- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burayı fazla ciddiye almış sanırım.Kabusunuz geri döndü demek istedi herhalde
Burayı fazla ciddiye almış sanırım.
Ya da kendini pek önemli sanıyor.
Insanlar mı çok prim verdi, nedir ki?
Kimin kabusu olabilir ki ayol
bende anlamadım valla kız kabus diye yakıştırma yapmışlar saolsunlarBurayı fazla ciddiye almış sanırım.
Sizin adınıza mutlu oldum inanın.Arkadaşın eski konularını okusaniz anlarsiniz konunun önemini
kız kaynana ile yok sorun yılan görümce ile çok şükür kocam benden yana eee yılandan yana olcak değilya kocamla iyi olmasam çocugum olurmuydu heheeİyi oldu geldiğin..
Konuların unutulmaz..
Bir şey soracağım..
Sen görümcenle, kaynananla bu kadar fenasın mahkemelik olacak kadar.
Eşinle aran nasıl bu durumda merak ettim?:)
Bebeğin sağlıkla büyüsün bu arada..
Kız derken?bende anlamadım valla kız kabus diye yakıştırma yapmışlar saolsunlar
her konusu kapatılmış neredeyse bakalım bizi neler bekliyor.Gerçi 3 üyelik yüzünden birşeyler yapar gibi yönetimBurayı fazla ciddiye almış sanırım.
kız kaynana ile yok sorun yılan görümce ile çok şükür kocam benden yana eee yılandan yana olcak değilya kocamla iyi olmasam çocugum oluröuydu hehee
Nasıl hatırlamıyosun kıss natlus unutulucak kişimi beni hatırlıyomusun pekiKonularina da baktim hatirlamadim. Zaten ben cok az kişinin nickini hatirlarim. Demekki cok onemsemis hanim kizimiz
unuturmuyum nick resminden hatırladım amaNasıl hatırlamıyosun kıss natlus unutulucak kişimi beni hatırlıyomusun peki
seviyemi ne dedimki ben kız demek bayan demek allahallaa gene başladıkKız derken?
Biraz seviye lütfen.
senin sorunun ben napayım kardeş
Yanlış hatırlamışsın yeni o resim hem benim nickimde değildi bide ben bilgeceye sorduydumunuturmuyum nick resminden hatırladım ama
ama böyle kedili nick vardı deliYanlış hatırlamışsın yeni o resim hem benim nickimde değildi bide ben bilgeceye sorduydum