- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
Şey fiyatını da sorsammerak ettim. Bir de benimki yağlı değil yine de ince telli saçlarda işe yarar mı ?
15 tl satış fiyatı .saçları öle sertleştirmiyor yumuşacık pırıl pırıl yapıyor işe yarar bence annemin saçı da yağlı değil o da memnun
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için içeriğinde kimyasal yoksa deneme ihtimalim çok yüksek
rica ederim canım saf defne şampuanı bu
Eczanelere sorarım canım varsa kullanırım
SELAM KIZLAR KULLANMADIGIM ŞAMPUAN KALMADI DİYEBİLİRİM BENİM SAÇLARIM İNCE VE ÇOK YAGLI BANA UYGUN HANG,İ ŞAMPUANI TAVSİYE EDERSİNİZ?şimdiden teşekkür ederim. . .
tamam tatlım inşallah iyi gelir sana da
tamam tatlım inşallah iyi gelir sana da
merhaba. bu şampuan saç dökülmelerini önlemek içinmi.
ben kel kalacam sanırım yakında
yok dökülme için değil de dökülme için kullandığım bi kür var istersen tarifini veriyim hem saçlarım artık dökülmüyor hemde yeni yeni saçlarım çıktı
yok dökülme için değil de dökülme için kullandığım bi kür var istersen tarifini veriyim hem saçlarım artık dökülmüyor hemde yeni yeni saçlarım çıktı
okadar makbule geçerkiavuç avuç dökülüyor yastıgım saç dolu sırtımda öyle
bide duş sırasında saçınızı tarıyormusunuz. ben tarıyorum. buda dökülme yaparmıs doğrumu
Kürün tarifini alabilirmiyim :2::2::2::2:
canım son bir soru çok oldum ama ön bilgi olarak öğrensem iyi olur. Bu söylediğin şampuanın miligramı ne kadar :26:
hiç hatırlamıyorum canım şimdi netten baktım 300 ml yazıyor :) verdanın kendi sitesinden bak istersen tatlım
Miligramına göre pahalı fiyatı ama olsuniçinde sls, silkon falan var mı acaba :26::26:
sanmıyorum canım annemin alerjisi var o tarz maddelere olsa etki ederdi ama net olarak birşey söyleyemiyorum:26:
Tamam canım seni sık boğaz etmeden gideyimteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?