Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alamam :)))Bence gram tak o ayakkabıyı da al![]()
takacağım yürüsün valla :)))Benim çok yakın 2 arkadaşım gelmişti düğüne ikiside ceyrek taktı.Ki birisi komsumuzdu ailesiyle geldi hem ailesi hem o çeyrek taktı..Çok yakınsanız ceyrek altı ayıp olur gibi .Tak kız bi çeyrek şanın yürüsün![]()
ben böyle şeylerde bu tarz hesaplara kızıyorumKızlar en yakın 2. arkadaşımın 2 hafta sonra düğünü var şehir dışına gidicem 5 saat mesafe
Şimdi ben bekarım
ilk defa münferit olarak takı takıcam
Ne takılır ?
Borç ödüyorum pek para harcamak istemiyorum
Ama hediye alıp götürmekte basit kalır sanırım
Kaç para takmalıyım, ne takmalıyım ?
Benim yanında olmam arkadaşım için çok önemliymiş.
Ekleme: Dükkan açıcam para biriktiriyorum o yüzden maaşıma hiç dokunmuyorum çeyrek takmasam olmaz mı kendime ayakkabı bile almıyorum :)
Çirkin miş benceşöyle bir şey nasıl düğün tarihlerini ve isimlerini yazdırsam
http://i.hizliresim.com/D2j4yo.jpg
takmasam olmaz mı ki :))
zaten yol parası kuaför parası falan filan var :)
güzel bir hediye bence :)Kızlar altın kolye alsam nasıl olur 160 tl'ye buldum bitane hem para altın harcanır gider benden hatıra olur olmaz mı ?
haklısınızyanlış anlamayın ama yakın arkadaşınızsa eğer arkadaş kolay bulunmuyor bu devirde o size elbet birgün dönecektir ben olsam üzülürdüm yani tabi para ile ölçülmüyor ama toplumumuzda önemli iki ay daha ayakkabı almayıver hemde para paylaştıkca coğalır düğün yapanlara destek olmak lazım
ne dükkanınız var altından kalkamaz mıyımDükkan açmayı düşünüyorsunuz, siz dükkan kirası, sigortanız, aylık KDV, stopaj, genel giderler...
Hepsi dünya kadar olacak! Kendimden biliyorum, yani insanın en yakın 2. Arkadaşı dediği tektir.
Çeyrek altın takın bence.