• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Kızlar beni de aranıza alın .
Kalmışım sınıf tekrarı yapacağım :(

Maritsa,hoşgeldin şimdiden.

Bende buradan gaza geliyorum yoksa daha kitap açmazdım.

aynen benimde senin gibi kafam karışık sadece ara sınava yönelsem sınava kadar final sınavıyla arasında 1 ay var ve 4 ünitem daha olucak nasıl yetiştiricem bilemiyorum

Birileri yazsa da fikir alsak.
Hepsi çorba olacak diye korkuyorum ben.
Bu arada bizim şimdi 27 kredilik dersimiz ve ara sınava kadar çalışacak 24 ünitemiz var değil mi?

Hosbulduk :) ben de senin yazdıklarını gördüm ,daldım topige.

Içimde hiç çalışma istegi yok aslında :( cok kisi olursak ,dediğin gibi birbirimizi gaza getiririz.

Ya ben kredi olayını anlamadim .aöf işletme 3. Sinifim,ders seçimi fln ne ayak ? Kredili sisteme ne zaman geçtik :(

Hosbulduk :) ben de senin yazdıklarını gördüm ,daldım topige.

Içimde hiç çalışma istegi yok aslında :( cok kisi olursak ,dediğin gibi birbirimizi gaza getiririz.

Ya ben kredi olayını anlamadim .aöf işletme 3. Sinifim,ders seçimi fln ne ayak ? Kredili sisteme ne zaman geçtik :(

Ooooo uyanda balığa gidelim.
Sınavdan sonra rakı şişesinde balık oluruz:ssz:

Bu sene ters köşeye yatırdılar,sistem değişti.

Eski sistemi zaten bilmediğim için ben sorun yaşamıyorum,acemiyim zaten:34:

Ben daha kayıt yaptırmadım kitaplarımıda almadım henüz
İktisat 4'e geçtim alttan iki dersimde kaldı. Kaç konu var acaba
Bilenler söyleyebilirlermi daha kitaplarıma kavuşamadım :)

Ooooo uyanda balığa gidelim.
Sınavdan sonra rakı şişesinde balık oluruz:ssz:

Bu sene ters köşeye yatırdılar,sistem değişti.

Eski sistemi zaten bilmediğim için ben sorun yaşamıyorum,acemiyim zaten:34:

Hadi bak canım sıkıldı simdi :( neyse ya üstesinden geliriz duzenli çalışarak .
Harcı ödedikten sonra mi ders seçimi oluyor ki :44:

kayıt yenileme zamanında önce ders seçiyorsun cnm ondan sonra yatırılıyor paracklar:)

sebboyyy seni görünce kalkıp ders çalışasım geliyor hemen , helal olsun sınava 2,5 varken bitirdin üniteleri:53:

Bana bak şimdi ; biraz oğlumla kule yapıyoruz:55::55:

biraz eşimle ps3 te pes 12 oynuyoruz:22:

birazda burda laf yetiştiyorum:6::6:

Çaılştığım ünite sayısı 2 :nazar::nazar::nazar:

sebboyyy seni görünce kalkıp ders çalışasım geliyor hemen , helal olsun sınava 2,5 varken bitirdin üniteleri:53:

Bana bak şimdi ; biraz oğlumla kule yapıyoruz:55::55:

biraz eşimle ps3 te pes 12 oynuyoruz:22:

birazda burda laf yetiştiyorum:6::6:

Çaılştığım ünite sayısı 2 :nazar::nazar::nazar:
kolay gelsin cnm sana allah yardımcın olsun iki oğlunu yatırınca bir dersinin 1.ünitesine bir saat bak cnm eğerki sabah onlardan önce kalkma imkanın varsa öle kalk çalış bişekilde ayarla program yap cnm ben bekarım kocam yok sorumlulugum yokondan rahatım.:)

kızlar bi sorum olucak ? ben harcı ders seçmeden yatırdım ne olucak?:26::18:

kayıt yenileme zamanında önce ders seçiyorsun cnm ondan sonra yatırılıyor paracklar:)
Ayyy kafam karıştı ya :(

Ben 3. sınıfa örgünden doğrudan geçiş yaptım,ders seçmedim.

