Nişan meselesi

Benim eşim benim bütün geçmişimi bilir, kimseye anlatmadığım her şeyi bilir. Evlilik bu, ömür boyu birlikte olacağız dürüst olmak önemli bence. Ki ben de evlenmeden önce 1 evlilik teklifi, 1 ciddi ilişki ve 1 nişan geçirdim. Eşim de tutup bana sen böyle böyle yapmışsın demedi hiçbir zaman zaten öyle bir adamla da evlenilmez.
Çok teşekkürler

Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Ben de katılıyorum öyle de istiyorsan diye.
Sizce?
niye soylemek zorunda ki? benim arkadasimin basindan da nisanlilik gecmisti, evlenecegi kisiye konuyu acmak istemis, adam da ben ogrenmek istemiyorum, gerek yok demis.

bu arada bunu mesele yapacak bir dag ayisiyla mumkunse evlenmesin

niye soylemek zorunda ki? benim arkadasimin basindan da nisanlilik gecmisti, evlenecegi kisiye konuyu acmak istemis, adam da ben ogrenmek istemiyorum, gerek yok demis.

bu arada bunu mesele yapacak bir dag ayisiyla mumkunse evlenmesin
Ya evet arkadaşım da böyle diyo aslında burda biraz yanlış mı anlaşıldık? Hani şey diyo önceyi hiç sormazsa söylemeli miyim? Ya da sadece eski ilişkiler vs açılırsa nasıl söylemeliyim gibisinden ama bence de en mantıklı şöyle eğer konu açılmazsa gerek yök, konu açılırsa da söylenir baget olağan bişey

Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Sizce?
sonuçta nişan değil mi?
aileler karıştırılmış tanıştırılmış istenmiş adı konmuş falan
illa ailede biri konuşur biri foto çekmiştir onu görür falan
yalana dolana ne gerek var

nişan sevgililikten çok farklı bir şey mi? niyetinin ciddi olmasının göstergesi sadece. varsayım karşısındaki sordu ve nişan attım dedi ne olacak neyden çekiniyor? anlaşamamış ki evlenmemiş. zaten nişan anlaşabiliyor muyuz diye bakmak için adı konmuş bir şey. anlaşamamak ayıp mı.. yalan söylemeyi gerektirecek bir şey değil. evlenip boşanınca da evlenebiliyor insanlar

Sizce?
Sacmalamasin ben düğünüme bir hafta kala nisan attım.Cevrem a'dan z'ye duydu.Birsuru bekar talibim çıktı.

X