Hayır o ilk beni davet etti gel oturalım bişeyler içelim diye ben tamam dedim sonra soğuk ve bana karşı uzak olduğunu hissettim bana öyle geldi bende ona sadece evin düzenine dokunup gideceğimi ona söyledim oda gelme başka zaman oturmay gelirsin dedi sonra onu yekrar aradım geleyim falan dedim o istemedi gelme dedi
bizim kızlarımız neden bu kadar dengesiz çok merak ediyorum.
adam seni davet etmiş gel bişeyler içelim, oturalım, vakit geçirelim diye. seninle vakit geçirmek istemiş yani
bana karşı uzak olduğunu hissettim diyorsun. uzaklık hissetse neden çağırsın ki? bi defa burada mantıksızlık var
muhtemelen başka bişeye canı sıkkındı ama sen üzerine alındın
üzerine alınınca da sadece evin düzeniyle ilgilenip sonra gideceğini söylemişsin. yani adamın hayali senle vakit geçirmek
sen ise gelir bir iki temizlik yapar giderim onunla zaman geçirmem modundasın.
adam da bunun üzerine kendisiyle vakit geçirme niyetinde olmayan sana, gelme o zaman başka zaman oturmaya gelirsin demiş.
ben olsam benim de hevesim kırılırdı. adamın kırılmış.
sonra sen yok geleyim otururuz o zaman tarzı konuştun muhtemelen, bu da ona çok dengesiz geldiği için gelmeni istemedi.
yani sırf gelmek için gelecekmişsin tarzında bir enerji vermişsin.
bence bir süre üzerine gitme. o iletişim kurmadan sen yazma, arama, sorma. o senle iletişime geçecek nasıl olsa
ama sana ciddi bir tavsiye, kesinlikle bir erkeğin ev işlerini yapma. nerede böyle erkeğin arkasını toplayan kadın var değer görmüyor. bu benim çevremde de böyle. siz o evde beraber yaşamıyorsunuz, sen misafir gibi gidip oturacaksın
bir iş yapıyorsanız beraber yapabilirsiniz o ayrı konu. ama asla adamın evini temizleme, dağınıklığını toplama, yemek falan yapma. bunları kesinlikle tek başına yapma.
annesi gibi arkasını toplama, peşinde dolanma. bu tarz kadınları erkekler çekici bulmuyor.