Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

3 hafta kaldı ve daha 30 ünitem var. her hafta 10 ünite bitirmek zorundayım. Valla sıyırcam artık. 10 gündür hastanelerde sürünmekten hiç bir derse bakamadım. Merguana bitirebilir miyim sence?

ben 5 ünite daha bitirdim bu hafta kısmetse tamamını bitirip sınava kadar özet çıkarıp tekrar yapıcam

yaa kızlar sınav yerimi öğrenemedim sitede açılmıyor :26: bilenler yardımcı olabilir mi

kızlar bişey soracagım sınav giriş belgesi gelmeyecekmi yoksa???????????????

ben giremedim sınav yeri öğrenmek için ama şifre falan isteniyomuş ben bilmiyorum şifremi napcam telefonla alınmaz mı acaba bürodan

ya bana büro çok uzak.ben ilçedeyim büro ilde. mesela sınav zamanları cumadan gidip halamlar da kalıyorum cumartesi pazar girip geliyorum.şimdi ne sınavdan bi gün önceki cuma günü gitcem nasılsa o zaman büroya gitsem şifremi öğrensem.halamlarda da çıktıyı alıp ertesi gün sınava girsem olur mu ki.ondan önce gitmem mümkün değil.öyle olur mu sence.

sınavdan önce şifreni alıp giriş belgeni aldıktan sonra son gün alman sorun olmaz fakat yinede işini son güne bırakmasan iyi olur.sen her ihtimale karşı istersen açıköğretim bürosunu arayıp son gün alabilirim değil mi diye bir sor.fakat bir sorun çıktığını düşün en iyisi önceden gidip almandır.kaç saat uzaklıkta ki il?

Son düzenleme:
3 4 saat canım.en iyisi yarın arayıp sormak. olur derlerse sınvdan bi gün önce giderim doğrudan bürodan alırım hatta çıktıyı.evde uğraşmama gerek kalmaz.sağol cevapların için.benim daha bugün haberim oldu.ben eve bekliyorum habire.çok saçma ama. sınavı da evde yapsınlar bari.haberi olan var olmayan var.

rica ederim.aslında aöf burosundan kayıt yenileme için gelen kağıtta yazıyor olması gerek eve gönderilmeyeceği..

Açıklanmadı tatlım.sıte acılmıyor.yuklenıyordur insallah
tamam canım çok sağol bende pc de mi sorun var diye panik olmuştum site açılmıyor birkaç gündür :44: yüklesinlerde bilelim mekanlarımızı

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım sınava çok az zaman kaldı artık ,çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Ben inkilap tarihine başladım ve 8 ünite bitirdimmm

merguancım eklersin canım

bu arada imzan çok hoşuma gitti
unuttukça hatırlamak iyi olur...

malesef olmuyor canım ya,ben işyerinden izin alıyorum yıllık izinden ,başka çarem yok ,haftasonları pek verimli çalışamıyorum.benim ablamda öyle kızı var ,hiç çalışamıyor,ne yapacaz bilmiyorumm

bu arada çok saol canım ben o imzayı gördükçe daha çok sterese giriyorumaz kaldı diye daha 21 ünitem var çalışmam gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…