 3. Sınıfım canım dıkey gecıs yaptım
ben önemli yerleri özet şeklinde yazarak çıkarıyorum başka türlü aklıma girmiyor ben o kitapları okumaya kalksam 6 ayda bile aklıma girmez :)
1 ünite daha eklermisin cnm bunun üstüne1.ünite daha eklermisin cnm
Çalıştığım aman nazar değmesin bir ünite ile listede yerimi almaya hazırım.
canım sadece vize için sorumlu olduğumuzu üniteleri yazıyoruz senin 56 etmemesi lazım 28 yada 27 falan olmalı bir daha bakarmısınSelam kızlar.Bende halkla ilişkilerden maliyeye geçtim . 7 dersim var. 56 ünite ediyor sanırım ben daha bi ünite bitirdimbu ara pek giremiyorum nete eşim işe başlayınca bende harıl harıl çalışmalara katılıcam inşallah
1 ünite daha eklermisin cnm bunun üstüne
Toplam sorumlu olduğum üniteyi yazmamışım.
Ausencia: Toplam 30 ünite
Çalıştığı:2 ünite
Canım 5. Ünitem bıttı eklermısın
canım sadece vize için sorumlu olduğumuzu üniteleri yazıyoruz senin 56 etmemesi lazım 28 yada 27 falan olmalı bir daha bakarmısın
ekliyorum kızlar :)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................2.................
GzdBky................31.......................-...............9...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-................5..................
Sebboyyy...............25...................-.................15..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu.......................36................... .-..................4..................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................30................-....................2.....................
zap_zup .........................................-....................1....................
Ben de sonunda 1 ünite daha bitirdim :))
canım sadece vize için sorumlu olduğumuzu üniteleri yazıyoruz senin 56 etmemesi lazım 28 yada 27 falan olmalı bir daha bakarmısın
ekliyorum kızlar :)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................2.................
GzdBky................31.......................-...............9...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-................5..................
Sebboyyy...............25...................-.................15..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu.......................36................... .-..................4..................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................30................-....................2.....................
zap_zup .........................................-....................1....................
Ben de sonunda 1 ünite daha bitirdim :))
benim ara sınav ünitelerim bitti çalıştım değerledirme sorularını ezberlesem yoksa final ünitelerine çalışmayamı başlasam nediyorsunuz arkadaşlar
aynen benimde senin gibi kafam karışık sadece ara sınava yönelsem sınava kadar final sınavıyla arasında 1 ay var ve 4 ünitem daha olucak nasıl yetiştiricem bilemiyorumSüpersin
Ben henüz tek bir ders bile biteremedim ama bitirince sürekli soru çözeceğim.
Ünite sorularını tekrar tekrar çözüp ardından geçmiş yılların sorularını çözeceğim.
Final ünitelerini çalışıp kafamı karıştırmak istemiyorum ama o zamanda ara sınavdan sonra sadece bir ayım kalıyor final ünitelerini çalışmaya.
Karar veremedim,geçmiş yıllardaki tecrübelerini paylaşırsa arkadaşlar pek makbule geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?