Kızlar nazara inanıyor musunuz?

inanıyorum
gecenlerde evımıze ıkı komsumuz geldı daha once gelmemıslerdı vitrınımdekı esyalar catır catır kırıldı boyle bırsey olamaz masanın uzerındekı bbardak patladı esımle bırbırımıze gırdık kesınlıkle ınanaıyorum bbu olaylar 5dk ıcınde oldu

bende inanırım ama en çok kendi nazarımdan korkuyorum.kendım veya esımle ilgili güzel bişey söylesem ki su ana kadar hiç abartılı bişey anlatmamısımdır kımseye.O söyledıgımın tersı oluyor ve bır anda işler tersıne donuyor ve kötu gıtmeye baslıyor.Korkudan artık iyi olan hiçbişeyden bahsetmemeye basladım.

bende cok nazara geliyorum..iliskimizde de cok goze geldik..yasadigim guzel anlari anlatirdim aklima kotuluk gelmeden..simdi dikkat etmeye calisiyorum..kesinlikle inaniyorum nazara..herkesin bi enerjisi vardir olumlu yada olumsuz.

Ben nazara inanmiyorum, cünkü ben insanlarin hep iyi tarafindan bakarim, ve o kadar nazarlik olacak hic bir seyim yok, yani ne özelim, ne uzaydan geldim.
Ne kimseyi nazar ederim nede nazara ugrarim. Ama nazar boncuklarini süs olarak cokda severim.

hemde çoook inanırım
hatta bazı insanların sürekli nazarının değdiğine çok şahit oldum

bn inanmazdm ama kesnLikLe bna nazar deqdi.. hc biseym yokken hem ayaqm sakatLandi yürüyemiorm :( hemde bi tane biLe siviLce cikmazken yüzüm $uan mayn tarLasi qbi...

bende inanıyorum nazara allah kötü insanlardan ve kötü gözlerden korusun:nazar:

Ben de inanıyorum nazara. Benim hemen başım ağrımaya başlar göze geldiğimde. Yıldızı hafif insanlar çok nazara gelirmiş öyle diyorlar. Ben nazar olunca hemen dua ederim. Dua etmek içimi rahatlatıyor.

kurandada geçiyor zaten peygamber efendimiz nazar için bolca nas ve felak okumayı tavsiye ediyor
ne olur beğendiğimiz bişey olunca maşallah desek yani ağzımızamı yapışır:nazar:

çokkk hem de çokkk..
inanmıyorum diyene ben inanmam o kadar inanırım.
yaklaşık 2 sene önce ctesi günü İstanbuldan ailemin evinden gelinlikle çıktım.
ertesi gün Edirnede düğünüm vardı.
çok güzel bir gelin olduğum söylendi hep. kuaförde başladı Edirneye gitmek için yola çıkana kadar devam etti. ama ben gelinliği giydiğim ilk andan itibaren sürekli başım ağrıdı.
birkaç kişi sürekli bana dua okumaya çalıştılar saolsunlar.
ve kızlar İstanbul-Edirne yolu otoban bomboş yoldur bilenler bilir.
biz bomboş yolda bariyerlere girdik 4 takla attık. arabamız pert oldu.
benim kolum kırıldı. yüzüm hava yastığı yüzünden yanıklarla doldu.
ve tabi düğünüm 1 ay sonrasına ertelendi. :sinifsinif::gitme:
nazardı tamamen nazardı.
Allah hepimizi kem gözlerin şerrinden korusun:Saruboceq:

Tabi ki de inanıyorum. O kötü niyetli pis insanların çirkin bakışları ya da düşünceleri nelere mal oluyor.:kızgın:
Dualar olmasa halimiz harap..

Nazara kesinlikle inaniyorum,isin ilginci bana nazar degdirebilecekleri de hisseder oldum ..ama dualarimin bana hep guc veriyor...:nazar:

Back