Kına Gecesi kızlar kınanızın oldugu gece ne yaptınız çok ağladınızmı ?

ohh wallaaa darısı basımaaa

Bende 1.5 yıllık evliyim.Düğün günüme kadar sürekli babamla birbirimzden kaçıyorduk.Bi akşam babam bütün aile halkını bi odada topladı.Dediki kızım ben öyle konuşamam o yüzden bi mektup yazdım dedi.Kardeşime sesli okuttu.Odada herkes ağlıordu.Abim,annem,yengem,kardeşim,babam ve ben.Bababm dayanamadı balkona çıktı.Peşinden gittim."Babam hakkını helal et.diye sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladık.Babamı hiç öyle görmemişti.Görünüşte çok sertir.Herks çok çekinir ama bize asla kıyamaz.
Kınamda hiç ağlamadım.Hep oynadım :) Ama düğün günü kuşak bağlanma anına kadar gülücükler saçıyordum.Abim kuşağı belime dolamaya başlayınca içim çok kötü oldum.Arkadan yiğenimi halam dediğini duyunca orda koptum.Düğünde hiç gülmedim.Hep babama baktım.O ise sürekli bişeyle meşgul oluyormuş gibi davrandı.Salondan çıkarken yanıma geldi "Hadi kızım allah hayırlı etsin"dediğinde yine koptum.Birde çok yakın arkadaşım var o da çok ağladı.Eve gelene kadar hep mesajlaştık :)O evlenirkende ben çok ağladım.Ben yakınındaydım ama o evlendi çok uzaklara gitti.ıçim şimdi bi garip oldu...BABAMI ÇOK SEVıYORUM.CANIM ARKADAŞIMI DA...

okurken agladım yaa kafamçokkarıştı

okurken agladım yaa kafamçokkarıştı

Ahh ahhh.Bide bana sor aklıma geldikçe mektubu okur ağlarım.Çocuklarıma saklıyorum ilerde okurum onlara.Evlendiğimden beri çok mutlu da olsam çok özlüyorum geçmişimi....senağlama

ben hiç ağlamadım kına yakılırken herkez gelio soruo ağladın mı kıs ağlıonmu kız die ama bende hiç yaş yoktu

kızlar benimde nisanın 30unda düğünüm var anneme çok düşkünüm çalışıyorum ama yinede bu farklı bişey bazen içim cız edio özelliklede gelinliği giyip evden çıkarken kendimi hayal ettiğim zaman tuhaf oluyorum nasıl rahat olurum hiç bilmiyorum

walla benımde hazıranın 21ınde dugunum var bende hıc rahat deılımm senağlama

Bende ağlamamıştım
ama nikah günü nikah kıyıldı herkes dağılıyor o zaman babam bana sıkı sıkı sarıldı ağladı bende başladım ağlamaya
zor ayrıldık
hatta dalgınlıktan onlarla gidiyordum aaaaa sen nereye dediler
işte o zaman çok kötü oldum

çok sulu gözlü biri olmama rağmen kınamda hiç ağlamadım ne kadar zorlasamda kendimi ağlıyamadım tülbentin altından atrafımda dönen insanları görünce çok komik geldi çok güldm ama evden çıkarken annemle göz göze gelmemeye çalıştıkça bi an takıldı gözlerim benim ağlamamla oda ağladı ama yapmayın etmeyin derken beni merdivenlerden indirdiler hızla ilk zamanlar değil ama 1 ay sonra annemler bana ilk gelip evlerine dönerlerken anneme sarıldım oda bende ağlamaya başladık eşim onları bırakmak için gitti bende oturdum aşağı ilk defa hıçkıra hıçkıra ağladım senağlama Allahtan aynı semtte oturuyoruz evlerimiz arabayla 20dk uzaklıkta :1hug:

evlenmeme sayılı günler kala çok fazla strese girmeye, duygulanmaya, sevinmeye başlamıştım aslında duygularım çok karışmıştı. bir tarafta ailemden ayrılıcam bir tarafta sevdiğim adama kavuşucaktım. kına gecemde ağladım ama çok abartı değildi zaten kına türküsünü yarıda kestiler ortam çok ağlamaklıydı çünkü..
kına gecesinde gelinin ağlayıp ağlamadığı neden kontrol edilir anlamış değilim zaten, o an ne hissettiğin önemli bence..

