• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

canım üst sınıftan 3 ders aldım sorumlu olduğum üniteler 44 oldu düzeltirmisin:16:

canım üst sınıftan 3 ders aldım sorumlu olduğum üniteler 44 oldu düzeltirmisin:16:

tabi canım ekliyim :) baya yüklü olmuş programın kolay gelsin :)

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................3.................

GzdBky.................44.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................7..................

Sebboyyy...............25...................-.................25..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................4..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

saolasın canım evet öyle oldu seneye rahat edeyim diye plan yaptım düzenli gidersem aralık ortasında bitecek inşallah hepimize kolay gelsin:16:

cnm benimde 6 konum daha bitti toplamda 12 konu bitirmiş oldum..

bişey sorcam kızlar atatürk üni aöf de kayıt dondurma işlemi nasıl oluyor bilen var mı?

cnm benimde 6 konum daha bitti toplamda 12 konu bitirmiş oldum..

bişey sorcam kızlar atatürk üni aöf de kayıt dondurma işlemi nasıl oluyor bilen var mı?

canım normalde anadolu aöf de mesela harç yatırmazsan kaydın silinmiyor seneye bütün harçları yatırınca kaydın otomatik olarak yenileniyor kalmak yok yani ama atatürk üni aöf de okuduklarıma göre mesela 4 yıllık üni en fazla 7 senede bitirilmek zorunda bu durumda harç yatırmazsan kaydın silinebilir çünkü 7 sene dolar ama karar verdiysen bu sene yazıl yok kararsızsan emin olduğun bi yıl tekrar kayıt yaptır bence

Piolin....................27......................-................3.................

GzdBky.................44.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................7..................

Sebboyyy...............25...................-.................25..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................12......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................4..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

ahh anaaaaam kızlar maşallah ben ders çalışmaktan geçtim kayıt bile yaptırmadım daha ama yazıları okuyunca yaydım dedim.
ben hiçbişey anlamadım ya 2 yıllık okuyorum ve son sınıfa geçtim alttan 2 dersim var ben şimdi neyapıcam derslerime baktım 7 tane ders vermişler toplam 27 kredi yapıyor 7 dersin içinde kaldığım derslerde var şimdi biz dersmi seçicez bu 7 dersin üstüne kaç kredi olucak toplamı anlamadım yardımcı oln kızlar öpt sizleri kolay gelsin hepinize:49:

Son düzenleme:
saolasın canım evet öyle oldu seneye rahat edeyim diye plan yaptım düzenli gidersem aralık ortasında bitecek inşallah hepimize kolay gelsin:16:

Merhaba
Bende isletme 3. Sinifa gectim ustten 3 ders almayi dusunuyorum toplamda 10 ders olacak, sorum fakultenin verdigi kitaplar nasil cok ayrinti var mi uniteler ortalama kac sayfa?

Birde bu sekilde ustten ders alarak bir donem once bitirme durumumuz olacak mi ?

ahh anaaaaam kızlar maşallah ben ders çalışmaktan geçtim kayıt bile yaptırmadım daha ama yazıları okuyunca yaydım dedim.
ben hiçbişey anlamadım ya 2 yıllık okuyorum ve son sınıfa geçtim alttan 2 dersim var ben şimdi neyapıcam derslerime baktım 7 tane ders vermişler toplam 27 kredi yapıyor 7 dersin içinde kaldığım derslerde var şimdi biz dersmi seçicez bu 7 dersin üstüne kaç kredi olucak toplamı anlamadım yardımcı oln kızlar öpt sizleri kolay gelsin hepinize:49:
canım seneye kalmasın istiyorsan ve üste ders kaldıysa onları ekleyebilirsin toplamı en fazla 45 kredi olabilir bu sayıyı geçemez ama senin zaten 2 dersin kalmış alttan oyüzden kredin yeticektir sen ekleyebilirsin
Merhaba
Bende isletme 3. Sinifa gectim ustten 3 ders almayi dusunuyorum toplamda 10 ders olacak, sorum fakultenin verdigi kitaplar nasil cok ayrinti var mi uniteler ortalama kac sayfa?

