- 3 Mart 2024
- 30
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
Ya bana telefonda dedi ki sen benim temizlikçim misin ne saçma bişey söyledin dediİstemeyen kendisi, trip atan kendisi ben anlamadım bu işi…
Kaç yıldır tanisiyorsunuz, yeni ise eğer evine gitme kendine dikkat et derim. Ya bir isler karıştırıyordur ya da sana karşı tripli. Aranızda farkında olmadan onu rahatsız eden bir durum olmuş olabilirAynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Cinsellik miMuhtemelen başka planı vardı.
Neden böyle dedi ?gelesin yoktu noldu şimdi
1 yıldır tanışıyoruz yani rahatsız eden bi durum olsa anında söylüyor geneldeKaç yıldır tanisiyorsunuz, yeni ise eğer evine gitme kendine dikkat et derim. Ya bir isler karıştırıyordur ya da sana karşı tripli. Aranızda farkında olmadan onu rahatsız eden bir durum olmuş olabilir
Sevgilinizin evinin düzenini neden siz kuruyorsunuz? Tam anlayamadım o kısmı.Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Temizlikçisi değilsin evet ama seni seviyor olsa onunla ev temizliğiyle ilgilenmen çok hoşuna giderdi bence. Bir bitlik var bu işin içinde sana söylüyorumYa bana telefonda dedi ki sen benim temizlikçim misin ne saçma bişey söyledin dedi
Ben ona tekrar telefon açtım geliyim dedim oda öyle dediNeden böyle dedi ?
İlk kez o eve gelir misin diye davet etti ve sen red mi etmistin1 yıldır tanışıyoruz yani rahatsız eden bi durum olsa anında söylüyor genelde
Daha sonra telefon açıp ona geleceğimi söylediğimde noldu gelesin yoktu şimdi mi gelmek istiyosun gelme falan dedi
Yeni ev tuttu bi kaç eksiği var nereye ne yerleştireceğini bilmiyor yardım amaçlıSevgilinizin evinin düzenini neden siz kuruyorsunuz? Tam anlayamadım o kısmı.
Hayır ilk kez değilİlk kez o eve gelir misin diye davet etti ve sen red mi etmistin
ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim
Ne gibi :/Temizlikçisi değilsin evet ama seni seviyor olsa onunla ev temizliğiyle ilgilenmen çok hoşuna giderdi bence. Bir bitlik var bu işin içinde sana söylüyorum
Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
hayırEvin duzeninden siz mi sorumlusunuz?
Dişil enerji açısından şimdiden temizlik yapmış olması bu durumu zedeler. Erkekler annesine benzettiği kızları arzulamaz hayatında istemezlerannesi gibi davranmaktan vazgeçin