Neden karşı çıktiklarini sormustum zaten yazmışsınız, cocuk salliyorum da su an gorememisim
o kadar sene okuttuk çalış biraz da bize bak düşüncesinden dolayı evet. sanırım iş bulamadığım sürece asla evlenemem.Ailen 2-3 yıl çalışmadan evlenmene neden karşı çıkıyor? Çalışıp kendi eşyalarını kendin al diye mi? O kadar sene okuttuk çalış biraz da bize bak diye mi? Yoksa başka bir şey mi?
bir de yıllarca iş bulamayan insanlar var. Hiç iş bulamazsanız evlenmenize hiç müsaade vermeyecekler mi?
ailem şehir dışındaydı. annem geldiğinde öğrendi ama bir şey yapamadılar kimse abime karşı gelemiyor evde. peki neden ailem haklı sizce? ne yapmalıyım?Valla aileniz hakli olmasına hakli da abiniz size şiddet uygularken o aile nerede ben oraya takildim.
Bölümün neo kadar sene okuttuk çalış biraz da bize bak düşüncesinden dolayı evet. sanırım iş bulamadığım sürece asla evlenemem.
teşekkür ederim iyi dileğiniz için.Umarım bir an evvel iş bulursunuz.
iktisatBölümün ne
Ben de seni düşündükleri için falan zannetmiştim. Aileler dünyaya getirdikleri çocukları tabiyki büyütüp okutacak bunun için çocuğundan maddi bir karşılık beklemeleri çok çirkin. Masraflarını karşılamayacaklarını söylemişler. İş bulmaya bak. Kendi eşyalarını alabilecek düzeye gelmeye çalış. Ailenin karşısında da kararlı dur. Sen kararlı durursan geri adım atmak zorunda kalacaklar.o kadar sene okuttuk çalış biraz da bize bak düşüncesinden dolayı evet. sanırım iş bulamadığım sürece asla evlenemem.
acele etmiyorum ki, tanışsınlar istiyorum sadece. söz-nişan belki daha sonra olur.Aileniz çok haklı, ne bu acele?
yok hemen evlenmeyeceğim zaten, en azından yıl sonuna doğru tanışmalarını isterdim ben.Abin ne hakla şiddet uyguluyor dengesiz anneye babaya saygısız
Is bul hemen evlenme daha çok tanımış olursun bu süreçte belki ailenle tanismis olur bi yakinlik samimiyet olusur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?