• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne takılır ?

Benim çok yakın 2 arkadaşım gelmişti düğüne ikiside ceyrek taktı.Ki birisi komsumuzdu ailesiyle geldi hem ailesi hem o çeyrek taktı..Çok yakınsanız ceyrek altı ayıp olur gibi .Tak kız bi çeyrek şanın yürüsün:KK70::KK70:

Benim çok yakın 2 arkadaşım gelmişti düğüne ikiside ceyrek taktı.Ki birisi komsumuzdu ailesiyle geldi hem ailesi hem o çeyrek taktı..Çok yakınsanız ceyrek altı ayıp olur gibi .Tak kız bi çeyrek şanın yürüsün:KK70::KK70:
takacağım yürüsün valla :)))
teee antalyadan gelmiş üstüne bir de çeyrek takmış desinler :D

Kızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
ben böyle şeylerde bu tarz hesaplara kızıyorum
durumun olmayabilir ama heralde en yakın arkadaşım dediğin insanın düğününü yeni öğrenmedin bikaç ay üç beş bi kenara atsan en kötü bi çeyrek alabilirdin
ki bence yakın arkadaş olarak en az çeyrek takmak düşer sana daha azı hoş olmaz bence

O kolye fikir olarak çok hoş ancak fazla büyük şık durmuyor.
Daha minik bir şey olsa bence şahane fikir.
Valla ben kolye ya da küpe de ısrar ediyorum.
Ömür boyu hatıra kalır çünkü.
Yani deseydin ki çok sıkışıklar ihtiyaçları var o zaman çeyrek derdim.
Tabi son karar sana ait.

Tabi son karar sana ait.

Tabi son karar sana ait.

Tabi son karar sana ait.

Kendinize ayakkabı almamaniz arkadasiniza para harcamayacaginiz anlamina gelmemeli.
Böyle zamanlarda arkadas insanin kendisinden onde gelmeli, tabiki kendinizden kisip ona harcayacaksiniz.
Kendime bile harcamiyorum ona ceyrek takmasam olmaz mi lafi cok bencilce bence.
Ornegin ben de kendime 100 liraya ayakkabiyi fazla bulup almadim bu ay ama kardesime 300 lira harclik verdim.
Biraz fedakarlik iyidir.

bı ceyrek tak bence
benım unv okuyan arkadasım dogum yaptım dıye baska sehırden yanıma gelıp ceyrek takmıstı calısmıyor ogrencı harclıgından bırıktırmıs gerısını sen dusun :)

Senin istediğin gazoz ağacı o da kalmamış, sen en iyisi vazgeç düğüne gitmekten sonra gider evine hediye götürürsün.

Yakın arkadaşlarımın hepsi benden önce evlendi, çok yakınlarıma kendimi zorlayıp yarım taktım, o kadar yakın olmayanlara da çeyrek takmaya çalıştım. Çok şükür düğünümde sadece arkadaşlarımdan gelen 100 e yakın çeyreğim oldu, ilaç gibi geldi, hepsinden Allah razı olsun. Yani bugün ona ise yarın size, böyle küçük hesaplar yapmanız bana da biraz bencilce ve ayıp geldi. Ya hiç gitmeyin gidecekseniz de mutlaka en az çeyrek takın derim

Bana para takmak hos gelmiyor hani doviz falan olsa neyse de :rolleyes: ne kadar para dusunuyorsaniz o kadarlik gram altin alin ya da bence o kadar zahmete girmisken 100 veren 80 daha verir diyip ceyrek takin gitsin :KK39:

takmasam olmaz mı ki :))
zaten yol parası kuaför parası falan filan var :)

Dükkan açmayı düşünüyorsunuz, siz dükkan kirası, sigortanız, aylık KDV, stopaj, genel giderler...
Hepsi dünya kadar olacak! Kendimden biliyorum, yani insanın en yakın 2. Arkadaşı dediği tektir.
Çeyrek altın takın bence.

yanlış anlamayın ama yakın arkadaşınızsa eğer arkadaş kolay bulunmuyor bu devirde o size elbet birgün dönecektir ben olsam üzülürdüm yani tabi para ile ölçülmüyor ama toplumumuzda önemli iki ay daha ayakkabı almayıver hemde para paylaştıkca coğalır düğün yapanlara destek olmak lazım

yanlış anlamayın ama yakın arkadaşınızsa eğer arkadaş kolay bulunmuyor bu devirde o size elbet birgün dönecektir ben olsam üzülürdüm yani tabi para ile ölçülmüyor ama toplumumuzda önemli iki ay daha ayakkabı almayıver hemde para paylaştıkca coğalır düğün yapanlara destek olmak lazım
haklısınız

Dükkan açmayı düşünüyorsunuz, siz dükkan kirası, sigortanız, aylık KDV, stopaj, genel giderler...
Hepsi dünya kadar olacak! Kendimden biliyorum, yani insanın en yakın 2. Arkadaşı dediği tektir.
Çeyrek altın takın bence.
ne dükkanınız var altından kalkamaz mıyım

Back
X