Birde bu sekilde ustten ders alarak bir donem once bitirme durumumuz olacak mi ?

toplamda 45 kredi alabiliyorsunuz bir dönemde eğer 45 krediyi geçerse ders ekleyemiyosunuz daha fazla.Sizin 45 krediyi üst sınıfın dersleri tamamlıyorsa alabilirsiniz.Kitaplar ortalama 20 sayfa her bir ünite ben ortalam sayı söyledim kimi 21 kimi 35 sayfa bazıları da 18 sayfa falan bu şekilde..

Ne güzel yapmışsınız böyle !

Açık öğretimde okumak örgüne göre biraz daha sıkıntılı aslında.
İnsanın iyi bir sert disiplin seviyesinde olabilmesi şart, çünkü zorunlu olarak derse girmek gerekmiyor.

Çok iyi ; Çünkü devam mecburiyetiniz yok, :40:
Çok kötü; Çünkü devam mecburiyetiniz yok. :40:

Yıllar önce bu süreçlerden geçmiş bir büyüğünüz, bir ablanız hatta bir teyzeniz olarak, bu başlığı farkedince kayıtsız kalamadım ve bir iki satır yazmak istedim.

Böyle bir başlık altında buluşmuş olmanız, çalışma sürenizi olması gereken zamana yaymak adına bence gerçekten çok faydalı olmuş.
Tabi ki, diğer paylaşımlarınız bakımından, aynı zamanda ortak meselelerinizle ilgili bilgilerinizden topluca istifade etmenizi sağlaması da bir başka faydalı yanı.

Hepinize kolaylıklar ve başarılar diliyorum.
Allah zihin açıklığı versin, olması gereken sürelerde tüm derslerinizi başarıyla tamamlayıp bir an evvel diplomalarınızı almak nasip etsin inşallah.

Aynı şekilde, sonrasında da hayatınızı idame ettirebileceğiniz, sıkıntısı az olan ve dilediğiniz türde bir işe başlayabilmeyi de nasip etsin diyorum.

Hepinize sevgi ve saygılarımla.

canım normalde anadolu aöf de mesela harç yatırmazsan kaydın silinmiyor seneye bütün harçları yatırınca kaydın otomatik olarak yenileniyor kalmak yok yani ama atatürk üni aöf de okuduklarıma göre mesela 4 yıllık üni en fazla 7 senede bitirilmek zorunda bu durumda harç yatırmazsan kaydın silinebilir çünkü 7 sene dolar ama karar verdiysen bu sene yazıl yok kararsızsan emin olduğun bi yıl tekrar kayıt yaptır bence

elkocum......................34...............-................12......................

ay cnm ben herşeyi karıştırmışım sorumlu olduğum ünite 30 olucak bitirdiğim ise 20 ünite cnm düzeltirmisin iki eksik kitapım var çünkü özel mesajım yanlış onu dikkate alma cnm:2:

piolin tşkederim cevabın için ama benim 2.sınıfta görmem gereken çok ders var ama ben onları neden göremiyorum nasıl bu ya valla anlamadım mesela çalışma psikolojisi adında bi ders var ve bu ders gözükmüo neden?

ay cnm ben herşeyi karıştırmışım sorumlu olduğum ünite 30 olucak bitirdiğim ise 20 ünite cnm düzeltirmisin iki eksik kitapım var çünkü özel mesajım yanlış onu dikkate alma cnm:2:

Piolin canım 2konu daha bıtırdım lısteye eklermısın
ekliyorum kızlar
piolin tşkederim cevabın için ama benim 2.sınıfta görmem gereken çok ders var ama ben onları neden göremiyorum nasıl bu ya valla anlamadım mesela çalışma psikolojisi adında bi ders var ve bu ders gözükmüo neden?

canım belki 2013 2014 döneminde alacağındersler kategorisi altındadır bilemiyorumki ben bu yıl ders ekle sil yapmadığım için...

