Kızlar lütfen yardım edin :(

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
238
Kızlar yeni evliyim .buraya da daha önce konu açmıştım .ama orada sadece bir olayı anlattığım için yanlış anlaşıldım sadece takılan takıyı beğenmediğim düşünüldü .İfşa olmaktan da korkuyorum yüzeysel anlatacağım.Evlenirken içimde kalan çok fazla şey oldu istediğim gibi olmadı .Sustum o zamanlar ama keşke susmasaydım .Düğün günü bile bir sürü olay oldu.Eşimin annesi uzakta bile olsak aradı aradı laf soktu.Bana sokmadı ama annemi sevmedi sürekli ona laf soktu .Eşim de ben anneme küçük çocuk gibi onu söyleme diyemem gerekirse açma engelle numarasını dedi.Yani biraz yanımda olsa yine takmam kaynana laflarını .Eşime sevgim bitmedi ama gerçekten çok mutsuzum Herkesin ailesinde mi böyle kaynanalar karışıyor Geçenki konumda eşime boşanmak isteyeceğimi söyleyeceğim demiştim o gün de alkol aldı çok büyük kavga ettik zaten .Sonra herşeyün düzeleceğine söz verdi.O günden sonra da her şey güzel gitti ama gerçekten mutsuzum .Annesi yüzünden eşimden çok soğudum .Eski olaylar aklıma geldikçe dokunasım bile gelmiyor .Yuva kurmak kolay değil ama ömür boyu böyle nasıl geçecek Gerçekten kaynana yüzünden evliliği dağıtmak mantıklı mı

Herkesin düğün zamanı yaşadığı tatsız durumlar vardır, bunları unutup düşünmemek lazım sonuca odaklanacaksınız sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirdiniz.
Şu anki probleminiz daha önemli bence. Her zaman açmayın kayınvalidenizin telefonlarını kendi istediğiniz zaman arayıp hal hatır sorup kapatın

düğün zamanı benim de içimde hiç bir şey ukte kalmadı diyeni görmedim.

Bunu geç. Yalnız değilsin yani.

Kv ye gelecek olursak. Mutlu etmiyorsa bir zahmet huzursuz da etmesin eşiniz haklı engelleyin gitsin.

Biz burda ne kadınlar gördük zorla erkek tarafıyla görüşturulen.

Siz en azından bu durumdan muafsiniz. Eşiniz barışçıl değil.
Uzak durmaniza da karşı değil. Bence bu da iyi bir şey.

Başkasının günahını başkasına odetmeyin.

Eşiniz telefonunu açma demiş açmayın işte, içinizde takı toka eşya kaldıysa eşinizle kendiniz alın. Siz bu adamla severek tanıyarak mi evlendiniz , yoksa aceleye mi geldi çünkü böyle bir kaynananın kendini az çok belli etmemesi mümkün değil öncesinde ancak yıldırım nikahi falan olduysa yani.

Adam annemin numarasını engelle demiş, daha ne kadar yanında olsun?

Ben de bi kere o noktaya geldim ve kesin bilgi mantıksız. Eşinizin dediği gibi yapın açmayın telefonunu bi gün neden diye sorarsa size o zaman kv ye direkt nedenini söylersiniz.

Siz düğünde sadece Trabzon set takıldı diye mutsuz değil miydiniz ?

Kesinlikle mantıklı değil napıyorsun sen annesiylemi evlendin sen kocana baksana mutlu et mutlu ol umursama eğer oturur kocana annesini kötülersen o sende sorun olduğunu düşünür senin ortalığı bozmaya çalıştığını sabar bırak kaynanan arkandan ne konuşursa konuşsun annesi kocanın gözünde küçük düşer bak karım annem hakkında bişey demiyor ama annem karımla aramızı bozmaya çalışıyor der kimsenin ekmeğine yağ sürme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…