Kızlar nazara inanıyor musunuz?

ben de inanıyorum. negatif enerji denen birşey var. malum herkesin bir elektrik alanı var. birbirinden etkilenmesi normal.

yapılan bir araştırmaya göre mavi renkli taşlar negatif enerjiyi toplayıp içinde hapsediyormuş. bilinçli ya da bilinçsizce nazar boncuklarının mavi olmasının sebebi bu belki de CADIARZU

kesinlikle inanırım çoğu kezbaşıma gelmiştir deisik seyler hemen başım ağrır gözlerim sulanır bebişimede çok nazar değiyor oda huysuzlaşıyor yada hasta oluyor nihayetinde nazar dinimizde var

kesinlikle inaniyorum ,8-10 yaslarindaydim iki tane kiz ,yanima gelip amaaaann ne kadar guzel gozleri war ,aman su gozlere bak diye bagira cagira beni sevmeye basladilar,yanimdan gittiler gozume pasli tel girdi .inanilmaz dimi,ALLAHTAN beyazina geldi sadece

kesinlikle inanıyorum...banada çok nazar değer...hemen hissederim ya da bir şekilde çıkar....sürekli dua okurum....Allah korusun nazardan,kötü gözle bakanlardannnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

bütün nahoş olayları nazara bağlamamak kaydıyla elbette inanarım sositososito

Peki nazar için hangi duaları okuyorsunuz? etrafımdaki olumsuz insanları artık çok kolaylıkla hissedebiliyorum ve sezgilerim güçlü oldugu için de neleri kıskandıklarınıda çok iyi biliyorum ama onlardan korunmak için ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum:(

Peki nazar için hangi duaları okuyorsunuz? etrafımdaki olumsuz insanları artık çok kolaylıkla hissedebiliyorum ve sezgilerim güçlü oldugu için de neleri kıskandıklarınıda çok iyi biliyorum ama onlardan korunmak için ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum:(

Ayet-el Kürsi ve Nas-Felak sureleri
ayrıca annem 21 Belmele çeker her Besmelede üzerime üflerdi :)
gerçekten etkisi anında oluyo
esnemeye ve rahatlamaya başlıyorum

Bana okuyacak kimse yoksa kendim hemen Ayet-el Kürsi yi okurum

acayip inanırım
özellikle anneme çok nazar değdiriyorlar
eline aldığı örgüyü akşama bitirince başlıyorlar aaaa nasıl yaptıııın vay bee falan diye insan bi maşallah der
tabi herkesde kötü düşünce aramıyorum ama bazıları gerçekten art niyetli
biraz duaları falan okuyunca geçiyor:1hug:

Ayet-el Kürsi ve Nas-Felak sureleri
ayrıca annem 21 Belmele çeker her Besmelede üzerime üflerdi :)
gerçekten etkisi anında oluyo
esnemeye ve rahatlamaya başlıyorum

Bana okuyacak kimse yoksa kendim hemen Ayet-el Kürsi yi okurum

tesekkür ederim canım beni de okuyacak kimse yok ben de Ayet_el Kürsiy'yi okuyum cuma günü Allah herkesin dualarını kabul etsin

evet nazara bende inanırım ama allaha şükür çok nazara gelmem yalnız bir defasında hiç unutmuyorum eski oturduğum binada alt komşumlar gelmişti 2 bayan oturuyorduk paaaaattt dedi lamba patladı ödümüz koptu pıtır pıtır yere döküldü herşey tam topladım mutfaga gittim kapısından girdim su bardağı olduğu yerde 2 ye ayrıldı hemde çok güzel eşit bi şekilde ayrıldı o gün üzerimde felaket ağırlık vardı neyse okudum okudum rahatladım.

ben de çok inanıyorum... Ve bazen nazar değeceğini hissediyorum hemen dua okuorum...Anında esniorum tabii mafoldumben

kızlar nazara inanıyormusunu ben inanıyorum kesinlikleee birinin bana baktığını görim kadın erkek farketmez hemen gözümde arpacık çıkarr:çok üzgünüm:

aynen öyle benimde gözümde arpacık çıkar nazardan kalabalk bi ortama girsem genelde gözlerin çok güzel diye iltifat alırım ve akşamı gözlerim acımaya başlar

Nazara inanıyorum bana da çok değeri gözümde hemen arpacık çıkar.
Artık gına geldi arpacıklardan akannehir

slmlar bende inanirim nazara, 1 ay oldu nerdeyse evleneli hergun bi hastalik bi dert, simdide baska bir derdim var esyalarimin arasindan paketlenmis ve icine ekmek kirintisi konulmus saclar buluyorum, omrumde hayatimda ilk defa boyle bir sey ile karsilasiyorum eger bu sayfadaki konuyu saptiriyorsam kusuruma bakmayin gercekden yazma ihtiyaci duydum, 1 hafta sonra yurt disina geri donuyorum, eger gercekden birseyler varsa halledip donmek isterim, asiri etkilendim, korktum ya:18::2::2:

Back