ben başkalarının kınasın da göz yaşı dökerdim bişeler olurdu.kalbim hızla atmaya başlardııı. kendi kınamda bayılırım die düşündüm ama hiç öle olmadıı. bir damla gözyaşı ve suratım da her hangi bbir üzülmüş havası yoktuuu...
Bende 1.5 yıllık evliyim.Düğün günüme kadar sürekli babamla birbirimzden kaçıyorduk.Bi akşam babam bütün aile halkını bi odada topladı.Dediki kızım ben öyle konuşamam o yüzden bi mektup yazdım dedi.Kardeşime sesli okuttu.Odada herkes ağlıordu.Abim,annem,yengem,kardeşim,babam ve ben.Bababm dayanamadı balkona çıktı.Peşinden gittim."Babam hakkını helal et.diye sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladık.Babamı hiç öyle görmemişti.Görünüşte çok sertir.Herks çok çekinir ama bize asla kıyamaz.
Kınamda hiç ağlamadım.Hep oynadım :) Ama düğün günü kuşak bağlanma anına kadar gülücükler saçıyordum.Abim kuşağı belime dolamaya başlayınca içim çok kötü oldum.Arkadan yiğenimi halam dediğini duyunca orda koptum.Düğünde hiç gülmedim.Hep babama baktım.O ise sürekli bişeyle meşgul oluyormuş gibi davrandı.Salondan çıkarken yanıma geldi "Hadi kızım allah hayırlı etsin"dediğinde yine koptum.Birde çok yakın arkadaşım var o da çok ağladı.Eve gelene kadar hep mesajlaştık :)O evlenirkende ben çok ağladım.Ben yakınındaydım ama o evlendi çok uzaklara gitti.İçim şimdi bi garip oldu...BABAMI ÇOK SEVİYORUM.CANIM ARKADAŞIMI DA...
okurken agladım yaa kafamçokkarıştı
kızlar benimde nisanın 30unda düğünüm var anneme çok düşkünüm çalışıyorum ama yinede bu farklı bişey bazen içim cız edio özelliklede gelinliği giyip evden çıkarken kendimi hayal ettiğim zaman tuhaf oluyorum nasıl rahat olurum hiç bilmiyorum
Bende 1.5 yıllık evliyim.Düğün günüme kadar sürekli babamla birbirimzden kaçıyorduk.Bi akşam babam bütün aile halkını bi odada topladı.Dediki kızım ben öyle konuşamam o yüzden bi mektup yazdım dedi.Kardeşime sesli okuttu.Odada herkes ağlıordu.Abim,annem,yengem,kardeşim,babam ve ben.Bababm dayanamadı balkona çıktı.Peşinden gittim."Babam hakkını helal et.diye sarıldım hıçkıra hıçkıra ağladık.Babamı hiç öyle görmemişti.Görünüşte çok sertir.Herks çok çekinir ama bize asla kıyamaz.
Kınamda hiç ağlamadım.Hep oynadım :) Ama düğün günü kuşak bağlanma anına kadar gülücükler saçıyordum.Abim kuşağı belime dolamaya başlayınca içim çok kötü oldum.Arkadan yiğenimi halam dediğini duyunca orda koptum.Düğünde hiç gülmedim.Hep babama baktım.O ise sürekli bişeyle meşgul oluyormuş gibi davrandı.Salondan çıkarken yanıma geldi "Hadi kızım allah hayırlı etsin"dediğinde yine koptum.Birde çok yakın arkadaşım var o da çok ağladı.Eve gelene kadar hep mesajlaştık :)O evlenirkende ben çok ağladım.Ben yakınındaydım ama o evlendi çok uzaklara gitti.İçim şimdi bi garip oldu...BABAMI ÇOK SEVİYORUM.CANIM ARKADAŞIMI DA...
Ağlayarak okudum Selma... Babam gitti benimO yüzden kuşak bile bağlatmak istemiyorum... Oysa ne hayallerim vardı, babam uğurlayacaktı beni evimizden... Eksiğiz artık eksik, offf offff yine koptum ben....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kızlar benim kına gecem olmadı, size gülün diye anlatayım iki tane düğünüm oldu biri kendi yaşadığım şehirde biri de eşimin ailesinin olduğu kasabada, kasabadaki düğünden 1 gece önce kasabaya panayır gelmiş eşim, ablam, kayınbiraderim ve ailedeki bilimum çocuklarla panayıra gittik eğlendik. Tabii biz yokken kına gecesi yapılacağını düşünen konu komşu eve gelmiş, kayınvaldem kadınları oturtmuş biz geç vakit geri döndüğümüzde hala bir kaç kişi vardı bensiz kendi kendilerine çay kahve içmiş epece de durumu yadırgamışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?