benımde 27 mart dogum gunum 1 nısan dugunum saka gıbı:sm_cool:
aralıklı olması bızım ıcın ıyı canım 2 hedıye alcaz ama eslerımız ıcın zor olcak kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde 27 mart dogum gunum 1 nısan dugunum saka gıbı:sm_cool:
kocamla evleniyorum ağlamam inşallah:)))
biz nikahı yaptık ama düğün 5-6 haziran da acaba nasıl gecer içime kasvet basıyorr...
hem gıderım hem ağlarım misali keske bende gulmekten bayılsaydım ama ben baskalarının kınasında bıle turkuler soylenırken cok duygulanıyorum kendımınkınde bılmıyorum napcam
ahhh ahh ne ağladım ne ağladım yalnız ben ve annem olsa herkes ağlamış bızım annemle sarılma sahnemızı gorunceyüksek yüksek tepelerden sonra bi sarılmışızkı onun ustune bide annem şarkısı patlatmazmı müzikde canlıydı ciğerımıze işledı vallahı annemle beni zor ayırdılar,zaten baktılar olmuyo cunku bız annemle ayrılıp ayrılıp sarılıyoruz herkes salya sumuk ağlıyo müziği kesmesını soyledıler mahvolmuştuk kızlar anlıycanız.Ama cok ağlamakta ıyı değil emın olun herzaman derler ağlamak ağlamak getırır dıye ınanın cok doğru ama işte o an insan duygularına hakım olamıyor
((
canım vallahi ben ağlamadım. Ama kendimi zorlayarak çünkü ben 1,5 sene önce ani bir şekilde babamı kaybetmiştim. Eğer ağlasaydım sonra diazemlik olacaktım. O yüzden annemle pek fazla yanyana gelmemeye ve sarılmamaya özen gösterdim. Annem ağladı ama o da kaçtı benden çünkü huyumu biliyor. Ama çok ağlamak bence iyi değil. Ne o zorla gidiyormuş gibi:))) Bence öyle helak olurcasına ağlamaya erkek tarafı da bozulur. Benim fikrim tabii ki.Ama erkek tarafı da kimmiş diyebilirsiniz :))))) Bence abartmamaya çalış hem en güzel gecelerden biri hayatta bir kere oluyor. Bence dozunda bırak keyfini çıkar:)))))