Kızlar lütfen yardım edin :(

Takıları beğenmediği için mi boşanmak istiyormuş?

Geçen konunda sahte takıları gündeme getirmiştin.
Eşinin ailesinden şikayetçisin gibi bi izlenim oluşmuştu bende hatta sana hak vermiştim.
Kaçarak evlenmiştin doğru mu?
Kaçarak evlenen kızları kayın ailenin sevip kabullendiğine çok nadir rastladım.
Madem sorun kayınvaliden, eşinin dediği gibi engelle muhattap olma eşinle mutluysan ailesi yüzünden evliliğini bitirmene gerek yok ki.

Konu sahibinin eski konusunda asıl mesele sahte takı değildi diye hatırlıyorum. Sahte takı taktılar ona bile ses etmedim manasında verdiği bir örnekti.

Sahte takı değil sadece Trabzon set takıldı diye üzülüyordu

Aa o kötü olmuş ama eşinin de parmağı var mıymış yoksa o da mı bilmiyormus sahte olduğunu? Diğer konuyu kaçırmışım
Sanırım kaçarak evlenmişlerdi eşinin ailesi gelinlerini istememiş baştan. Eşte haberdar sahte takıdan.

Bana kv sözleri, düğün-takı meselesinden çok siz evlendiğinize pişman olmuşsunuz gibi geldi. Evlilik zor ve yorucudur. Hiç öyle uzaktan göründüğü gibi de değildir. Evmeyen bir pişman evlenen bin pişman! İste sizi evlenip bin pişman olanlardan gördüm. Diğer herşey teferruat. İstemiyorsanız evlilik size göre değilse uzatmayın boşanın lütfen. Önümüzdeki yıllarda birde çocuk yapıp sorunlu bir evlilik müsessesinde büyümesine sevep olmayın. Bazen bazı şeyler bazılarına göre değildir. Dürüstçe anlatın eşinize istemiyorum, seni sevmediğimi ya da evli olacak kadar sevmediğimi, evliliğin bana göre olmadığını düşünüyorum- fark ettim diyin boşanın olsun bitsin.

Kv n yuzunden esine olan sevgin niye azaliyorki tam tersine daha cok artmali
Yaninda oldugunu hissettir
Kv ile de gorusme

Hayır o konu başka konu. Bu hikayede ki kişiye kayınvalisi Trabzon set takıyor ama gelin ben ucuza gittim diye istemiyor. Başka gelinlerin 5.6 tane bileziği varmış kıskanıyormuş sözde kv evinede eyşa almamış sözde kendi ailesi piyasada yok. Kendisi çalışıp yapayım yok yani anlayın.

Ya gerçekten bazı üyeler yanlış anlamaya devam ediyor .Evet kv nin taktığı takıları ve aldığı eşyaları beğenmedim .Ama asıl sorun bu değil .Hadi onları yavaş yavaş alırız bi şekilde aşarız.Düğün günü bir burnumdan getirdi .Kuaföre gelin ve arkadaşları gider .Biz farklı şehirde olunca kv ayarladı kuaförü .O kadar dememe rağmen sadece benim için anlaştı .Yanımda gelenler başka kuaför aradı ben yalnız kaldım orada .Zaten moralim bozuldu.Düğün günü de burnumdan geldi akrabalarıma laf edip durdu .Düğün günü onların evinde yemek yendi herkesin burnundan getirdi yemeği.Pişman oldu hep akrabalarım laf sokup durmuş.Düğün günü oldu ertesi gün kendisi öğretmen annem de okumadığı için senin annen cahil dedi baya canım sıkıldı ben bunları aşamıyorum kızlar .Gerçekten artık içimde büyüyor .Kaynana laf soktukça beni üzdüğünü düşünüyor ama ben hem üzülüyorum hem de eşimden soğuyorum .

Zaten evlenmeden sorunlarınız varmış ve siz bunları düzelir mantığı ile gözardı edip evlennişsiniz. Daha diyecek bir şey yok maalesef

İşte asıl sorun bu kv'den beklenti içindesin onu yapmadı bunu yapmadı aslında bunları yapmak zorunda değil yapıyorsa bu kendi içinden geldiği için yapar artık devir değişti çiftler herşeyini kendi yapıyor kendisi çalışıp yapıyor yapmayanların ellerinden takıyı alıyorlar yada piskolojik baskı yapıyorlar yada herseylerine karışıyorlar herşeyi biz yaptık diye.

Eşiniz ne yapsın istiyorsunuz? Annesini arasın bunları konuşma mı desin? Ağzınız var değil mi kendinizi kendiniz savunabilirsiniz eşiniz veliniz mi? Annemi engelle demiş işte. Mesele kayınvalidenin konuşmasıysa engelleyin gitsin. İçinizde kalanlara gelince olan olmuş artık, geçmişe gidemeyeceğimize göre bunu mesele haline getirmek gereksiz. Kusura bakmayın sizin geçinmeye gönlünüz yok bence. Hiç yapıcı düşünceleriniz yok bu konuyu da insanlar size hak versin de içiniz rahatlasın diye açmış gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…