Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benıde yazın listeye:)
Ben aöf iktisat 4'e geçtim alttan 2 dersim var. Şimdi kredili sisteme geçti yaa derslerde değişme falan olmuş
Acaba alttan aldığım dersleri ben onlaramı devam edicem yeni değişen derslerdenmi sorumlu olucam ?
Ne kadar değişmiş dersler yaa ne güzel 2 sınava giriyorduk şimdi 4 sınava giricez yılda değil mi?
Birde bizim kayıt yenilemeler başladımı acaba son tarihi ne zaman?
ekliyorum canım seni de hoşgeldin:)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................1.................
GzdBky................31.......................-...............7...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-..................................
Sebboyyy...............25...................-.................7..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu...........................................-..........................................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaslar bende bu sene ilahiyat onlisansa kaydoldum ve çalismaya basladim benide ekleyebilirsiniz.
ARKADASLAR EGITIMSETI.COM UN SAHIBINE SORDUM YARDIMCI KITAPLAR NEDEN TEMIN EDILEMIYOR DIYE. KITAPLAR ARTIK KALDIRILDI, BU SENE AÖF KONU KITABI OLMAYACAK. ANADOLU UNIVERSITESI KITAP BASIM HAKKINI VERMEDI DEDI![]()
Canım bır unıte bıtırdım lısteye eklermısın
bir ünite daha bitirdim eklermisin cnm
Ben 40 uniteden sorumluyum canim. suana kadar 16 uniteye çalistim
ekliyorum kızlar :)bende 2 ünite daha bitirdim 9 ünitem bitmiş oldueklermisin canım
![]()
Kızlar aöfnin kitapları nasıl önceden 16 üniteydi 8 üniteye düşürmüşler 4er üniteden sorumluyum.Ama içeriğini merak ettim acaba o 16 üniteyi 8 üniteyemi sığdırdılar.Bu arada kitapları kayıt yenilemede alabilecekmiyiz.
ekliyorum kızlar :)
canım kitaplar yenilendi sığdırma söz konusu değil bazı üniteler tamamen deişti kayıt yenilemede kitaplarını alabilirsin
Piolin....................27......................-................1.................
GzdBky................31.......................-...............9...................
Gulbebek...............35.......................-.................................
Okyonus................36.......................-................1..................
Sebboyyy...............25...................-.................8..................
sevgi_melegi.................................-.....................................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................17...................
elkocum......................34...............-................6......................
İncıReçelii....................24.................-................5...................
gulibik........................................... .-......................................
Karla38.......................27..................-.................4...................
Sedulu...........................................-..........................................
Bulancak28....................................-........................................
pantera14.....................36.................-....................................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
ekliyorum kızlar :)
canım kitaplar yenilendi sığdırma söz konusu değil bazı üniteler tamamen deişti kayıt yenilemede kitaplarını alabilirsin
GzdBky................31.......................-...............9...................
Okyonus................36.......................-................1..................
Sebboyyy...............25...................-.................8..................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
canım aşağıdaki linkten kaldığın derslerin karşılığında hangi dersleri alacağın yzaıyor bölümünü ve kaldığın dersi bul alacaklarına bakabilirsin
http://w2.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/kilavuzlar/2012_2013/2012_2013_DersIntibakListesi.pdf
Şimdi yılda 4 kez sınava giricez eski sistemi herkes arıyordur sanırım..Kayıt yenileme 22 ekim 16 kasım arası canım
bir ünite daha bitirdim eklermisin cnmekledim kılar :)
Okyonus................36.......................-................2..................
Sebboyyy...............25...................-.................10..................
bunun üstüne bir ünite daha eklermisin cnm:)bir ünite daha bitirdim eklermisin cnm