Kızlar sevgilim neden böyle yaptı sizce ?

Adam size hiç sormadan istemeden gidip evin düzenini mi kurmayı teklif ettiniz sonra bir de telefonla tekrar mı söylediniz?
Onun temizlemesi ya da temizletmesi hazırlaması siz de yeni ev kahvesine çağırması gerekiyor

Diğer senaryo der ki hayatım yardım eder misin müsaitseniz gider azıcık işin ucundan tutardınız samimi bir ilişkiniz varsa. O da size yemek ismarlar ya güzel vakit geçirirdiniz ve konu kapanırdı.

Ama konu eksik sanki anlatmadığınız bir detay var mı?
Hayır o ilk beni davet etti gel oturalım bişeyler içelim diye ben tamam dedim sonra soğuk ve bana karşı uzak olduğunu hissettim bana öyle geldi bende ona sadece evin düzenine dokunup gideceğimi ona söyledim oda gelme başka zaman oturmay gelirsin dedi sonra onu yekrar aradım geleyim falan dedim o istemedi gelme dedi

Hayır o ilk beni davet etti gel oturalım bişeyler içelim diye ben tamam dedim sonra soğuk ve bana karşı uzak olduğunu hissettim bana öyle geldi bende ona sadece evin düzenine dokunup gideceğimi ona söyledim oda gelme başka zaman oturmay gelirsin dedi sonra onu yekrar aradım geleyim falan dedim o istemedi gelme dedi
Yani niyet okumuşsunuz doğru düzgün iletişim kurmamışsınız şimdi anladım adamı. O yüzden temizlikçi misin diyor yani benle oturmaya gelmiyorsun temizliğe niye geliyorsun haklı.
Adam sizle sevgili gibi vakit geçirmek istiyor siz sanki aileden biri gibi temizlik derdine düşmüşsünüz ona kıl olmuş bence.

Neden soğuk davranmış sordunuzmu?

Yani niyet okumuşsunuz doğru düzgün iletişim kurmamışsınız şimdi anladım adamı. O yüzden temizlikçi misin diyor yani benle oturmaya gelmiyorsun temizliğe niye geliyorsun haklı.
Adam sizle sevgili gibi vakit geçirmek istiyor siz sanki aileden biri gibi temizlik derdine düşmüşsünüz ona kıl olmuş bence.

Neden soğuk davranmış sordunuzmu?
Sordum sana öyle geliyor falan dedi
Yani evet bende saçmaladım biraz sonradan farkına vardım

Kadınları anlamak gerçekten zor sevgilimizin evini temizlemek için can atarız eşimizin kirli çoraplarına kadınlar kulübü de çözüm ararız 😃😃

Belki eve davet edeceği başka biri vardı, ondan size bu şekilde davranmış olabilir şüphe çekmesin diye aklınca trip atsınmış gibi gözüksün diye. Belki de onun evine gelen tek kız değilsin , bu devirde erkekler göründükleri gibi değil

bizim kızlarımız neden bu kadar dengesiz çok merak ediyorum.

adam seni davet etmiş gel bişeyler içelim, oturalım, vakit geçirelim diye. seninle vakit geçirmek istemiş yani
bana karşı uzak olduğunu hissettim diyorsun. uzaklık hissetse neden çağırsın ki? bi defa burada mantıksızlık var
muhtemelen başka bişeye canı sıkkındı ama sen üzerine alındın
üzerine alınınca da sadece evin düzeniyle ilgilenip sonra gideceğini söylemişsin. yani adamın hayali senle vakit geçirmek
sen ise gelir bir iki temizlik yapar giderim onunla zaman geçirmem modundasın.
adam da bunun üzerine kendisiyle vakit geçirme niyetinde olmayan sana, gelme o zaman başka zaman oturmaya gelirsin demiş.
ben olsam benim de hevesim kırılırdı. adamın kırılmış.
sonra sen yok geleyim otururuz o zaman tarzı konuştun muhtemelen, bu da ona çok dengesiz geldiği için gelmeni istemedi.
yani sırf gelmek için gelecekmişsin tarzında bir enerji vermişsin.

bence bir süre üzerine gitme. o iletişim kurmadan sen yazma, arama, sorma. o senle iletişime geçecek nasıl olsa

ama sana ciddi bir tavsiye, kesinlikle bir erkeğin ev işlerini yapma. nerede böyle erkeğin arkasını toplayan kadın var değer görmüyor. bu benim çevremde de böyle. siz o evde beraber yaşamıyorsunuz, sen misafir gibi gidip oturacaksın
bir iş yapıyorsanız beraber yapabilirsiniz o ayrı konu. ama asla adamın evini temizleme, dağınıklığını toplama, yemek falan yapma. bunları kesinlikle tek başına yapma.
annesi gibi arkasını toplama, peşinde dolanma. bu tarz kadınları erkekler çekici bulmuyor.

ben de adami haksiz bulmayanlardayim. adam seni aksam basbasa vakit geçirmeye cagirmis "evini temizler toparlar giderim" demissin, o da "sen temizlikci misin? gelme o zaman vaktin olunca oturmaya gelirsin" demis.
bence olay örgüsünde yanlis bir sey yok.
ayrica adam soguktu diyorsun. niye her seyi kisisel aliyorsun? belki isle ilgili cani sıkıldı, belki yeni tasinma vs eksiye düştü hesap kitap islerine cani sıkıldı. insan her daim neseli olamaz ya.
keske eve gidip icseydin kahveni, dizine yatıp sohbet ederken ne var ne yok oğrenseydin neden cani sıkkın diye.
"bana neden soğuk davraniyorsun" diye hesap sormak suclayici bir ifade biçimi. kimse de "ha suyuna buyuna gicik oldum" demez, "sana oyle gelmistir" der. bir yere varmayacak, sirf ortamı gerecek bir soru
erkek arkadasimin da gecen aylarca suratı düşüktü, yalandan gülüyor ediyor gibiydi. gicik oldum ama hic kisisel almadim çünkü bana kızacaği, rahatsiz olacagi bir sey olmadi. benden bagimsiz bir seye cani sıkkındır diye düşündüm, onun safeplace bir dizisi var, izlerken iyi hissettigi durup durup yeniden basladigi. gel the office izleyelim dedim, misir patlattim. azicik keyfi yerine geldikten sonra uzanirken sohbet ettik, farkettirmeden didikledim modunu. meger cidden büyük bir sıkıntı olmus, paylastigi gibi beni de gerdi derdi :) ama olsun. en azindan yüzü neye düşük anladim.
bir saat bana soguk davrandi diye "evi toplayip donecegim" desem, "ne var ne oldu? niye soğuk davraniyorsun? bi sey mi oldu? bu tavrin ne, bana uzaksin" falan desem suclayici konuşsam o da muhtemelen bana gicik olurdu, yok bisey derdi. sorunumuz da cozulemezdi, aramiz da bozulurdu bir süre durduk yere.
bence tepkilerinize biraz daha dikkat edin. her seyi de kisisel almayin.

ona sadece gelip evin düzenini kurup geri gideceğimi söyledim
Pardon siz onun temizlik personeli misiniz?

Siz kendinizi bu konuma mı layık görüyorsunuz gerçekten o kadar çok sinirleniyorum ki kadının kendi değerini düşürmesi.

Siz kendinize değer verin önce. Sonra diyoruz bu adamlar neden egolu diye. Hayır öyle değil.

X