• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Kızlar kullandığınız en iyi şampuan markası nedir?

Şey fiyatını da sorsam :1: merak ettim. Bir de benimki yağlı değil yine de ince telli saçlarda işe yarar mı ?

15 tl satış fiyatı .saçları öle sertleştirmiyor yumuşacık pırıl pırıl yapıyor işe yarar bence annemin saçı da yağlı değil o da memnun:40:

15 tl satış fiyatı .saçları öle sertleştirmiyor yumuşacık pırıl pırıl yapıyor işe yarar bence annemin saçı da yağlı değil o da memnun:40:

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için içeriğinde kimyasal yoksa deneme ihtimalim çok yüksek :16::16::16:

Yves Rocher ince telli saçlar için olanını kullanıyorum. Ertesi gün yağlanan saçlarım vardı en azından iki güne bir yaglanıyor , hacimlendirmesi felanda güzel

SELAM KIZLAR KULLANMADIGIM ŞAMPUAN KALMADI DİYEBİLİRİM BENİM SAÇLARIM İNCE VE ÇOK YAGLI BANA UYGUN HANG,İ ŞAMPUANI TAVSİYE EDERSİNİZ?şimdiden teşekkür ederim. . .

Walla gliss siyah olani cok iyi gelio bana sacim platin bu arada o derece faydasini goruyorum tabi arkasindan serum kullaniyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba. bu şampuan saç dökülmelerini önlemek içinmi.
ben kel kalacam sanırım yakında

yok dökülme için değil de dökülme için kullandığım bi kür var istersen tarifini veriyim hem saçlarım artık dökülmüyor hemde yeni yeni saçlarım çıktı:16:

yok dökülme için değil de dökülme için kullandığım bi kür var istersen tarifini veriyim hem saçlarım artık dökülmüyor hemde yeni yeni saçlarım çıktı:16:

canım son bir soru çok oldum ama ön bilgi olarak öğrensem iyi olur. Bu söylediğin şampuanın miligramı ne kadar :26:

okadar makbule geçerki:( avuç avuç dökülüyor:( yastıgım saç dolu:( sırtımda öyle:(
bide duş sırasında saçınızı tarıyormusunuz. ben tarıyorum. buda dökülme yaparmıs doğrumu

okadar makbule geçerki:( avuç avuç dökülüyor:( yastıgım saç dolu:( sırtımda öyle:(
bide duş sırasında saçınızı tarıyormusunuz. ben tarıyorum. buda dökülme yaparmıs doğrumu

önceden çok tarıyordum ama saçım yağlı taradıkça daha çok yağlanıyor o yüzden sık taramıyorum artk canım

Kürün tarifini alabilirmiyim :2::2::2::2:

linkini veriyorum burdaki topiğimde tarifini anlatmıştım sorularınız olrsa yardımcı olurum http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684965

canım son bir soru çok oldum ama ön bilgi olarak öğrensem iyi olur. Bu söylediğin şampuanın miligramı ne kadar :26:

hiç hatırlamıyorum canım şimdi netten baktım 300 ml yazıyor :) verdanın kendi sitesinden bak istersen tatlım

Back
X