- 23 Ağustos 2012
- 49.438
- 229.018
-
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
Ya bana telefonda dedi ki sen benim temizlikçim misin ne saçma bişey söyledin dedi
Tamam .Doğru söylemiş, sen temizlikçi misin ki geleyim temizliği yapayım diyorsun bir de üstüne trip yiyorsun ... bırak ne hali varsa görsün bir daha da öyle hizmete falan kalkışma kendini paspas etme.
Sen kıösenın evını düzenlemek zorunda degılsımben öyle dedim diye sen benim temlzzlikçim misin ne saçmalıyorsun falan dedi
İçimden gelmişti öyle ya bilmiyorumSen kıösenın evını düzenlemek zorunda degılsım
Çok mu bu Şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz? Bir süre sonra erkekler böyle anneleri gibi sorumluluk sahibi alan kadınlardan çok hoşlanmıyorlarYeni ev tuttu bi kaç eksiği var nereye ne yerleştireceğini bilmiyor yardım amaçlı
Kaç yaşındaaın. Söyle içine öle seylerı bıraksınİçimden gelmişti öyle ya bilmiyorum
Evin düzenini niye siz kuruyorsunuz ? Önceden bir davetini reddettiniz mi ?Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
26Kaç yaşındaaın. Söyle içine öle seylerı bıraksın
Hayır reddetmedimEvin düzenini niye siz kuruyorsunuz ? Önceden bir davetini reddettiniz mi ?
Yok hayır normalde birlikte temizlik yaparız bundan sonra öyle yapmıyayım o zamanÇok mu bu Şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz? Bir süre sonra erkekler böyle anneleri gibi sorumluluk sahibi alan kadınlardan çok hoşlanmıyorlar
Tabikide sürekli böyle değiliSanane ki onun evinin düzeninden temizliğinden? Anası mısın? Bunalmış muhtemelen sürekli böyleysen
Nadasa bırakın ama ayrılık görünüyor.Hayır reddetmedim
Neden senceNadasa bırakın ama ayrılık görünüyor.
Sıkılmış olabilir, duyguları değişmiş olabilir ,başkası olabilir... Eğer ilk defa böyle bir şey oluyorsa ayrılık değil de taşınma yerleşme gibi stres kaynaklı da olabilir.Neden sence
Anladım teşekkür ederim görüsün içinSıkılmış olabilir, duyguları değişmiş olabilir ,başkası olabilir... Eğer ilk defa böyle bir şey oluyorsa ayrılık değil de taşınma yerleşme gibi stres kaynaklı da olabilir.
Peki tesekkürler görüşün içinSizene onun evinden temizliğinden eksiğinden. Annesi değil kardeşi değilsiniz. Bu kadar üzerine düşmeyin üzülürsünüz.
Ayrıca başka misafiri olacaktı belki o yüzden gelme dedi. Olamaz mı olabilir