Okyonus................36.......................-................9..................

Sebboyyy...............30...................-.................20..................

bayramda pek çalışamadım ben kızlar bugün başlıycam4.üniteye bakalım inşallah bi günde hallederim onuda.Bundan sonra her gün bir ünite çalışmam gerekiyo böylece aralığa varmadan bitiririm inşallah

Kızlar ben kitaplarımın hepsini bugün aldım, siz 1 ünite için tahminen
ne kadar saatinizi ayırıyorsunuz uluslarası ilişkiler 3.sınıfta vize için toplam
24 ünite varya her gün 1 ünite 24 günde biter 2 haftamı falanda soru çözmeye
bıraksam yeter diye düşünüyorum aslında, siz nasıl çalışıyorsunuz..

Son düzenleme:
kızlar beşiktaş daki büro nerede bilen var mı? Şifremi almam gerekiyor hala seçemedim ders :(((

AÖF yeni sistemden hiç birşey anlamadım biri bana yardımcı olsun lütfen :((

3 tane dersim kalmıştı biri alttan ikisi 4.sınıftan işletme okuyorum bir ders daha eklenmiş dersin adı İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK sizdede var mı bu ders :( ??

Uluslararası ilişkiler 3.sınıf ders notlarını nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
bide 3.sınıf derslerinin bazıları değiştimi ya nette
ULUSLARARASI İKTİSAT
İDARE HUKUKU
ANAYASA HUKUKU
KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER
GÜVENLİK VE STRATEJİ
ULUSLARARASI ÖRGÜTLER bunları gösteriyor
ama benim derslerim
Balkanlarda siyaset
insan hakları ve demokratikleşme süreci
karşılaştırmalı siyasal sistemler
orta asya ve kafkaslarda siyaset
strateji ve güvenlik
uluslararası iktisat teorisi bunlar
bu ders notlarını bulmama yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleme:
Kızlar ben kitaplarımın hepsini bugün aldım, siz 1 ünite için tahminen
ne kadar saatinizi ayırıyorsunuz uluslarası ilişkiler 3.sınıfta vize için toplam
24 ünite varya her gün 1 ünite 24 günde biter 2 haftamı falanda soru çözmeye
bıraksam yeter diye düşünüyorum aslında, siz nasıl çalışıyorsunuz..
canım ben de günde 1 ünite çalışmaya çalışıcam fakat bazen zorluyor ben yazarak çalıştığım için 30 sayfalık üniteyi 6 saat gibi zar zor bitirebiliyorum sen okuyup altını çizerek falan çalışırsan daha kısa sürede de biter heralde:16:
Uluslararası ilişkiler 3.sınıf ders notlarını nereden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
bide 3.sınıf derslerinin bazıları değiştimi ya nette
ULUSLARARASI İKTİSAT
İDARE HUKUKU
ANAYASA HUKUKU
KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER
GÜVENLİK VE STRATEJİ
ULUSLARARASI ÖRGÜTLER bunları gösteriyor
ama benim derslerim
Balkanlarda siyaset
insan hakları ve demokratikleşme süreci
karşılaştırmalı siyasal sistemler
orta asya ve kafkaslarda siyaset
strateji ve güvenlik
uluslararası iktisat teorisi bunlar
bu ders notlarını bulmama yardımcı olursanız sevinirim..
bunlar yeni dersler olduğundan ders notları herhangi bi yerde yoktur heralde zaten yardımcı kitap falan yok verilen kitaplardan çalışıcaz
AÖF yeni sistemden hiç birşey anlamadım biri bana yardımcı olsun lütfen :((

3 tane dersim kalmıştı biri alttan ikisi 4.sınıftan işletme okuyorum bir ders daha eklenmiş dersin adı İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK sizdede var mı bu ders :( ??

canım bu yeni eklenen ders veya senin kaldığınderslere karşılık gelen bi ders olmalı 2012 2013 aöf ders intibak listesi diye yaz oradan bakabilirsin kaldığın derse karşılık neler alacağına..

Back