Kızlar kalbim duracak şimdi

Haber vermem mi kızlar onuda vericem tabi o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip eder inşallah miniğin inşallah beni bırakmaz

Merak etme annesi kuzun seninle Allahin izniyle degerin gayet iyi gunun gelmedi bile iki gune bir artmasını kontrol et bizide habersiz birakma olurmu

İnşallah canım Allah bağışlasın miniğinihahahh çok da iyi ettin bayrağı sana teslim ediyorum o zaman kuzum ben salı günü doğurcam kısmetse:)))

Ay şaka gibi az kalmış :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim

Merak etme annesi kuzun seninle Allahin izniyle degerin gayet iyi gunun gelmedi bile iki gune bir artmasını kontrol et bizide habersiz birakma olurmu

Allah razı olsun cnm evet yarın randevum var gerekli testleri yaptırcam önlem amaçlı

Ay şaka gibi az kalmış :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Sorma tatlım heyecan tavan:)) çok saol kuzum amin inşallah hepimize nasip olsun.. hadi bakalım gelişmelerini takipteyim güzel güzel haberlerle devam inşallah

Sorma tatlım heyecan tavan:)) çok saol kuzum amin inşallah hepimize nasip olsun.. hadi bakalım gelişmelerini takipteyim güzel güzel haberlerle devam inşallah

Amin kuzum inşallah sende bizi habersiz bırakma şimdiden hayırlı doğumlar cnm

Hayırlısı olsunn saglıcakla alın kucagınıza :) bu mutlu haberi bebek istedikten kaç ay sonra aldınıx??

Amin canım saol eylül ayında kimyasal ve geçen ay kimyasal gebelik yaşadım değerim hep adet günümde sıfırlandı kanamam oldu geçen ay kimysaldan sonra bal tarçın çörek otu yaptım bu ay yine mutlu haberi aldım. Yarın doktora gitcem tekrar değerler güzel dedi oradaki hemşire ama önlem almak istiyorum yani söyle söyleyim rabbime çok şükür istediğim her ay hamile kaldım hüsran bitti bu ay tekrar nasip oldu

Csnim gormedim inan bugun prk iyi degilim cok sevindim saglicakla kucagina alirsin INSAALLAH katlanarak artar insaALLAH bitanem

Amin kuzum sende sakın moralini bozma daha adet olmadın kuzum niye üzüyorsun kendini

Hollymom beni hatirladin mi:) benim actigim ilk topigimde hamilelik haberini ordan vermistin :) fundii bennn
Oyyy benim uğurlumsun sen hatırladım tabiii kuzumm bir güzel haber de senden gelsin inşallah en kısa zamanda, dualarım seninle cidden sezaryen olucak benim ama doğumda da sana dua edicem söz balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…