Kızlar sevgilim neden böyle yaptı sizce ?

Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Neden temizlik? Nisanli misiniz? Evi evliliginize mi hazirliyorsunuz?

Ben ona tekrar telefon açtım geliyim dedim oda öyle dedi
İşten sonra gitmeyi düşünüyordum ona da söyledim demissiniz konuda zaten,bastan reddedip sonradan geleyim dediyseniz dümdüz bozulmusta olabilir.İliski boyutunuz önemli burada yorum icin.Siz gitmek isteyip o reddetse sonra geliyorum diye ısrarcı olsanız trip atsa baska planı var derdim de..

Siz niye evinin düzenine karisiyorsunuz?? Ota boka kendini ortaya atarsan gözünde değerin olmaz.Annesi değilsin, yardımcısı değilsin Gider kahveni içer,film izler dönersin.Haldir haldir temizlik yapmaya ne kadar meraklısınız Adam sizi kaale almıyor neden acaba???( Adamda bir işler var , o da işin başka yüzü)

İşten sonra gitmeyi düşünüyordum ona da söyledim demissiniz konuda zaten,bastan reddedip sonradan geleyim dediyseniz dümdüz bozulmusta olabilir.İliski boyutunuz önemli burada yorum icin.Siz gitmek isteyip o reddetse sonra geliyorum diye ısrarcı olsanız trip atsa baska planı var derdim de..
Evet söyledim sonra tekrar sordu ama suratı asıktı soğuktu bende yalnız kalmak istediğini düşündüğüm için düzenini kurup giderim dedim oda yok başka zaman gelirsin otururuz sadece dedi sonra tekrar aradım geliyim diye noldu gelesin yoktu şimdi mi gelesin var diye kızdı

Aynı İŞTE çalışıyoruz İşten sonra onun evine gitmeyi düşünüyodum ona da söyledim gün içinde bana soğuk bi yaklaşımı vardı bende belki bugün yalnız kalmak istiyordur diyr ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim oda gelme o zaman başka zaman gelirsin drdi sonra işten çıktık onu aradım sinirli ve sert konuştu gelesin yoktu noldu şimdi öi gelesin tuttu gibisinden ve şimdi tripli konuşmuyor sizce kizlar?
Siz niye evin düzenini kurup geri gidiyorsunuz adam soğuk yapıyosa çıkın evinize gidin niye böyle gariban planlar peşindesiniz

Erkek arkadaşın çok nazlı..

Adı ne Nazlısu mu? 😂😂

Net söylüyorum bir şey yaptı ve sonrasında vicdanı ağır bastı seni arayıp güya suç sendeymiş gibi yapıp vicdanını rahatlattı güya …
Karşı tarafı suçlu gösterip kendini bir şey yapmadım ki diye kendi kafasında aklayacak

Genelde hislerim doğru çıkar
Diyelim ki böyle değil bu nasıl erkek böyle derim trip atan erkekte ne bileyim .

Kimsenın duzenını kurma. Bak şimdiden ıstedıgı gıbı davranıyor sana. Sen o evın sahıbı deıldın. O sana hızmet etmelı. Sonra konu acarsın kullandı beni diye. Sen benı dınle

Net söylüyorum bir şey yaptı ve sonrasında vicdanı ağır bastı seni arayıp güya suç sendeymiş gibi yapıp vicdanını rahatlattı güya …
Karşı tarafı suçlu gösterip kendini bir şey yapmadım ki diye kendi kafasında aklayacak

Genelde hislerim doğru çıkar
Diyelim ki böyle değil bu nasıl erkek böyle derim trip atan erkekte ne bileyim .
Bilmiyorum yaa gerçekten aklım çok karışık şaun

Biraz kendinizi ağırdan satın derim.
O iletişime geçmeden siz iletisime geçmeyin biraz merak etsin sizi.
Ayrıca sizden yardım talep etmeden de yardım etmeyi teklif etmeyin bırakın teklif ondan gelsin.

Niyet okumuşsun sanırım. Önce gelecem demişsin, sonra gelir temizlik yapar giderim kalmam demişsin. O da o zaman gelme demiş ama anlamamış. Soğuktu, yalnız kalmak istedi diye düşünmüşsün, ama bunu ona söylememişsin. Adam da haklı olarak hareketlerini dengesizce bulmuş ve şu an buna tripli.

Niyet okumuşsun sanırım. Önce gelecem demişsin, sonra gelir temizlik yapar giderim kalmam demişsin. O da o zaman gelme demiş ama anlamamış. Soğuktu, yalnız kalmak istedi diye düşünmüşsün, ama bunu ona söylememişsin. Adam da haklı olarak hareketlerini dengesizce bulmuş ve şu an buna tripli.
Evet çok saçma biley oldu

Kendını kullandırma. Adam sen onun evınde daha ıyı calıs diye senı manüpüle edıyor.

X