Nişan meselesi

:KK43:( arkadaşım hakkında problemli gibi mi düşünülür peki?
30 yıllık ömrüne 3 kere nişan, 1 tane de 6 aylık evlilik sığdırırsa düşünülür tabi.
İnsan ister istemez "ulan hepsi kötüydü de bir sen mi iyiydin." der 😁
Ama 20 günlük nişanlılık için bu söylediğim geçerli değil. Anlaşamamıs ayrılmış, saklanacak bir şey yok. Ömür boyu biri duyarsa diye diken üstünde mi olacak ?

30 yıllık ömrüne 3 kere nişan, 1 tane de 6 aylık evlilik sığdırırsa düşünülür tabi.
İnsan ister istemez "ulan hepsi kötüydü de bir sen mi iyiydin." der 😁
Ama 20 günlük nişanlılık için bu söylediğim geçerli değil. Anlaşamamıs ayrılmış, saklanacak bir şey yok. Ömür boyu biri duyarsa diye diken üstünde mi olacak ?
Dediğinizi anladım teşekkür ediyoruz🌺

İlişki yaşadığını saklamak bitti şimdi bu mu moda oldu? Ya sanki utanılacak ayıp bir şey mi niye gizli tutmak istiyor?
Ama madem çok fark yoksa sevgililikle nişanlılığını niye söylemiyor?

Çok saçma buluyorum böyle şeyleri ya biraz kendinizden emin olun yarın evlenip boşansa boşandığını da mı söylemeyecek daha az talep edilebilir mi olacak kıymeti mi düştü?

Şimdiden bu kafaya girerse zaten sürekli kendini kanıtlamaya yaranmaya çalışır

Yani insan sevecekse bekar erkekler iki kere boşanmış kadını da seviyor üç Çocuklu kadını da bence çıkın bu kafadan

Tabii dan diye ilk günden nişan attım demesine gerek yok ama konusu geçerse gizlemesin

Nişanın normal ilişkiden farkı yok evet zaten bu yüzden söylemeli. Aynısının kendisine yapıldığını düşünsün,yıllar sonra densizin birinde bir kare foto vardır mesela ,çıkarır sokar gözüne. Ortada nişan pastası,parmaklarda kurdeleli yüzükler. Ama arkadaşınızın haberi yok. Ne hisseder o zaman? Ona göre davransın

Gecmisin hesabi verilmemeli ama nisanlandigini etraf biliyodur sonradan baskasindan duyarsa kotu olur saklamak bahane bulmak fayda etmez bu saklanmamali

Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Ben de katılıyorum öyle de istiyorsan diye.
Sizce?
Gerçekten sevgili olmayla aynı şey olduğunu düşünseydi eğer saklama gereği duymazdı eğer saklarsa ve sonradan patlarsa şüphe uyandırır dümdüz söylesin bunda kötü bir şey yok

Kızlar selam en yakın arkadaşım bugun bizde kalıyor yorumlarınızı beraber okuyacağız. Yardımcı olabilir misiniz rica etsek?
Arkadaşım 29 yaşında. Daha önce üniversitede 2 sevgilisi oldu. İş hayatında da 1 sevgilisiyle 7 aylık ilişki sonrası ciddileşti nişan oldu. Ancak nişandan sonra birçok konuda farklı olduklarını fark ettiler ve nişandan 20 gün sonra yollarını ayırdılar. Bence gayet normal ve olağan bir durum.
Arkadaşım diyor ki hayatıma yeni biri girince eski ilişkilerden vs konu açılırsa 3 tane sevgilim oldu demeyi düşünüyorum. Nişanlanmışım söylemek istemiyorum çünkü normal sevgiliyle aynı şey bence diyor. Burada başka bir konu gördüğümüz İçin dipnot olarak ekleyelim cinsel birliktelik vs yaşamadı.
Sizce?
Duyulmayacak bir şey mi ? Ne kadar saçma sapan bir düşünce. Nisan atmak utanılacak bir şey değil ama yalan söylemek güven sarsıcı bir hareket.

Gördüğüm en saçma konulardan birisi.Nişan saklanacak bisey mi kızlar yapmayın Allah aşkına.Karsidaki insan bunu sonradan öğrendiğinde ne hisseder.Kimbilir arada ne rezillikler yaşandı da saklama gereği duydu diye bile düşünebilir.

Sizce?
Nisan sonuç olarak evlilik yolunda atılan bir adım. Ben sevgilim daha önce nişanlanmis olsa bilmek isterdim. Bu onu yargılamak veya bir şeylerden vazgeçmek için değil ama bu tarz şeylerin de gizli olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Benim eşim benim bütün geçmişimi bilir, kimseye anlatmadığım her şeyi bilir. Evlilik bu, ömür boyu birlikte olacağız dürüst olmak önemli bence. Ki ben de evlenmeden önce 1 evlilik teklifi, 1 ciddi ilişki ve 1 nişan geçirdim. Eşim de tutup bana sen böyle böyle yapmışsın demedi hiçbir zaman zaten öyle bir adamla da evlenilmez.

Sizce?
Vallahi bizim ülkede biri nişanlansa bunu sağır sultan bile duyuyor. O yüzden özellikle saklaması anlamsız olur, ki saklayamaz da .

İsterse 10 sevgilisi olsun, geçmiş sonuçta. Tanıştığımız bir insana " al canım bu da benim aşk defterim" diyerek bir defter vermiyoruz sonuçta, ne gerek var.

Sizce?
Güven sorunu olabilir nişanlanma olayı söylenmeli sonradan neden haberim yok diye keyfiniz kaçabilir

X