günaydın kızlar
bende haftasonu 1 dersimi daha bitirmiş bulunmaktayım inkılaba başladım:)4 üniteyi bitirdim:)
çalıştığım ünite sayısı :5 canımeklersin
kızlar deneyim 'in sınavda son 5 yılın çıkmış olan soruları var bir bakın derim ben.ben aladım,onlarıda okucam.bilginiz olsun.
canım ben toplam 12 ünite çalıştım,haydi bakalım az kaldı sınava:18:
selam kızlar uzun zamandır giremedim düğün hazırlıkları hızlandı bu ara
ama dersleri ihmal etmedim 6 ünite daha bitirdim bu sırada
kızlar merhaba tekrardan ...
aranızda işletme 4 olup muhasebe denetimine çalışan varsa bana kitap veya not tavsiye edebilir mi
not aldım ama yetersiz buldum tam anlayamadım konuları
bu senede iyi hazırlanmak istiyorum kalan 2 dersim var
Bende çalışıyorum benide ekleyin kızlar
Toplam çalışmam gereken ünite sayısı 47
Benim çalıştığım 39
1 dersim kaldı hadi hayırlısı bu hafta bitirme planım var bu dersi de bakalım, son 2 haftada tekrar yapmayı düşünüyorum
ekliyorum tatlım.ben hiç çalışamıyorum ya.yarın başlarım inşallah.bu aralar dersle pek ilgilenemiyorum.kilo vermeye taktımnasıll olsun işte konu kapatıp taşıyorum. senin nasıl gidiyor
Kızlarrr merhabaaaa
Nasılsınız?
Sınava cok az bir zaman kaldı... Pazar günü iş arkadasım bir konferansa katılmıs kızı sınavlara hazırlanıyor.. Konusmacılar balık yagını önermis cok faydalıymıs, seni zinde tutup okuduklarını daha cabuk kavramanı saglıyormus.. Eczaneye de sorduk onlarda önerdiler, bugun alıyorum.
iyiyim camnım sen nasılsın?
bende duydum ama tadı nasıldır kmbilir?
jel hap gibiymis canım sanırım, alınca söylerim size de.
tamam canım,fiyatı ne kadar peki?
25 Lira canım.. İşe yaracakmı merak ediyorum.. Özellikle su İnkilapta
Ben küçükken içiyordum balık yağınıKilo yapar uyarayım kızlar
ben onda soru ezberliyorum canım ya,yoksa bunalıma girerim yani
ben internetten baktım ama kilo yapmadığını yazmışlar:44:
Bende kiloya takmış durumdayımBir diyetisyene gidiyim dedim. Şekerim olduğunu öğrendim. Kaç gündür hastaneye git gel yapıyorum ve bu haftada full gidicem. Kafayı yicem kpss, aöf, diyet, hastalık Allahım sabır ver. Bir de editörlük Kendime sahip çıkamıyorum ben
teşekkür ederim canım
muratın notlarını almıştım ama bana yetersiz sanırım kitabınıda alayım
geçen yıl ki bütlerde de sade notlara çalışmıştım olmadı(
Ben üniteleri calıstım da aklımda cok kalmadı simdi tekrar okumaya basladım.. Sanki soru ezberleyince olmayacakmıs gibi geliyor.. Birde eski sorulardan sorulmayacakmıs diye duymustum.. Cok korkuyorum tarihten.. Matematikten bile korkmuyorum artık soruları çözebiliyorum cok mutluyum
Kilo meselesine gelince, ben diyetteyim yaaa.. İnsallah kilo yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?