- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.097
- 448
eh biraz öyle :) tek yıkama bana yeterli geliyor ve avucuma boca etmiyorum o zaman bereketli oluyor![]()
Gerçi şişe büyüdükçe kalite düşüyor o da bir gerçek :18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh biraz öyle :) tek yıkama bana yeterli geliyor ve avucuma boca etmiyorum o zaman bereketli oluyor![]()
benim de kullanmadığım kalmadı ve gördüm ki bariz farklar yok aralarında
bebek şampuanı kullanıyorum ama şu yabancı isimli olandan. bizimki pek iyi gelmedi bana![]()
Eki Görüntüle 1161112
ben buna bayılıyorumm
şu an evimde gliss stogu var bitince tekrar geçeceğim nude'ye
paraben sls silikon içermiyor ayrıca
Bunu biliyorum. Sanırım hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir şampuan![]()
evet her bakımdan 1 numaram![]()
Bitkisel şampuanlar semsert yapıyor benimkini ama bunu kullanmadım bilmeyeceğim canım. giovanniyi kullanmıştım o da biraz sertleştirmişti.![]()
evet genelde bitkisellerde öyle bir sorun var ama bu aksine yumuşacık yapıyor
Saç yapın nasıl canım belki onla ilgilidir. Aynıysa bende deneyebilirim![]()
ince telli çabuk yağlanan saçlarım var.
Kizlaar sampuan bitmisti esime dedim gelirken al farketmez ne olursa diye. Head and shoulders kadinlar icin sac dokulmesini karsi sampuanini almis. Dun gece yikadim, saclarim sagliklidir benim hic dokunmadigim icin nasil hacimli olmuslar anlatamam. Sabah esim bile dedi saclarin ne kadar guzel olmus ne yaptin diye. Ben cok memnun kaldim. Bu zamana kadar hepsini kullandim bu en iyisi. Kisiden kisiye ore degisir tabi ki����
LG G2 D802
Saç yapısıyla çok alakalı canım. Ve şampuan içeriğiyle de tabiki. Bir şampuan birine iyi gelirken diğerine hiç iyi gelmeyebiliyorAma sen memnunsan ne mutlu ben hala kendime uygun bulamadım
![]()
Evet cAnim aynen oyle. Benim saclarim cok gur ve kivircik. Bi ara elidorda kivircikligini bile kaybetmisti. Sonuk yapisik bisey oluyodu. Buna bayildim bayildim..
LG G2 D802
benim saçlarım yağlı ince telli ben verdanın defne şampuanını kullanıyorum çok memnunum kızlar tavsiye ederim![]()
Bunu nerede bulabiliriz peki :26::26::26:
babam eczacı benim için getirtiyor bazı eczanelerde vardır birde benim kuaförümde de var kuaförlerden de bulabilirsin nikocum