Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

ben 4 aylik evliyim, ama kinamda aglamam derken annem sarilinca salye sumuk gitti valla.
bide babam ardindan aglayinca iice kotu oldum, kuzenlerim fln zorla ayirdilar beni ailemden.
acayip duygusal oldugum icinmidir nedir hala cdye baktigimda orayi sardiriyorum yine zirlamaya baslamim diye..cok sulugozum de..herifi biktirmim bari :D

ben çok ağladım ...anneme sarılıp sarılıp ağladım kuzum bensız kaldı...salon tutmustu bızımkıler..butun herkes ağladı..annem kıyamam..en cok o ağladı:delphin:

slm kızlar benimde 5 ay sonra düğünüm var yazdıklarınızdan çok etkilendim okurken bile ağlayacaktım ama şundan eminim kına gecemde beni kimse annemden ayıramayacak ağlamaktan perişan olacağım bundan eminim herkez gibi bende anneme çok düşkünüm geceleri aklıma geliyor ağlamaya başlıyorum nişanlımla ne kadarda zor kavuşsak 4 senedirde tanıyor olsam ben kesin ağlarım onu bunu bilmem:delphin:senağlamasenağlama

9 yıllık veliyim halen cd mi izleyim yine ağlarım canım annecim babamla uzağız birbirimize hatta telefonuma zaranın kızım diyor şarkını attımki dinleyip dinleyip ağlarım anne baba ayrılmak çok zor tabi aradan zamanlar geçince bir yabancı gibi oluyorsun ama olsun ben yinede çok seviyorum onları keşke ayrı düşmeseydik kınamdada bayılana kadar ağlamışım çok kötüydü yani zaten evlilik hazırlığı boyunca hep ağlamakla geçti ömrüm galiba ağlamayı çok seviyorum ben senağlama

gözümden bir damla bile düşmedi çok ağlarım zannediyodum...-tatlicadiarzu-
rabbim ağlatmasın ama ağlayamadım napim...kaydirigubbakcemile4
iyikide ağlamamışım çok mutluyum.....kaydirigubbakcemile3

türküyü sölemeseler bende aglamıycam ama bıde sıızın yazdıklarınız ııce kotu yaptı benı

Evlenmeden önce düşündüğümde çok ağlarım diye düşünüyodum...Ama ağlamadım ağlayamadım...Hep güldürdüler zaten o an...

hem gıderım hem ağlarım misali keske bende gulmekten bayılsaydım ama ben baskalarının kınasında bıle turkuler soylenırken cok duygulanıyorum kendımınkınde bılmıyorum napcam

valla haklısın canım bazen ağlayamamak işe yarıyo.eğer bende ağlasaydım annem mahvolurdu çok ağlamış bi köşede.o sumayınca müziği susturdular ama ben bilmiyorum tabi sonradan öğrendim.ama bakarsın ağlamazsın bende ağlarım sandım ama olmadı,iyide oldu ama.olsun ya hayatta bi defa başa geliyo bu iş.çarşaflarda ıslansa ağlamayada değer,üzülmeyede.

ahhh ahh ne ağladım ne ağladım yalnız ben ve annem olsa herkes ağlamış bızım annemle sarılma sahnemızı gorunce :( yüksek yüksek tepelerden sonra bi sarılmışızkı onun ustune bide annem şarkısı patlatmazmı müzikde canlıydı ciğerımıze işledı vallahı annemle beni zor ayırdılar,zaten baktılar olmuyo cunku bız annemle ayrılıp ayrılıp sarılıyoruz herkes salya sumuk ağlıyo müziği kesmesını soyledıler mahvolmuştuk kızlar anlıycanız.Ama cok ağlamakta ıyı değil emın olun herzaman derler ağlamak ağlamak getırır dıye ınanın cok doğru ama işte o an insan duygularına hakım olamıyor :(((

