- 2 Temmuz 2023
- 8.438
- 23.260
-
- Konu Sahibi papatyagibiiiii1
Neden temizlik? Nisanli misiniz? Evi evliliginize mi hazirliyorsunuz?Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
İşten sonra gitmeyi düşünüyordum ona da söyledim demissiniz konuda zaten,bastan reddedip sonradan geleyim dediyseniz dümdüz bozulmusta olabilir.İliski boyutunuz önemli burada yorum icin.Siz gitmek isteyip o reddetse sonra geliyorum diye ısrarcı olsanız trip atsa baska planı var derdim de..Ben ona tekrar telefon açtım geliyim dedim oda öyle dedi
Yok her zaman yapmıyorum birlikte yapıyoruz zaten her şeyi mutfakta düzeni yoktu onu yDişil enerji açısından şimdiden temizlik yapmış olması bu durumu zedeler. Erkekler annesine benzettiği kızları arzulamaz hayatında istemezler
Siz niye evinin düzenine karisiyorsunuz?? Ota boka kendini ortaya atarsan gözünde değerin olmaz.Annesi değilsin, yardımcısı değilsin Gider kahveni içer,film izler dönersin.Haldir haldir
Evet söyledim sonra tekrar sordu ama suratı asıktı soğuktu bende yalnız kalmak istediğini düşündüğüm için düzenini kurup giderim dedim oda yok başka zaman gelirsin otururuz sadece dedi sonra tekrar aradım geliyim diye noldu gelesin yoktu şimdi mi gelesin var diye kızdıİşten sonra gitmeyi düşünüyordum ona da söyledim demissiniz konuda zaten,bastan reddedip sonradan geleyim dediyseniz dümdüz bozulmusta olabilir.İliski boyutunuz önemli burada yorum icin.Siz gitmek isteyip o reddetse sonra geliyorum diye ısrarcı olsanız trip atsa baska planı var derdim de..
Siz niye evin düzenini kurup geri gidiyorsunuz adam soğuk yapıyosa çıkın evinize gidin niye böyle gariban planlar peşindesinizAynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Bilmiyorum yaaSiz niye evin düzenini kurup geri gidiyorsunuz adam soğuk yapıyosa çıkın evinize gidin niye böyle gariban planlar peşindesiniz
Erkek arkadaşın çok nazlı..Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Dişil enerji açısından şimdiden temizlik yapmış olması bu durumu zedeler. Erkekler annesine benzettiği kızları arzulamaz hayatında istemezler
Kimsenın duzenını kurma. Bak şimdiden ıstedıgı gıbı davranıyor sana. Sen o evın sahıbı deıldın. O sana hızmet etmelı. Sonra konu acarsın kullandı beni diye. Sen benı dınleAynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Kimsenın duzenını kurma. Bak şimdiden ıstedıgı gıbı davranıyor sana. Sen o evın sahıbı deıldın. O sana hızmet etmelı. Sonra konu acarsın kullandı beni diye. Sen benı dınle
Bilmiyorum yaa gerçekten aklım çok karışık şaunNet söylüyorum bir şey yaptı ve sonrasında vicdanı ağır bastı seni arayıp güya suç sendeymiş gibi yapıp vicdanını rahatlattı güya …
Karşı tarafı suçlu gösterip kendini bir şey yapmadım ki diye kendi kafasında aklayacak
Genelde hislerim doğru çıkar
Diyelim ki böyle değil bu nasıl erkek böyle derim trip atan erkekte ne bileyim .
Artık öyle yapıcam teşekkür ederimBiraz kendinizi ağırdan satın derim.
O iletişime geçmeden siz iletisime geçmeyin biraz merak etsin sizi.
Ayrıca sizden yardım talep etmeden de yardım etmeyi teklif etmeyin bırakın teklif ondan gelsin.
Evet çok saçma biley olduNiyet okumuşsun sanırım. Önce gelecem demişsin, sonra gelir temizlik yapar giderim kalmam demişsin. O da o zaman gelme demiş ama anlamamış. Soğuktu, yalnız kalmak istedi diye düşünmüşsün, ama bunu ona söylememişsin. Adam da haklı olarak hareketlerini dengesizce bulmuş ve şu an buna tripli.
Kendını kullandırma. Adam sen onun evınde daha ıyı calıs diye senı manüpüle edıyor.Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
ben öyle dedim diye sen benim temlzzlikçim misin ne saçmalıyorsun falan dediKendını kullandırma. Adam sen onun evınde daha ıyı calıs diye senı manüpüle edıyor.