Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar kullandığınız en iyi şampuan markası nedir?

ben elseve kullanıyorum ilk başlarda çok memnundum kreminide alıyordum
ama bu son haftalarda saçımı kepeklendirdi bende hiç olmazdı.
yağlanmada olmazdı saçlarım yağlanmaya da başladı
şimdi ne kullanacam bilmiyorum

benim de kullanmadığım kalmadı ve gördüm ki bariz farklar yok aralarında
bebek şampuanı kullanıyorum ama şu yabancı isimli olandan. bizimki pek iyi gelmedi bana

benim de kullanmadığım kalmadı ve gördüm ki bariz farklar yok aralarında
bebek şampuanı kullanıyorum ama şu yabancı isimli olandan. bizimki pek iyi gelmedi bana

Bebek şampuanlarında da kimyasal var canım malesef Güvenilir şampuan kalmadı :18: Bende pantene aldım en son onu kullanıyorum. Kötünün iyisi :44:

ben buna bayılıyorumm
şu an evimde gliss stogu var bitince tekrar geçeceğim nude'ye

paraben sls silikon içermiyor ayrıca

Kizlaar sampuan bitmisti esime dedim gelirken al farketmez ne olursa diye. Head and shoulders kadinlar icin sac dokulmesini karsi sampuanini almis. Dun gece yikadim, saclarim sagliklidir benim hic dokunmadigim icin nasil hacimli olmuslar anlatamam. Sabah esim bile dedi saclarin ne kadar guzel olmus ne yaptin diye. Ben cok memnun kaldim. Bu zamana kadar hepsini kullandim bu en iyisi. Kisiden kisiye ore degisir tabi ki😍😍

LG G2 D802

Saç yapısıyla çok alakalı canım. Ve şampuan içeriğiyle de tabiki. Bir şampuan birine iyi gelirken diğerine hiç iyi gelmeyebiliyor Ama sen memnunsan ne mutlu ben hala kendime uygun bulamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç yapısıyla çok alakalı canım. Ve şampuan içeriğiyle de tabiki. Bir şampuan birine iyi gelirken diğerine hiç iyi gelmeyebiliyor Ama sen memnunsan ne mutlu ben hala kendime uygun bulamadım

Evet cAnim aynen oyle. Benim saclarim cok gur ve kivircik. Bi ara elidorda kivircikligini bile kaybetmisti. Sonuk yapisik bisey oluyodu. Buna bayildim bayildim..

LG G2 D802

Evet cAnim aynen oyle. Benim saclarim cok gur ve kivircik. Bi ara elidorda kivircikligini bile kaybetmisti. Sonuk yapisik bisey oluyodu. Buna bayildim bayildim..

LG G2 D802

Benimde kıvırcık ince telli kuru Hala bulamadım. Vella pro series denemeyi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

benim saçlarım yağlı ince telli ben verdanın defne şampuanını kullanıyorum çok memnunum kızlar tavsiye ederim

babam eczacı benim için getirtiyor bazı eczanelerde vardır birde benim kuaförümde de var kuaförlerden de bulabilirsin nikocum

Şey fiyatını da sorsam merak ettim. Bir de benimki yağlı değil yine de ince telli saçlarda işe yarar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…