Kızlar sevgilim neden böyle yaptı sizce ?

Adam size hiç sormadan istemeden gidip evin düzenini mi kurmayı teklif ettiniz sonra bir de telefonla tekrar mı söylediniz?
Onun temizlemesi ya da temizletmesi hazırlaması siz de yeni ev kahvesine çağırması gerekiyor

Diğer senaryo der ki hayatım yardım eder misin müsaitseniz gider azıcık işin ucundan tutardınız samimi bir ilişkiniz varsa. O da size yemek ismarlar ya güzel vakit geçirirdiniz ve konu kapanırdı.

Ama konu eksik sanki anlatmadığınız bir detay var mı?
Hayır o ilk beni davet etti gel oturalım bişeyler içelim diye ben tamam dedim sonra soğuk ve bana karşı uzak olduğunu hissettim bana öyle geldi bende ona sadece evin düzenine dokunup gideceğimi ona söyledim oda gelme başka zaman oturmay gelirsin dedi sonra onu yekrar aradım geleyim falan dedim o istemedi gelme dedi

Hayır o ilk beni davet etti gel oturalım bişeyler içelim diye ben tamam dedim sonra soğuk ve bana karşı uzak olduğunu hissettim bana öyle geldi bende ona sadece evin düzenine dokunup gideceğimi ona söyledim oda gelme başka zaman oturmay gelirsin dedi sonra onu yekrar aradım geleyim falan dedim o istemedi gelme dedi
Yani niyet okumuşsunuz doğru düzgün iletişim kurmamışsınız şimdi anladım adamı. O yüzden temizlikçi misin diyor yani benle oturmaya gelmiyorsun temizliğe niye geliyorsun haklı.
Adam sizle sevgili gibi vakit geçirmek istiyor siz sanki aileden biri gibi temizlik derdine düşmüşsünüz ona kıl olmuş bence.

Neden soğuk davranmış sordunuzmu?

Yani niyet okumuşsunuz doğru düzgün iletişim kurmamışsınız şimdi anladım adamı. O yüzden temizlikçi misin diyor yani benle oturmaya gelmiyorsun temizliğe niye geliyorsun haklı.
Adam sizle sevgili gibi vakit geçirmek istiyor siz sanki aileden biri gibi temizlik derdine düşmüşsünüz ona kıl olmuş bence.

Neden soğuk davranmış sordunuzmu?
Sordum sana öyle geliyor falan dedi
Yani evet bende saçmaladım biraz sonradan farkına vardım

Kadınları anlamak gerçekten zor sevgilimizin evini temizlemek için can atarız eşimizin kirli çoraplarına kadınlar kulübü de çözüm ararız 😃😃

Belki eve davet edeceği başka biri vardı, ondan size bu şekilde davranmış olabilir şüphe çekmesin diye aklınca trip atsınmış gibi gözüksün diye. Belki de onun evine gelen tek kız değilsin , bu devirde erkekler göründükleri gibi değil

X