Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

kına türkümü arkadaşım söyledi
benden hariç herkez ağlıyordu hele türküyü söyleyen arkadaşım ağlamaktan türkünün devamı gelmedi:)bende tam ağlayacam birisi kına çebberimi açıpta beni nişanına davet etmesin mi beni aldı bii gülme:))

hiç ağlamadım,çıktım eve ellerimi yıkadım,kına sevmem ...
evden ayrılırkende babamın çenesinin titreyerek ağladığını görmesen yinede ağlayacağım yoktu...

Bende hiç ağlamadım çünkü ailemle aynı apt.da oturuyoruz :teytey: "ağlamıyomusun kıızzz" diye başıma gelen bikaç kişi oldu ama niye ağlayayım ki yine burnumun dibindeler kaydirigubbakcemile3 Bide evlenince yeni evini daha çok seviyor insan eşyalar falan yeni diyemidir nedir yada tamamen senin, o evin hanımı sen oluyosun diye belkide babanın evi, eski odan bile yabancılaşıyo canın kendi evine gitmek istiyo bana öyle oldu en azından :1rolleyes:

offffffffffffffffffffff benimki de cok yaklastı.cok sulugözlüyümdür.bir de ayrı sehirlerde olucaz annemlerle.ama beterin beteri vardır amerikaya gelin gitmek de vardı :) çok şükür..

kınamda ağlamadım
ama bittikten sonra sabaha kadar ağlayıp nikaha şiş gözlerle gittim.kuaför bayağı oynadı gözlerimi kapatmak için
benim ağlama sebebimse kayınvalidem ve tayfasının tutumuydu..çok üzdüler beni o gece..hepsi 5 karış suratla somurttu..
hala soran olur,onlar başkasınımı alacaktı yoksa pek bozuktulur o gece diye...
offf anılarım depreşti,üzüldüm yine

ben aylarca "hayatta ağlamam" diye ortalıkta artist artist gezdim de ne oldu...bi başladılar türküyü söylemeye; babam zaten rahmetli, annem bırakıp gitmiş...ben ağlamıyım da kim ağlasın dedim bu sefer..:gitme::gitme:.kayınvalidem dahil bütün salon yıkıldı gözyaşından...hatta sonra kayınvalidem geldi sarıldı; " ben senin annenim artık kızım üzülme " dedi...sonra teyzelerim ayılıp bayılınca ben de eşimin yardımıyla toparlandım ve hiçibşey olmamış gibi göbek atmaya başladım:roflol:
gece eve dönünce de çok tuhaf oldum; uykuya dalıncaya kadar ağladım yine...

9 ekim 2009 cumaydı kına gecem benneyaptımki ben başladığında her zamanki gibi şen şakraktım ki ağlamam dedim ama ne zamanki kaftanımı giyip müzik çalmaya başlayınca sandalyeye oturur oturmaz ağladım hemde ne ağlama bütün herkes ağladı :sinifsinif: çok farklı bir duygu bu ya anlatılamaz sanırım:gitme:

evin tek kızıyım ve aileme çok düşkünüm çok büyük sorunlar yaşadım iki kez nişanlandım bi insanın başıan gelmeycek sebeblerle hüsranla bitti sonunda evlendim çok şükür sorunsuz problemsiz kına gecemde hiç ağlamadım normalde tanımdaığımın kınasında bile gözlerim dolar o şekildeyim yani ağlayamadım ama gece evimde son gecemde sesiz sesiz çok ağladım kimse bilmedi zaten evden gelin çıkarken ağlama durumum olmadı kuaförden geç çıktığımız için nikaha geç kalıcaz diye eve çıkıp belime kuşak bağlatamadım öle bi anda olmadı yoksa ağlardım babam ve annem ağladılar gizli gizli sonradan öğrendim şimdi çok mutluyum çok şükürrr

Bende hiç ağlamadım annem ben kız kardeşim sakinleştirici almıştık doktorumuz vermişti yoksa biz orda yıkılırdık bağada etkisini gösterdi :D hiç kimse ağlamadı herkes güldü, güldük eğlendik o gece ve allahtan güzel bittiydi.

ben düşünemiyorum bile herhalde komaya girerim yapmamayı düşünüyorum bazen hasta olurum gibi geliyo aşırı anneme düşkünüm çünkü:(

bende annemsiz yapamam cok düşkününüzdür ama ben ağlamadım kınamda hiç
düğündede kendimi tutabildiğim kadar tutmaya calıştım sırf bitanecik annemi düşündüğümden çünkü ben sağlam durmazsam oda kötü olacaktı
ama düğünden sonra o el öpme faslında baba evime gidince ipler koptu geri dönüşte beni tutabilene aşk olsun a.s.

ne kadar şanslısınızz hep annelerinizin yakınlarında kalıyorsunz.ben giresundan eskişehire gidicem 13 saaatlik yol =( oda özel arabayla otobüsle gitmeye kalksan 14 saat oluyo =( napcamı bilemiyorum düğünde yaklaştı 2 mayısta....

canım öyle düşünme bak bende ta kayseriden kallkıp giresuna giecem biz ne yapalım bizimde kaderimiz önemli olan sevdiğinle bir ömür boyu mutlu huzurlu olman ailenlede o şekilde bana göre uzaklık yada yakınlık önemli değil gönüllr bir olduktan sonra uzakmış dibindeymiş benm için önemli değil oyüzden biz uzaklarda olsakta aslında hep annelerimzleyiz bacım meraklanma kaydirigubbakcemile5

ben hiç ağlamamdım..
ama istanbula geldık ert gun esımle sabah ucakla öğlen nıkah vardı nıkahtan sora dagıldım resmen çünkü annmler hemen döndüüüü
berbat bıseydı
yapayanlız hıssettım kendımı
allhtan ertsı sabah balayı heycanı vardı bıraz motıve oluyodum:jeyyar:
hala da alışamamdım zaten 1,5 sene oldumirmirmirmir

ben ağlamıycaktım aslında ama kızkardeşi sağolsun kına yakılırken ağlattı beni o gece ağlamadım bidaha....düğünüm de daha çok ağladım

O gün telaştan, hazırlıklarla uğraşmaktan ağlanmıyor ki zaten, en azından ben öyle olmuştum. Bir de kına gecemiz kasvetli hüzünlü değil de neşeli ve sıcak bir havada olunca ağlamak yerine bol bol gülmüştüm...
Kına yakılırken kayınvalidemin bir yakını uzun ve güzel bir kına türküsü, ağıdı da denilebilir; geleneksel bir türküydü hikaye tarzı, okudu. Sanırım benden başka herkes ağlamış, başımdaki örtü ve gözüme giren kameranın ışığı yüzünden bir türlü kafamı verip de dinleyememiştim. Kına gecesi yapmayı düşünmüyordum ama iyiki de yapmışım, çok güzel ve eğlenceli bir geceydi. Kına gecesi yapmayan arkadaşlarım var ve "keşke yapsaydım" diyorlar. O yüzden ufak çaplı da olsa yapmanızı öneririm...

Hiç kendi kınam gibi olmadı,sanki başka birinin kınasına davetli gibiydim senağlama Ağlayamadım diye halamdan fırçamıda yedim,neymiş efendim gelin evlenmeye çok meraklı derlermiş :1no2:

benmde haziranda düğünüm olucak ve ağlarım die düşünüorum
çünkü annemi bırakıpta gtmek bana çok koyar.offf senağlama

Back