Onlar al bakalım bu derslerin dediler,bende olur dedim:17:

Bizim kayıt süremiz bitti zaten,sen kayıt yenileme yapacaksın değil mi?

https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx bi bak istersen.

Benim kayıt yenileme olacak fakat 2012 -2013 doneminde alacagım dersler 6 tane gorunuyor .

2013 -2014 güz donemine bıraktıklarım ise, 3 :/

anlamadım şimdi 6 tane mı seçecegim .
Bizim ünw.de hiç böyle bir uygulama yoktu çok karmaşık geldi bu bana.

Son düzenleme:
Bayram dolayısıyla açık olmaz.. Yani ben hiç anlamadım bu sistemi.. Siz kaç tane ders seçtiniz ? :32:

Şu an ders şeçimi ekranına bön bön bakıyorum :( henüz şeçim yapmadım .6 ders 27 kredi yapıyor:26: eğer üsten ders alıp ,okulu daha erken bitirebilme durumu varsa ,üsten ders alabilirim .Offfff anlamadım tam sistemi .
Sözel dersleri şeçmem büyük ihtimal .

Şu an ders şeçimi ekranına bön bön bakıyorum :( henüz şeçim yapmadım .6 ders 27 kredi yapıyor:26: eğer üsten ders alıp ,okulu daha erken bitirebilme durumu varsa ,üsten ders alabilirim .Offfff anlamadım tam sistemi .
Sözel dersleri şeçmem büyük ihtimal .

Canım 7. Unutemde bıttı eklermısın lısteye

Bende bır unute daha bıtırdım 6 oldu unute sayım eklermısın cAnım:31:

Kızlar beni de aranıza alın .
Kalmışım sınıf tekrarı yapacağım :(
hoşgeldin canım sen de :)
doğru benimde 28 unitem var arasınava off hala çalışamadım

kızlar bi sorum olucak ? ben harcı ders seçmeden yatırdım ne olucak?:26::18:
canım harcı ders seçmeden yatırdıysan sadece okul tarafından atanan dersleri alıcaksın demektir korkacak bişey yok :) harç yatıdıktan sonra ders seçimi yapılamıyor
Canım 7. Unutemde bıttı eklermısın lısteye

ekliyorum kızlar

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................2.................

GzdBky................31.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................7..................

Sebboyyy...............25...................-.................25..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................4..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................30................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa.............................................-.......................................

Piolin....................27......................-................2.................

GzdBky................31.......................-...............9...................

Gulbebek...............35.......................-.................................

Okyonus................36.......................-................7..................

Sebboyyy...............25...................-.................25..................

sevgi_melegi.................................-.....................................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................17...................

elkocum......................34...............-................6......................

İncıReçelii....................24.................-................5...................

gulibik........................................... .-......................................

Karla38.......................27..................-.................4...................

Sedulu.......................36................... .-..................4..................

Bulancak28....................................-........................................

pantera14.....................36.................-....................................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................30................-....................2.....................

zap_zup .....................28....................-....................1....................

Maritsa.............................................-.......................................

İngilizceden muafmışım:8::8:
Dolayısıyla sorumlu olduğum ünite 24 ' e düştü;çalıştığım ünite hala 2 :34:

Eline,emeğine sağlık bu arada :16:

İngilizceden muafmışım:8::8:
Dolayısıyla sorumlu olduğum ünite 24 ' e düştü;çalıştığım ünite hala 2 :34:

Eline,emeğine sağlık bu arada :16:

rica ederim canım :) düzeltiyorum üniteni...Herkese mutlu bayramlar kızlar :) ben de sabah beş buçukta kalkıp bir ünite daha bitirdim :)

Piolin....................27......................-................3.................

Ausencia......................24................-....................2.....................

Maritsa........................................... ..-.......................................

Back