Kızlar lütfen yardım edin :(

Takmayacaksın umursamayacaksın konuşmayacaksın KV yi umursadığını gördükçe daha da üstüne gelecek çıkma telefonlarına eşin konuşurken bile yanında durma gitme gelme bırak eşin gidip gelsin. Sen koruyacaksın kendini hakaret şiddet olmadığı sürece eşinden bekleme unutma karşıdaki de annesi haksızda olsa. Seni ailen kimse sevmek zorunda değil sende öyle istediği kadar laf soksun, karşısında muhattap bulamayınca o da bırakacaktır.

Eşiniz ne alaka ondan niye soğuyorsunuz? He soğumaya yer arıyorsanız o başka. Geçmiş gitmiş şeyler bunlar. Zamanı geri mi alalım? Yapabilsek keşke ama imkansız. Bunlar yaşandığında daha evli değilmişsiniz madem öyle ben bu aileyle yapamam diyip evlenmeseydiniz.

Kvniz neden sizi istemiyor aranızda ne geçti de bunlar oldu?

Bir de sizin trabzon set dediginiz şöyle bir şeyse bunu nasıl beğenmediniz ki? Bunlar 30binden aşağı değil.

Eklentiler

• Screenshot_20201205-120224_Chrome.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 25
Seni anlıyorum ablacım... Benim kendi ablamın da aynen böyleydi hatta 19 unda evlenmisti. Şu durumda sen tek başınasın onlar anne oğul iki kişiler karşında. Fevri davranman kadının ekmeğine yağ sürer gibi duruyor.. Kaynananın evinin düzenine bozmasını izin verme.. Düğünde o kadar şey yapmışlardı ki ablamın düğününde güldüğü 1 fotoğrafı yok.... Ve eski yaşanılan şeyleri düşündükçe cok daha sinirlenirsin aklına getirme derim. Nereye kadar uzatabilirsin ki... İnan yuva kurmak hiç kolay değil.. Hiçbirşey yaşanmamış gibi düşün birak o onların ayıbı olsun. Ablam evleneli 13 yıl oldu simdi öyle mutlu ki çünkü kaynanasının görümcelerinin yaptıkları rezilliklerin hiçbirinin yuvasının dağılmasına izin vermedi... Hatta eniştem ailesinden hic kimseye gıkını çıkaramayacak türden bi adam. Eğer böyle bir durum varsa biraz politik olmakda fayda var... Birde erkekler sürekli eskilerin konuşulmasını hiç sevmez bıkarlar heleki kendi ailesinin yaptıkları şeyse. Bence artık eşinin ailesine karşı davranışlarını düzelt biraz da politik ol.. Bakalım o zaman ne olacak.. Allah yardımcın olsun...

Evet ben sonradan farkettim o konu değilmiş.
Olan olmuş artık bu yüzden evliliğini bitirmek istiyorsa eşini sevmiyordur.
Yok seviyorum diyorsa sorun etmeyecek.

Üzgünüm ama cogu böyle.
Kv yüzünden evlilik dagıtmak doğru değil. Sadece yazdıklarınız ise yaptıkları.

Adam size "engelle, görüşme" demiş, daha ne desin? Gidip anasını mı dövsün? Küsüp konuşmasın mı, ne bekliyorsunuz daha?

İçinizde bir şeyler kaldıysa da bunun sebebi sizsiniz. İstedikleriniz her neyse onları siz yapmalıydınız. İnsanlar sizin içinizdeki şeylerin sponsoru değiller çünkü.
Bu yüzden boşanacaksanız da siz bilirsiniz. Eşiniz için hayırlı olan budur belki.

Bak canım sende kaynanana inat daha iyiye git bence olmazsa zaten sen bilirsin

Eşini seviyorsan eşin senin yanindaysa bı kulağından girsin bı kulağından çıksın derim yine senin kaynana iyiymiş benim kaynana benim yanımda komşusunun kızını evli olduğum halde kocama baktı şaka değil ha ciddiyim eşime dedim şakamı yapiyon dedi yok dedim ciddiyim eşim annesine kızdı ertesi haftada balkonda kaynana kayınbaba oturuyoruz karşıda düğün salonu vardı kayinbabama dedimki baba şu kadın güzelmiş kaynanamdan alalım sana dedim kayinbaba kalktı ayağa baktı kadına bana dedi ki beni bu Koca garidan kurtar kızım dedi kaynana suratıma baktı naptın sen dedi kocana kadın bakıyorum dedim sende benimkine bulmustun hatırlatırım demiştim oturduğu yerden kalmamıştı bence eşinle güzel anlasiyorsan kaynanayi takma bile örnek verdim gerçekten komedi benim kaynanayla hayat sende zamanı geldiğinde hatırlarsın gülersin umarım

Bu cidden komikmiş ama ne kaynanalar var ya ben eşimi aldım baska sehıre kactım vallahi bu arada aılelerın haberı yokken evlendık esımın aılesını 3 4 kez gordum o yüzden kımse bısey dıyemıyo bana cunku kendı işimi kurdum eşimi işinden cıkardım aylık gelırımde güzel olunca kımse bulasmıyo sanırım tavsıye ederım

Vallaha gelire falan bakmıyor o işler kaynanalarin kronik sorunları işte naparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…