kızlarrr !!! ben geçen yıl sadece 2 dersi verebildiğim için sınıfta kalmıştım yaaa :44: :26: kayıt yeniledim a.ü. sitesinden kayıt bilgilerimi inceliyordum ki baktım kisadece 6 ders listede var :26::26::26: yani bu ne demek oluyor ben bu yıl sınıf tekrarı yapacağım yapmaya ama vermiş olduğum 2 dersi tekrar çalışıp sınavda karşıma çıkmıcaklarmı ki sevindim bi an çünkü ders sayım azalmış oluyo haliyle ünite sayım bilgisi olanlar canlarım yetişinnn nedir bu şimdi
Ben de böle duvara asılcak bişi gibimi diyodum kendi kendimesağol canım öğrenmiş oldum fiyatı da uygunmuş aslında
canım sorunu tam olarak anladımmı bilmiyorum ama verdiğin dersleri tekrar almıyosun hangilerinden kaldıysan onları alıyosun
Vize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............4..........
prensesperi......47.......-...........3..........
merguana.......57.....-............15..........
bulancak28......28.....-..................
december90.....49.......-....................
sifaa................68.....-.......................
incireceli........49......-...........18.........
bedbaht-tosba....36........-........12.........
souklima20.........60.......-...............
gulbebek...................-..................
rhodes64..........40....-...............
semiha..............49....-..........3.........
canım sorunu tam olarak anladımmı bilmiyorum ama verdiğin dersleri tekrar almıyosun hangilerinden kaldıysan onları alıyosun
piolin .............53.... - ............4..........
sifaa................68.....-.......................
incireceli........49......-...........18.........
Piolinciimçok hoşsun canımm Bence sende almalısın yararlı sonucta aynı sorular cok cıkıyor tekrar tekrar.
Bu arada benim 20 ünitem bitti.
canımsınnngüzel haber diye buna derim ben valla çok sevindim şimdi sana zahmet bana hörmet ünite sayılarımı veriyorum 53 canım aynıymış piolinciğim ünite sayılarımız
günaydın kızlar,
iyi haftalar,
nişan albümü oluşturdum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/albuml...l#post22339612
bakmak isterseniz buyrun burdan bakabilirsiniz:)
bende yarın akşam başlıyorum derslere:)
Allah tamamına erdirsin çok yakışmılarsende çok güzel olmussun elbisene bayıldım
selam kızlar bende dıkey gecısle işletme 3.sınıfa kayıt oldum bend ebaslamdım daha ıs yerıne getırıdm 2 kıtabı bend eonları yazayım ogle aralarında okumak ıstıyorum unıtelerı belkı gaza gelırım sızınle yoksa bugun yarın derken zaman gecıcek 2 derste toplam 29 ünite var bakalım pek ı bısey sorcam ılk sınavlarda hangı uniteye kadar calısıcaz:44: herekse kolay gelsın
Ders Adı
Ara Sınav Ünite Sayısı Final/Bütünleme Sınavı Ünite Sayısı
Finansal Yönetim 7 15
Pazarlama Yönetimi 7 15
Maliyet Muhasebesi 7 15
Türk Vergi Sistemi 8 15
Yönetim Bilgi Sistemi 6 13
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku 8 16
Yabancı Dil İngilizce 15 30
Almanca 14 25
Fransızca 6 12
canım birinci rakamlar ara sınav üniteleri.ikinci rakamlar toplam ünitelerinmurat açıköğretimden çalışıyorum ben.sanada onu tavsiye ederim
cok saol canım bılgıler ıcın bende aöf nın kıtapları var sadece almadım daha :26:
selam kızlar bende dıkey gecısle işletme 3.sınıfa kayıt oldum bend ebaslamdım daha ıs yerıne getırıdm 2 kıtabı bend eonları yazayım ogle aralarında okumak ıstıyorum unıtelerı belkı gaza gelırım sızınle yoksa bugun yarın derken zaman gecıcek 2 derste toplam 29 ünite var bakalım pek ı bısey sorcam ılk sınavlarda hangı uniteye kadar calısıcaz:44: herekse kolay gelsın
ben 3e geçmek için hazırlık okudum ama iktisatla muhasebeyi anlayamadım gitti dolayısıyla kaldım :) diyorlar ki muratın ara deneme testlerine çalış herkes öyle geçiyor diye hiç denemedim ama inşallah doğrudur :)
aynen aöf kitaplarından bişi anlaşılmıyo yaa oku oku destan mübarekkaof de çok fazla bilgi yogunlugu var.içinden hangilerinin önemli oldugunu seçemiyorsun.bence direkt murat al onlardan çalış.daha başarılı olursun
selam canım seni de ekliyorum burdan takip edince bi an önce başlama ihtiyacı duyuyo insan ünite sayın azmış aslında:)
piolin .............53.... - ............5..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........20.........
arcak..............29......-.................
ben de 1 ünite bitirebildim şimdi ikincisine çalışıyorum ama nedense ne zaman açsam çalışmaya başlasam uykum geliyor
kacanım murat yayınlarının testlerini ve ayrıca geçmiş yılların sorularını çöz konu çalıştıktan sonra hem pekişmiş oluyor böylece murat yayınları yakın sorular soruyor konuyu kavratmaya yönelik olduğu için konuyu anladıktan sonra sınavlarda da başarılı olabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?