• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KızLar mesela önerilen değilde önermediğiniz şeyler nelerdir?

bende de güneş lekesi var özellikle yazın alnımda daha da artıyor kendim evde bişeyler denedim soğan suyu falan ama etki etmedi, sinoz leke kremi diye bir ürün kullandım, azalma oldu biraz ama devam etmem gerekiyo sanırım. şuan alnımdaki lekeler %30 oranında azaldı.Memnun sayılırım yani

Arkadaşlar üzerine basa basa sizleride bilgilendirmek amaçlı tekrar yazıyorum... Önceden belirtmiştim neutrogena kullanırım yüz temizliği için %90 her ürününden memnundum ta o visibly clear sivilce söndürücü jele kadar... Dudağıma yakın bir yerde sivilce çıktmıştı 1 ay önce süreyim dedim, normalde 2 günde geçen sivilce geçti geçmesine ama yüzümde leke kaldı. Hergün geçicekmi diye bakıyorum bugün sinirlenip ürünü direk çöpe attım. Aman diyim, bırakın çıksın sivilce fondöten vs birşeyle kapatılır 3-5 güne geçer. Ne bu yaaa bir daha asla almam etrafımdaki kimseye sürdütmem!

Avonun hicbir makyaj malzemesini onermiyorum. Diadermine hassas göz makyaji temizleyicisi aldim gece temzledm sabah gözlerim kippkirmiziydi asla almayin. Goldenros un fondoteninden sonra fondotenden sogudum sadece pudra kullanıyorum. Pahali rimel demek iyi rimel demek değildir çok ucuz bir rimel kullaniyorum ve hepsine es gecerim..

cnm kesinlikle haklısın diadermine göz makyajı temizleyici berbatmış, 2 sene önce denemek için almıştım. sil sil çıkmıyor, göz pınarlarım kızarmıştı..

Karma cildiniz varsa yazın ;ki yazın kuru cilt bile yağlanır:Bioderma max fluide 50 yerine kesinlikle la roche xl antelios alın daha iyi..Yağlandırmaması açsıından..Yada yağsız babe yada avene 50 solüsyon olanı deneyin. .Sebamed de yağlandırmıyor diyorlar..

Uni'nin makyaj temizleme diskleri. Kesinlikle kötüler. Özellikle yeşil çaylı olan inanılmaz gözümü yaktı.Makyajı da güzel temizlemiyor birikme yapıyor göz altlarında asla almam birdaha:KK56:

Bu konuya yazdıkça gerçekten çok boşa para harcadığımı farkediyorum :(
arkadaşlar bugünkü memnuniyetsizliğim nivea'nın vücut spreyi (nivea deodorant fresh spray tam ismi)...güya 48 saat etkili...bana 3-4 saat etkili olsa da yeterdi...uçup gidiyor hiç tavsiye etmiyorumm...:(

Organique in internet sitesinden Energizing serisini aldim. Maske ve sampuan. Saclarim dokuluyordu baya ve dursun die yari yariya kestim neyse dokulmem ciddi oranda azaldi. Sonra daha etkili olur diye bu seriye devam ediyim dedim. Avuc avuc saclarim dokuldu. E-maille iletisime gectm su sekl bu sekil kullanin diye 1 kutuyu bitirdim once para iadesi yapicaklardi sonra onuda yapmadilar baska serimizden gonderelim dediler yahu onca sacim gitmis.... ne bisey gonderdiler ne para iadesi.. bu urunden bitek ben mi zarar gordum anlamadim ama sac konusunda bana cook iyi gelen bir seye rastlamadim henuz..

maybelline fondotenlerini sevemedim hiç ve önermiyorum,garnier bb krem çok yağlı ve en açık tonu bile zenci gibi yaptı beğenmedim önermiyorum, tabi herkesin cildi farklıdır.

h&Mden bb krem almıştım, bir de balm shelter ikisi de oksitlendi bende

Avon'un göz makyajı temizleyicisi (herkeste aynı etki olmayabilir ama benim gözlerimde yanma yaptı ve sildikten sonra ağırlık ve yapışıklık hissi bırakıyor.)

Avon ideal flawless fondöten (Haftada bir içindeki yağları süzüyordum :D Çok kötüydü o da.)

Avon'un çevirmeli lip balm'ları (Ambalajları hep sorunlu oluyordu, çevirince lip balm çıkmıyor.)

Veet'in ağda bantları ve tüy dökücüleri (Yine herkeste aynı sorun olmayabilir tabiki, ama hassas ciltler için olanı almama rağmen benim cildimi tahriş ediyor.)

Elidor kuru şampuan (Pembe olanı biraz iyi sayılır ama yeşil olan kötü bence. İçinde olması gerekenden daha fazla pudra var ve saçın ne kadar yağlı olursa olsun yemiyor. İlk başlarda doğal gözüküyor ama günün ilerleyen saatlerinde pudralar ortaya çıkıp berbat bi hal alıyor :/ Kullananların genelinde aynı sorunu gördüm.)

Avon spectra lash maskara (Fırçası çok kötü ve kirpiklerde topak topak likit bırakıyor.)

Geneli avon oldu ama bu aldığım ürünleri de tek seferde almıştım ve 4 yıldır da hiç almadım. Elbette güzel ürünleri de vardır ama şansımdan denk gelemedim demek ki. :(

bioderma atoderm pp serisini asla ama asla almayın
ben dermatit bir cilde sahibim ve sözde dermatit ciltler için yapılmış seri
1 kez sürdüm ve ertesi gün acil cilt doktoruna gittim bütün cildim kabardı kızardı aylarca krem kullandım doktorumun verdiği hasarı tamir edebilmek için
sayfalarından yazdım cevap bile vermeye gerek duymadılar
aman diyim benim gibi dermatit hassas cildiniz varsa kesinlikle uzak durun

Pantene in saç şekillendirici bukleleri belirginleştirici pis kokulu şeyi önermiyorum...sanki kafama lastik sürmüşüm gibi :S
Avon'un liminious bişey aydınlatıcısı mı ne, siyah tüpte, asla almayın saçma bir ürün, saniyede donup kalıyor yayılmıyor yüzde..
Claire's ten bronzlaştırıcı pudra/allık tarzı şeyler kopkoyu çıkıyor, sürdüm arap oldum :S (neden aldıysam aksesuar mağazasından yaniii...)

Watsons'ta bulunan NYC makyaj markasının 4'lü far paletlerini de tavsiye etmiyorum..renk pigmentleri çok zayıf, fiyatı uygun diye almıştım ama pişman oldum...

avon ve garnıer'in hiç bir ürününü kesinlikle tavsiye etmiyorum... avon'un sağlık bakanlığından onayı yok, garnier'in de geliri israilli kadın askerlere gidiyor...
elidor ve gliss şampuanlar berbat...
watsons ve gratis teki fazla tanınmamış şu alt markalar var ya onları kesinlikle almayın çok dandikler...
dove'un bütün ürünlerinden uzak durun..
flormar ve golden rose da çok fazla kimyasal içeren markalar ..
saç boyasında voila ve neva form aşırı kimyasal...

Hassas ciltler için aldığım garnitür kusursuz makyaj temizleyicisini kesinlikle tavsiye etmiyorum cildimi mahvetti.fotoğraf gönderecektir yapamadım

Back