arkadaslarımın ve kuzenlerımın kınasında bayılana kadar ağlayan ben kendi kınamda taş kesildim. birde ben ağlasaydım babaannem ve dedeme birsey olur korkusundan ağlamadım. nikahtan sonra evinde ağlarsın dediler yine ağlamadım. sanırım içime aktı hepsi şimid cd izlerken ağlıyorum

oo kadar çok ağlamıştım ki resmen şişmiştim ağlamaktan resimlerime bektıkça hala daha ağlıyorummm senağlama senağlama senağlama

bilmiyorum ama ben ağlayamam bugüne kadar okadar kınaya gittim hiç birinde duygulanmadım ama evden çıkış anları beni çok duygulandırır hele gelinin arabaya binmeden dönüp eve bakması işte o an kendimi tutamam

ben ne yapacam peki evin tek kızıyım nişanlım polis nererye gitceğim bile belli değil doğu görvine çıkcak bu yıl nasıl yapcam ve anneme ailmede o kadar düşkünnümki anlatamam.babamı küçük yaşta kaybettiğimden anneme çok aşırı bağlıyım

Arkadaşlar merak etmeyin.Allah çok güzel ayarlıyor herşeyi.Evden çıkana kadar ne olacak ne bitecek vs.Ama evden çıktıktan sonra sanki o evde yaşamamışsınız yıllardır eşinizle berabermişsiniz yıllardır o evde yaşıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.Rabbim herşeyin kolayını versin.O dönemleri çok düşünüp şimdiden mutsuz etmeyin kendinizi.Yaşadığınız anların keyfini çıkarın.Kolay gelsin.

Ağlayarak okudum Selma... Babam gitti benim O yüzden kuşak bile bağlatmak istemiyorum... Oysa ne hayallerim vardı, babam uğurlayacaktı beni evimizden... Eksiğiz artık eksik, offf offff yine koptum ben....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

başın saolsun canım Allah nur içinde yatırsın mekanı cennet olsun ınşallah ama şunu düsün oda senın tellı duvaklı gelın olarak çıkmanı ısterdı evden herr anne baba gıbı sende onun ıstegını yaparak ruhunu sadedeceksın Allah sabır versın cnm

Son düzenleme:
Kızlar benim kına gecem olmadı, size gülün diye anlatayım iki tane düğünüm oldu biri kendi yaşadığım şehirde biri de eşimin ailesinin olduğu kasabada, kasabadaki düğünden 1 gece önce kasabaya panayır gelmiş eşim, ablam, kayınbiraderim ve ailedeki bilimum çocuklarla panayıra gittik eğlendik. Tabii biz yokken kına gecesi yapılacağını düşünen konu komşu eve gelmiş, kayınvaldem kadınları oturtmuş biz geç vakit geri döndüğümüzde hala bir kaç kişi vardı bensiz kendi kendilerine çay kahve içmiş epece de durumu yadırgamışlardı.

hahahah :lepi: en ıısı walla

Düğünüme bir büçük ay var,ama ılk defa bu yazıyı okurken gözlerım doldu.Annemı düşündüm,salondan ayrılırken oda dualarla gönderır benı,emınım.Amcamın eşi bıle ağlarım ben dıyo,cok uzuluyorum,çok ağlamaklı bi gece olucak senağlama

Annem iş ciddiye bındı,aklım gıdıyo dıyor,ıkı hafta önceden başladı ağlamaya.Annem fılm ızlerken ağlasın,ben onun ağlamasına dayanamayıp ağlarım,evın tek kızıyım,cokta duysusal tabı..22 senelık alışkanlıgı,evımı,düzenımı,cevremı bırakmak öyle zor gelıyor kı..Bazen olmasaydı keşke dıyorum.Evım arabayla 1 saatten fazla uzaklıkta,hergun gıdıp gelemem.Ne dıyelım allah kolaylık versın bızlere.Kınamda ağlayacagım kesın,şimdi bıle candan ercetının annem sarkısını dınlıyorum,moda gırdım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…