ben onda soru ezberliyorum canım ya,yoksa bunalıma girerim yani
ben internetten baktım ama kilo yapmadığını yazmışlar:44:
mergunacım iktisada girş bitti 50/30 bitti yani geriye 20 ünite kaldı.. iktsada girşi bitrdim dün bugün de son 10 yılın çıkmş sorularını çözücem inş. yarın uluslararası iktsada başlıycam..
merguana sen iktisada çalışmaya başladın mı canım?
Bu arada bir ünite daha çalıştım. Son kitaptayım ve 7 ünitem kaldı hayırlısı artık
valla canım filitre kahve diyorum başka birşey demiyorum. üniye giderken sabah 5.30da kalktığım olurdu ve okula girdiğimde yaptığım ilk iş kantinden filtre kahve almak olurdu gözümü açamazdım uykudan onu içince ayılırdım, sigarada ayıltır beni çoğunlukla ama içmiyorsan sakın deneme tabi
evet tatlım sayende verdiğin sayfalara bakıyorum hep.geçen gün çıkmış sorularıda aldım.sağol ilgilendiğin için. .
Kızlar bişey sorucam sizlere
ben çalışıyorum ,ama akşamalrı yemekten sonra uykum geliyor,derse zorlada olsa çalışıyorum ama nasıl bir çare bulmalıyım ya?
rica ederim canım ne demek
Aman diğer yerlerede bak canımBide dediğim yerlerden çıkmazmış
bende işten gidince aklım almıyor.akşam eve gidince yatıyorum.gece kalkıp ders çalışıyorum
ne güzel canım ya,keşke bende uyanabilsem,uyudukça uyuyasım geliyor,sinir oluyorum,sabah 6 ya kuruyorum alarmı ,ama çaldığını bile duymuyorum ki
canım ben akşam 23 gibi kalkıyorum.2 ye 3 e kadar çalışıyorum.gerçi son günlerde kafamı pek toplayamıyorum.streste olmaya başladım ama yok odaklanamıyorum
Bu arada sınav zamanını senin imzandan takip ediyorum
bu akşam bir deneyim yine olmadı ,bir şey buldum ,nescafenin içine kolayı koyup içiyorlarmış,uyku diyebişey kalmıyormuş,onu denicem birde.
Benden takip edince,öyle görünce zamanın yaklaştığını dahada strese giriyorsundur,şahsen ben öleyim,işyerinden izin kullanıcam başka çare yok
hadi yaaa:18::18::18:be hep soru ezberledim ya .şu sınava girsekde atlatsak ,bu sene kadar hiç bu kadar sterese girmemiştim ya:18:
Valla canım tecrübeyle sabittir. Annem ben ilkokul ve ortaokula giderken içirirdi enerji versin, akıl fikir versin ve iştahımı açsın diyeHatta en yakın arkadaşım aynı dönemde 30 kilo filandı baya bildiğin süpürge sapı gibi doktor ona da balık yağı vermişti iştahını açsın diye. Benden söylemesi canlar sonra kiloları vermek için uğraşmayın
bu akşam bir deneyim yine olmadı ,bir şey buldum ,nescafenin içine kolayı koyup içiyorlarmış,uyku diyebişey kalmıyormuş,onu denicem birde.
Benden takip edince,öyle görünce zamanın yaklaştığını dahada strese giriyorsundur,şahsen ben öleyim,işyerinden izin kullanıcam başka çare yok
Evet canım, insallah da aynı sorular cıkar.
Off, ben bu sabah 1 tane ictim bile. Diyetteyim de o kadar kilo verdim.. Ne yapıcam yaa, okulu da bitirmem lazım. Zayıflamam da lazım.
Bende yapayım bunu, aksamları hemen uykum geliyor.
ebrutolga ,arkadaşım mide delinmesi oluyrmuş dedi,ben bu akşam denicem yinede bakalım:44:
fazla içme ama olur mu canım ,uykusuz kalcaz diye başka sorunlar yaşamıyalım,
bu arada ebrutolga çok saol bilgilendirdiğin için canım
Kızlar bişey sorucam sizlere
ben çalışıyorum ,ama akşamalrı yemekten sonra uykum geliyor,derse zorlada olsa çalışıyorum ama nasıl bir çare bulmalıyım ya?
ne güzel canım ya,keşke bende uyanabilsem,uyudukça uyuyasım geliyor,sinir oluyorum,sabah 6 ya kuruyorum alarmı ,ama çaldığını bile duymuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?