Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar bende yönetim bilgi sistemınden basladım calsımaya su an aöf nin kıtaplarından calısıyorum öğle arası okudum ama benım boyun düzleşmem var yanı boynumu eger egmez muthıs bı agrı baslıyor ve boynum sankı bana agrı gelıyor gun boyu dagecmıyor bırd ehıcbısey anlamıyorum ya anlasam bıel sınava kadar unutmaz mıyız bayada az bı zaman kaldı 3 ay var acaba öncelıkle netten aöfdekı vıdeoları mı ızlesem sonra unıtelerı okusam ne dersınız sı znası yapıyorusnuz boyel cok sıkcı oluyor bırde hep bılmedıgım yabancı oldugum kavramlar dönüp tekrar okuyorum o da sıkıcı oluyor

3 ünite daha bitirdim kızlarr
gece gündüz çalışıyorum inşallah yetiştiririm konularımı

Son düzenleme:
piolinciğim ben de 17 ünite bitirdim
kaldı 11 ünite her gün 1,5 ünite bitirebiliyorum ben ya
konular zaten uzun.neyse artık 10 günde bitirmeye çalışacağım
ondan sonra vize soruları ve soru bankası çalışacağım,artık olduğu kadarıyla napalım

canım geçmiş olsun öncelikle 3ay var evet ama bide son zamanlarda çalışıp yetiştiremezsek daha kötü olur böyle bile zor yetişiyoruz. ben konu çalışıp sonra soru çözüyorum bilindik klasik yöntem yani :) videoları izlemen iyi olabilir en azından konu hakkında bi ön bilgi alırsın sonra da konuyu çalışırsın iyice pekiştirmiş olursun

3 ünite daha bitirdim kızlarr
gece gündüz çalışıyorum inşallah yetiştiririm konularımı

ekliyorum kızlar :)

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............5..........
prensesperi......47.......-...........3..........
merguana.......57.....-............15..........
bulancak28......28.....-..........17........
december90.....49.......-....................
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........22.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-..........3.........
arcak..............29......-.................
ferdici..............35........-.........6........

tmam dırrr tşk ederimmmm

17 ünite miiiiiii
maşallahhhhh

hukuk 7,üntedeyim ama kavramlar okadar çok kiii şuan hepsi birbirine girmişş durumdaaa
önerisi olan varmı???

kızlar naptınız siz böyle ya vallahi ünite sayılarını gördükçe gözüm korktu ben daha hiç başlamadım çalışmaya geçen senede öyle hiç üstüne düşerek çalışmamıştım, sadece son 1 ay da e-öğrenme den sürekli video izleyip arkasından soru çözdüm hep, ama geçtim sınıfı şükürler olsun ki Bu arada ara sınavda kaç üniteden sorumlu olduğumuz nerde yazıyor öğrenebilirmiyim ?

aa burayı ılk defa goruyorum guzelmıs. bende aof ısletme 3, sınıfım. bende basladım. ıs hukuku, yonetım sıstemlerı bı de pazarlama yonetımı. yaklasık hepsınde 5 unıte bıtırdım. calıstıgım ıcın aynı zamanda onceden baslıyım dedım.
murat dan calısıuorum oradakı soruları cozuorum bı de e-ogrenmedekı soruları cozuorum. sınava yakın tekrar turu atmayı planlıorum. bı de kpss ye calısıorum aynı zamanda kafayı yıcem hepsı bırlıkte

saol canım dün hepsini indirdim videoların ıns sırayla ızlıycem sonra kıtaplardan okuycam
ne güzel canım kacıncı sınıfsın sen

masallah ıyı calısmıssın canım bende 3.sınıfım muhasebeden cok korkuyorum

arcak81 , muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü 2 .sınıf öğrencisiyim inşallah bu sene mezun olabilirim

tmam dırrr tşk ederimmmm

17 ünite miiiiiii
maşallahhhhh

canım napim ayın 21-22 sinde sınavım var
senin bölümün kredili değil galiba.ondan şaşırdın:)
vizelerim zaten düşük bu sınavlardan iyi almam lazım ya

Son düzenleme:

ya aynen bende muhasebeden korkuyorum o yuzden en azından kolayları bıtıreyım dıe dusundum. bakalım

canım napim ayın 21-22 sinde sınavım var
senin bölümün kredili değil galiba.ondan şaşırdın:)
vizelerim zaten düşük bu sınavlardan iyi almam lazım ya
aynen bölümüm kredili deil
inşş yüksek notlar alırsınnnn
canım öyle karmaşık konuların içinden ben tek tek not alarak çıkabiliyorum ancak
tamam canım tşk ederimm

aynen bende öyleyim bi yandan işte çalışıyorum aralarda ders çalışıyorum kpss ye hazırlanmam lazım ama ona hiç bakamadımmmm
yaparsam son aylarda olur sanırım oda ne kadar olabilirkii

aynen canım ama ben kpss ıcın dersaneye yazıldım. ısten cıkıp kpss aof beraber gotureyım dıodum ama sımdı dersaneye haftasonu gıtsem bole 3 unu goturebılır mıyım kafam cok karısık. :26:

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............6..........
prensesperi......47.......-...........3..........
merguana.......57.....-............15..........
bulancak28......28.....-..........17........
december90.....49.......-....................
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
bedbaht-tosba....36........-........22.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-..........3.........
arcak..............29......-.................
ferdici..............35........-.........12........

kızlar ben de 1 ünite bitirdim çok yavaş gidiyorum ama olsun inşallah tekrarlara zaman kalır

arcak81 , muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü 2 .sınıf öğrencisiyim inşallah bu sene mezun olabilirim

inş canım senınkı 2 yıllık o zaman kolay gelsın hepımızıe

kızlar ya entenbelınız benım heralde zıra daha yönetim bilgi sisteminden 1 ünite bitiridm sorularını cözdüm 10 soruda 5 yanlıs ya türk vergi sistemindende 2 ünite videosu ızledım o kadar durumum vahım anlıycagınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…