Kızlar nazara inanıyor musunuz?

inananırım hemde fazlasıyla...bi kere orta okuldayken,komşumuzun biri nazarı çok değer sağolsun...ay forman ne yakışmış dedi. o gün okula gittim geldim 3 gün hasta yattım birden ateşim fırladı yaz günü..
bunu gibi örnekler çok..

ya kızlar bende cok ınanıyorum nazara bu aralar basıma gelmeyen kalmadı bayıldım dustum sureklı kafamı elımı ayagmı byerlere carpıorm heryerım morluk ıcınde gorsenız dayak yemıs gıbıyım koskocaman morluklar!basımn arkasıda sis davul gbı..cevsen taktım artık cok guclu bı nazar var ustunde dıolar mafoldumben

evet biri bana gelince çat çat bardaklarım kırılır yada eşimle iyiyim dedigimde hemen nazara geliriz 1hafta küs kalırız ya yeter artık kimsenin malında mülkünde gözüm yok allah benden çokk size kat kat versin bana etme nazar

Ben cok inanırım nazara, her is cıkısı basıma agrılar saplanır, yüregim sıkısır carpıntı olur, annem sagolsun okur beni o okuduktan sonra birseyim kalmaz ama zavallı anneme olan oluyor tüm gece sıkıntıyla bogusup uyuyamıyor. Nazarboncugumu hic eksik etmem üzerimden ama yinede nazar cok oluyorum malesef. Allah hepimizi nazarlardan korusun, Amin :Saruboceq:

kesinlikle inanırım ve çok çabuk nazara gelirim...nas ve felak okumak iyi derler..

bende inanırım.. inanmamam için bir sebep göremiyorum :) aksine nazar değmesi durumlarını yaşadım defalarca. En yakın zamanda komşum penceremin önündeki çiçeğim için ne kadar güzel dedi ve 1 dakika sonra saksı yere devrildi çiçeğimin kökleri koptu dalları kırıldı ve bir daha asla o güzel haline geri dönmedi...

evet inanırım,
üzerimde hep cevşen taşırım zati
hem nazardan hem beladan korunmak için
yerimseniben

inanırım ve de çokta nazara gelirim.kuzenim tırnakların çok güzel dedikten sonra tırnaklarım yamuk yumuk çıkmıştı.hala öyle..
nişanlımın akrabası gözlerimin çok güzel olduğunu söyleyip dururdu ama hiç maşallah demezdi.gözümde arpacık çıktı 2 aydır geçmiyor ameliyat olucam.nişanımdan sonra 3 hafta hastalandım yatakta geçti.nişanlım kazağın çok güzel dedi maşallah deme adetleri yok zaten onların çok kızıyorum akşama kazağım mürekkep olmuştu.:(

bende öyle.. çok çabuk nazar değer.. değdiği zamanda felaket olurum. . mezarda yatanların çoğu nazardan yatıyo derler.
Allah hepimizi nazarlardan korusun kızlar :nazar:.

nazara inanırım......
hatta bugün bir bayanı ne kadar zayıf diye düşünüp süzmüştüm....üç adım sonra kaydı az daha düşüyordu....

evet inanırım hemde çok kesinlikle çok dikkat ederim inanıyorum.

evet inanıyorum kızıma çok nazr değiyo ve ben okuyorum kızımı o anda çok esniyorum gözlerimden yaşlar akıyo zaten kuranı kerimdede yazıyo nazarın olduğunu peygamber efendimizede çok nazar değermiş bu yüzden iki tane sure indirilmil felak ve nas süresi bende okuyorum bu sureleri buna inanmayınanın inancı yok o zaman

evet ben de çok inanıyorum ya bi gün içinde en az 5 tane iltifat alıyorum ve çok korkuyorum. hep aksilikler geliyor başıma hep bişeylerim kırılıyor bozuluyor o kadar dikkat etmeme rağmen. her yerimde nazar boncukları var ama yine de insanların niyetleri kötü olunca değiyor. hep maşşallah dedirttiriyorum bişiye güzel dedikleri zaman ama insanların akıllarına da mukayet olamıyorum ki. en çok da sevgilimle ilişkimize nazar değdiğini düşünüyorum herkes ne güzel seviyorsunuz birbirinizi fln derlerdi hep gıptayla bakarlardı, kızlarsa kıskançlıkla en yakın arkadaşlarımda bile yüzlerinde görüyordum ve şuan ayrıyız çok üzülüyorum..

ablam geçende nazar duası okudu bana da hep esnedi gözünden yaşlar geldi. öyle olunca nazar oluyormuş ben yine okutturayım ona bak aklıma geldi.

evet nazara inanırım hemde çok ama nazar boncuğunun koruduğuna deyil sonuçta insan yapımı bişey salonumda bir çiçeğim vardı yapraklarına deyince kendini kapatırdı çokta güzel olmuştu kocaman o akşam abimler yengemler geldiler aman ne güzel çiçek ne kadar ilginç diye diye neyse sabah oldu kalktık o kocaman o güzelim çiçek gitti kurudu bu nazar deyilde nedir evimden çıkarken mutlaka ayetel kürsiyi okurum kızımada 3 kulhuvalla bir elam bide ayetel kürsi okurum iyi gelir allah herkesi kötü bakıştan kötülüklerden korusun

ben çoook inanırım nazar boncuğu olur mutlaka biyerlerimde çantama takarım genelde
izmir görece de hakiki nazar boncuğu hala yapılıyo o fırınlardan almak en güzeli bence:nazar: =)

Back