Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

benim kına gecem baya ilginçti koşuşuturmaktan bir hal oldum o gün genelde gelin yorulur ama benimki baya yorucuydu ben aslen izmirliyim ve bizim öyle çok ilgin adetlerimiz yoktur ama eşim kütahyalı ve burada oldu bizim kınamız bir gecede toplam 7 tane kıyafet giydim 4 tane yöresel şalvar 2 tane gece kıyafeti 1 tanede bindallı (burdaki adıyla tefe başı).düşünün artık eşimin kuzenleri giyinmeme yardım ettiler zaten hayatımda ilk defa giyiyordum o kıyafetleri yalnız giyemezdim neredeyse her 15 dakikada bir yeni birşey giydim.birde arkdaşlarım kuzenlerim herkes ağladı ama bende tık yok hatta anneme sarıldım ağlama uzağa gitmiyorum dedim annem hala duygusuz diyor bana hatta annemi görünce duygulanıp kayınvalidem eltim görümcem bile ağladı

bn kınada değil de artık düğünde ayrılırken en son herşey bittiğinde ağlarım heralde...
insan kendini çok yanlız ve garip hisseder

kınama az bir zaman kaldı sanırım 9 gün..
o gece nasıl geçer bilmiyorum. offf...

o gece kuzenlerim filan ev çok kalabalıktı sabahlamak istiyorduk ama babam sürekli erken yatın filan der diye toplaşıp ablama gitmiştik son gecemi ablamın evinde geçirmiştim kuzenlerim ve ablamla birlikte çok güzel bir geceydi asla unutamam dygu yoğunluğu sevdiğine kavuşmanın heycanı kuzenlerimle çılgın buluşma karışıktı yani tarifi yok

o kadar yorucu bır gundu kı benım ıcın
ısten cıkıp kınam ıcın kuafore gıtmıstım cok kosturdum o gun
kına gecesı yapılırken bır yatak olsa da yatıp uyusam dıye dusundum hep
aglamadım daha dogrusu tutuldum sankı
bos bos baktım kına yakılırken falan ınsan bır tuhaf oluyor
eve gelınce de hemen yattım

benım kına gecem cok kotuydu amcamın oglunu kaybettık hatırlamak bıle ıstemıorum:gitme:

benim daha bi kınam olmadı daha bi kaç yıl var ama şimdi düşününce ağlıcamı pek sanmıyorum..evimi annemi babamısevmediğimden deil ama okurken de hep uzaktaydım bi alşknlk var yani.tek korkum annemin üzüntüden ağlaya ağlaya bayılıp fenalaşması..çünkü dayanamaz böle olur hep..:(

senağlamabende kına gecemde 5 değişik kıyafet değiştirmekten hiçbirşey anlayamadım sıkıntıdan anneme bağırmıştım kına yakılırkende annemi üzdüğüm için ağlamıştımmafoldumben

benim daha kına gecem olmadı ama 40 kat yabancının kına gecesinde bile hüngür foşurt ağladığım
için kendi kına gecemde kapının önünde bir ambulans bekletmeye karar verdik..
ben de 6 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum ama kına gecesi bir tuhaf geliyor bana :çok üzgünüm:

kızlarr kınamda dugunumde oldu cok sukur bıttı gectı gıttı :) kınamda sadece 1 damla gozyası doktum aglayamadım hatta bu ınsanlar nıe bole etrafımızda donuo dıe esımle bırbırımıze bakıp gulduk :)

ben ağlamadım(: belkide ünv okudugumdan yıllarca ailemden uzak yaşamaya alışkın oldugumdandır..zaten aynı memlekette gelin oldum aileme yakın oturuyorum(:

bende kına gecemde hiç ağlamadım ama düğün günü babam kuşağımı bağlarken çok ağladım hatta o kadar çok ağladımki makyajım aktı balon oldu gözlerim :( beni gören herkes ağlamaya başladı kayınvalidem bile ağladı, erkek tarafındanda ağlayanlar oldu :) ama şimdi gülüyoruz bütün ağlamalar öyle olsun :)

Ayyy bakalım benım nasıl olacak....ınsallah aglamam baskalarının yanında aglamayı hıc sevmem....

ya bende sozlendıkten sonra basladım aglamaya :kedi:bır yıl nısanlı kaldım bazı geceler cok aglardım ınsan gecelerı kendını cok yalnız hıssedıyor ozaman ıcıme ates basardı ben ayrılmalıyım olmayacak aılemden ozellıklede annemden ayrılamayacam derdım :gitme:.... 1 yıllık evlıyım ınan ıyıkıde evlenmısım dıyorum :asigim:herseye alısıyo ınsan sositososito

işim zor benim ya ağlamamam lazım çünki ağlayınca başım ağrıyo düğün gecemi baş ağrısıyla geçirmek istemiyorum:1ninca:

:roflol: Kizlar yaaaa...benim zaten pek aglayacak bir piskolojim yoktu ama yinede belki 1-2 damla akitirim düsüncesindedyim ama beni kina yakilmak üzeri oturttular...sonra bi ara annem geldi, kirmizi örtünün altindan: "Sakin aglama, makyajin akar" demezmi...kaydirigubbakcemile3 Dolayisiyla hic aglamadim kinamda..! :lepi:

Ayyyy, benim canim annem cok fena yaaaaa...:asigim:

Back