- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Nasıl hatırlamıyosun kıss natlus unutulucak kişimi beni hatırlıyomusun peki
Ay bilemedim ki eski nickin neydi? Bu aralar biliyorum asinayim sana ama??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl hatırlamıyosun kıss natlus unutulucak kişimi beni hatırlıyomusun peki
Delimi neyse şaşırmıyorumama böyle kedili nick vardı deli
Aynen ben de.Doğru kardeş. Aslında yazarak da prim veriyorum onaylamadığım bir konuya.
kız uyuyalı yıllar oldu namazımıda kıldım şimdi pc başındayım rahatım yanibence sen bebeğine bak ağlıyo sanırım....
Yok zaten şimdiki nickimi biliyomusun diye sorsum eskisinide belki bilirsin önceden çok yorum yapardım görmüşsündürAy bilemedim ki eski nickin neydi? Bu aralar biliyorum asinayim sana ama??
mecazi anlamda deli : )Delimi neyse şaşırmıyorum
niye kimsenin unutmadığını şimdi anladın mıDelimi neyse şaşırmıyorum
Yok zaten şimdiki nickimi biliyomusun diye sorsum eskisinide belki bilirsin önceden çok yorum yapardım görmüşsündür
Eskiler natlusu tanıyanlar nasılda bir bir düşüyorCok eglenceli gunler bizi bekliyorrr
kaç kurtar kendini kızAynen ben de.
Buradan kaçıyorum çok sıkıcı ve anlamsız geldi bu konu bana.
kaynanama sarkı besteledim oğlumla birlikde . ben bir beyaz biberim yuvarlanır giderim çok onuşma babanne gelir seni döverim. hap koydum hop koydum içinede dok koydum babannemin adını kuyruklu yılan koydum .
çok yaratıcıkaynanama sarkı besteledim oğlumla birlikde . ben bir beyaz biberim yuvarlanır giderim çok onuşma babanne gelir seni döverim. hap koydum hop koydum içinede dok koydum babannemin adını kuyruklu yılan koydum .
ohahahhahahahhahahahkaynanama sarkı besteledim oğlumla birlikde . ben bir beyaz biberim yuvarlanır giderim çok onuşma babanne gelir seni döverim. hap koydum hop koydum içinede dok koydum babannemin adını kuyruklu yılan koydum .
Su topic geyige tasinsin banlanmak istemiyorummmmEskiler natlusu tanıyanlar nasılda bir bir düşüyor