kızlar yine yardım istiyorum sizden çok ister oldum ama napıyım inanın kafam sepet oldu artık kitap okumakdan.şimdi ben kitapları bitirdim.test çözüorum artık ama yanlışlarım çıkıor ve kitapları tekrar yapmak istemiorum çünkü kafam artık almıyor elimde son 10 yılın çıkmış soruları var her dersten 400-450 arası sorular artık ben bunlara mı kapaklanıyım kitaplarımı kenara bırakıyım diorum ya bu 450 sorudan 20 tanesi çıkmazmı yaaaa
geçmiş olsun canım.tabiki sağlık olsun.salık yoksa herşey önemsiz
bende bu kadar stres olmazdım ama çok stresliyim bu sene.kendime söz geçiremiyorum :44: stres yaptıkça çalışma verimim düşüyor.ruh gibi ortalarda dolaşır oldumaminnn canım.Allah yardmcımız olsun
Kızlar 1 hafta kaldı sınava, Allah hepimize yardım etsin
Haftaya pazartesinden itibaren tekrara başlayacağım kızlar ben
kızlar yine yardım istiyorum sizden çok ister oldum ama napıyım inanın kafam sepet oldu artık kitap okumakdan.şimdi ben kitapları bitirdim.test çözüorum artık ama yanlışlarım çıkıor ve kitapları tekrar yapmak istemiorum çünkü kafam artık almıyor elimde son 10 yılın çıkmış soruları var her dersten 400-450 arası sorular artık ben bunlara mı kapaklanıyım kitaplarımı kenara bırakıyım diorum ya bu 450 sorudan 20 tanesi çıkmazmı yaaaa
ekliyorum canım acele et .
geçmiş olsun canım.tabiki sağlık olsun.salık yoksa herşey önemsiz
Vize sınavlarına çalışma grubu
toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı
piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........31..........
Merguana.......57.....-............54..........
Bulancak28......26.....-..........26........
December90.....49.......-..........33..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........49.........
Bedbaht-tosba....25........-........25.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........50.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........30.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............34...
Ebrutolga.......47........-............47....
Bal...............55........-............44....
kızlar bu arada ben bu inkilap tarihini nasıl çalışyım yaa:26:
selam canım ben soru ezberledim onda umarım çıkar
beni ekle tatlım 6 ünite bitirdim ...işte istatistik kaldı oda sayısal diye sona bıraktımm...
ve nihayet ünitelerimi tamamlayabildim
3 dersimi tekrar ettim.geçmiş yılların sorularına başladım
canlarım bu arada ayın 8 ine kadar aöf bürolarına gidip yılsonu sınavları için sınav yeri değişikliği yapabilirsiniz
NASIL YANİ ANLAMADIM CXANIM BEN.:s
37 üniteyi tamamladım. 5 ders halloldu yani. Son dersin konularını yazarak çalışmicam. Şöyle bir okuyup sorularını ve geçmiş sorularını çözücem.
Hadi bakalım 5 dersi vereyimde o 1 tanesi seneye kalsın sorun değil. Uğraşamıcam kpss hiç vakit ayıramadım.
neden bu kadar stres yaptıgımı anladım.okudugum aklıma girmiyor konsantre olamıyorumdün tekrardan sonra çözdüğüm sorular yanlış çıktı hep.tüm üniteleri bitirdim tekrarda yapıyorum ama odaklanamıyorum.sonuçlarım çok parlak gelmeyebilir.şmdiden kendimi hazırlasam iyi olacak sanırım :18::18:
olumlu düşün tatlım,umutsuzluğa kapılmaaa..belki sınavda yapıcaksn güzel sonuçlar alıcaksın bilemezsin ki..
ben 1 sınıfta iken finaldeki sorularn cevapları için dersaneye gittim baktım hep yanlış yapmışımmm eve gelene kadar ağladım yolda ,ama sonuç ne oldu hepsinden gemiş olmamdı.o yüzden umutsuzluğa kapıla canım
kızlar dün evde ders çalışırken pat elektrikler gitti nasıl uyuz oldum sormayınnn..meğer bizim apartmandaki son 3 dairenin elektriği kesilmiş,kablomu ne kopmuş sanırım ,mum ışığında çalışmaya çalıştım işte ,uykusuzuktan ölüyorum
ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?