Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Sorulara yönel canım hem çıkmış sorulara bakmış hemde az da olsa tekrar yapmış olursun

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER
Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah
ÖNEMLİ UYARILAR
1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için yıllık programlardaki öğrenciler TC ANADOLU NVERSTES AF INTERNET HZMETLER adresini, dönemlik programlardaki öğrenciler http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanacaklardır.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
Açıköğretim sistemindeki tüm programlar 2012-2013 öğretim yılında dönemlik-kredili sisteme geçiyor. Üniversitemiz web sitemizden ve bürolarımızdan bilgi alabilirsiniz.

kızlar mrb, benn suan iktisat 2. sınıfım.sınav giriş belgemi almadım henüz.hangi gün hangi sınav var bilen var mı acaba? :?

bende bu kadar stres olmazdım ama çok stresliyim bu sene.kendime söz geçiremiyorum :44: stres yaptıkça çalışma verimim düşüyor.ruh gibi ortalarda dolaşır oldum aminnn canım.Allah yardmcımız olsun

Amin canım amin.. Bende aynı senin gibiyim.

Kızlar 1 hafta kaldı sınava, Allah hepimize yardım etsin

Haftaya pazartesinden itibaren tekrara başlayacağım kızlar ben

Bende gecen hafta tekrarlara baslamıstım, bu hafta cok sıkı tutmalıyız kızlar.. İşte calısıyorum aksam eve gidince hic vaktim olmuyor yorgun düşüyorum.. Bi sekilde aksamları da calısmalıyım offf

Canım artık kitapları bırak bence, testlere yönel.. Cünkü hala benim de yanlıslarım cıkıyor.. Onlara tekrar bakmak cok zaman kaybı.. Zaten illa ki aynı sorular cıkacak her yılda oldugu gibi, yani umarım inşallaaah

selam canım ben soru ezberledim onda umarım çıkar

beni ekle tatlım 6 ünite bitirdim ...işte istatistik kaldı oda sayısal diye sona bıraktımm...

selam canım ben soru ezberledim onda umarım çıkar

beni ekle tatlım 6 ünite bitirdim ...işte istatistik kaldı oda sayısal diye sona bıraktımm...

inşallah çıkar bende ezberliyorum.ekliyorum tatlım

ve nihayet ünitelerimi tamamlayabildim

3 dersimi tekrar ettim.geçmiş yılların sorularına başladım

geçmiş olsun canım ekliyorum

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........47..........
Merguana.......57.....-............54..........
Bulancak28......26.....-..........26........
December90.....49.......-..........39..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........49.........
Bedbaht-tosba....25........-........25.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........50.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........30.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............34...
Ebrutolga.......47........-............47....
Bal...............55........-............44....

kızlar bu arada cumartesi aöf bürosu açık olurmu??

Son düzenleme:
canlarım bu arada ayın 8 ine kadar aöf bürolarına gidip yılsonu sınavları için sınav yeri değişikliği yapabilirsiniz

Son düzenleme:
37 üniteyi tamamladım. 5 ders halloldu yani. Son dersin konularını yazarak çalışmicam. Şöyle bir okuyup sorularını ve geçmiş sorularını çözücem.
Hadi bakalım 5 dersi vereyimde o 1 tanesi seneye kalsın sorun değil. Uğraşamıcam kpss hiç vakit ayıramadım.

NASIL YANİ ANLAMADIM CXANIM BEN.:s

tatlım 8 nisana kadar büroya gidip yılsonu sınavı için sınav yeri değişikliği yapabiliyormuşuz.

geçmiş olsun canım.inşallah iyi puan alırsın

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........47..........
Merguana.......57.....-............54..........
Bulancak28......26.....-..........26........
December90.....49.......-..........39..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........49.........
Bedbaht-tosba....25........-........25.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........50.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........37.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............34...
Ebrutolga.......47........-............47....
Bal...............55........-............44....

Kızlar bu hafta tekrara başladım.. Muhasebeden hiç anlamıyorum ya tek korktuğum ders o kızlar ya :26:

gysler kaldı ama uykudan gözümü açamıyorum neye güveniyorum anlamıyorum ama çalışmak istemiyorum

neden bu kadar stres yaptıgımı anladım.okudugum aklıma girmiyor konsantre olamıyorum dün tekrardan sonra çözdüğüm sorular yanlış çıktı hep.tüm üniteleri bitirdim tekrarda yapıyorum ama odaklanamıyorum.sonuçlarım çok parlak gelmeyebilir.şmdiden kendimi hazırlasam iyi olacak sanırım :18::18:

olumlu düşün tatlım,umutsuzluğa kapılmaaa..belki sınavda yapıcaksn güzel sonuçlar alıcaksın bilemezsin ki..

ben 1 sınıfta iken finaldeki sorularn cevapları için dersaneye gittim baktım hep yanlış yapmışımmm eve gelene kadar ağladım yolda ,ama sonuç ne oldu hepsinden gemiş olmamdı.o yüzden umutsuzluğa kapıla canım

kızlar dün evde ders çalışırken pat elektrikler gitti nasıl uyuz oldum sormayınnn..meğer bizim apartmandaki son 3 dairenin elektriği kesilmiş,kablomu ne kopmuş sanırım ,mum ışığında çalışmaya çalıştım işte ,uykusuzuktan ölüyorum

ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin

canım olumlu düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.hayat karmasasıyla aklım o kadar dolu ki derslere odaklanamadıgı farkettim son günlerde.şimdiye kadar çalıştıklarım belki sınavda aklıma gelir.hayırlısı olsun

canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…