ahhh ahh ne ağladım ne ağladım yalnız ben ve annem olsa herkes ağlamış bızım annemle sarılma sahnemızı gorunce :( yüksek yüksek tepelerden sonra bi sarılmışızkı onun ustune bide annem şarkısı patlatmazmı müzikde canlıydı ciğerımıze işledı vallahı annemle beni zor ayırdılar,zaten baktılar olmuyo cunku bız annemle ayrılıp ayrılıp sarılıyoruz herkes salya sumuk ağlıyo müziği kesmesını soyledıler mahvolmuştuk kızlar anlıycanız.Ama cok ağlamakta ıyı değil emın olun herzaman derler ağlamak ağlamak getırır dıye ınanın cok doğru ama işte o an insan duygularına hakım olamıyor :(((

off yaaa canımm sız yazdıkcaa ben kahroluom walla dusundukce aglıom

canım vallahi ben ağlamadım. Ama kendimi zorlayarak çünkü ben 1,5 sene önce ani bir şekilde babamı kaybetmiştim. Eğer ağlasaydım sonra diazemlik olacaktım. O yüzden annemle pek fazla yanyana gelmemeye ve sarılmamaya özen gösterdim. Annem ağladı ama o da kaçtı benden çünkü huyumu biliyor. Ama çok ağlamak bence iyi değil. Ne o zorla gidiyormuş gibi:))) Bence öyle helak olurcasına ağlamaya erkek tarafı da bozulur. Benim fikrim tabii ki.Ama erkek tarafı da kimmiş diyebilirsiniz :))))) Bence abartmamaya çalış hem en güzel gecelerden biri hayatta bir kere oluyor. Bence dozunda bırak keyfini çıkar:)))))

canım vallahi ben ağlamadım. Ama kendimi zorlayarak çünkü ben 1,5 sene önce ani bir şekilde babamı kaybetmiştim. Eğer ağlasaydım sonra diazemlik olacaktım. O yüzden annemle pek fazla yanyana gelmemeye ve sarılmamaya özen gösterdim. Annem ağladı ama o da kaçtı benden çünkü huyumu biliyor. Ama çok ağlamak bence iyi değil. Ne o zorla gidiyormuş gibi:))) Bence öyle helak olurcasına ağlamaya erkek tarafı da bozulur. Benim fikrim tabii ki.Ama erkek tarafı da kimmiş diyebilirsiniz :))))) Bence abartmamaya çalış hem en güzel gecelerden biri hayatta bir kere oluyor. Bence dozunda bırak keyfini çıkar:)))))

aynen sana katılıyorum a.s. herşeyin tadını çıkarmak lazım :dance:

bende çok ağladım hala hatırladıkça içim cız eder.. canım annem okadar ağladı okadar üzüldüki bayılmış hastanaye kaldırmışlardı ... .. kınayı getir aney şarkısı beni kahreder gittiğim kınalardada tanıyım ,tanımayım hemen ağlarım ben..

mrb kızlar :) benimde düğünüm 24 haziranda .... aglarım die tahmin ediyorum .. cünki annem simdiden günler yaklasıp duruyor die sitem edip duruyor ... o gün nasıl olcak bilmmiyorum 2 kuzenimde evden cıkarken bütün teyzelerim aglamıstır büyük ihtimal öylede olacak bendede .... bu arada safak 111

ben başkalarının kınasın da göz yaşı dökerdim bişeler olurdu.kalbim hızla atmaya başlardııı. kendi kınamda bayılırım die düşündüm ama hiç öle olmadıı. bir damla gözyaşı ve suratım da her hangi bbir üzülmüş havası yoktuuu...

a.s.:nazar:canım ben ağlamaktan helak oldum ama alışıyosun bazen niye bu kadar ağladımı düşünüyorum sonuçta sevdiğin adamla beraber olacaksın canım şimdiden mutluluklar allah mutluluğunu daim etsin canım

Back