Haber vermem mi kızlar onuda vericem tabi o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip eder inşallahminiğin inşallah beni bırakmaz
İnşallah canım Allah bağışlasın miniğinihahahh çok da iyi ettin bayrağı sana teslim ediyorum o zaman kuzum ben salı günü doğurcam kısmetse:)))
Merak etme annesi kuzun seninle Allahin izniyle degerin gayet iyi gunun gelmedi bile iki gune bir artmasını kontrol et bizide habersiz birakma olurmu
Sorma tatlım heyecan tavan:)) çok saol kuzum amin inşallah hepimize nasip olsun.. hadi bakalım gelişmelerini takipteyim güzel güzel haberlerle devam inşallahAy şaka gibi az kalmış :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Sorma tatlım heyecan tavan:)) çok saol kuzum amin inşallah hepimize nasip olsun.. hadi bakalım gelişmelerini takipteyim güzel güzel haberlerle devam inşallah
Tamam kuzum yazarım ben de, çok saol:) öptüm bebişi de seni de:)))Amin kuzum inşallahsende bizi habersiz bırakma şimdiden hayırlı doğumlar cnm
Canim naptin merak ettimCanım kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlar hemen yazıcam buraya zaten :) zamanı ve saati gelince mutlaka göreceksin cnm
Canim naptin merak ettim
trkn0709 maşallah değerin çok güzel tebrik ederim sağlıklı gebelik dilerim
Hayırlısı olsunn saglıcakla alın kucagınıza :) bu mutlu haberi bebek istedikten kaç ay sonra aldınıx??Kuzum resim attım görmedin galiba değerim 65.50 çıktı :)
Csnim gormedim inan bugun prk iyi degilim cok sevindim saglicakla kucagina alirsin INSAALLAH katlanarak artar insaALLAH bitanemKuzum resim attım görmedin galiba değerim 65.50 çıktı :)
Hollymom beni hatirladin mi:) benim actigim ilk topigimde hamilelik haberini ordan vermistin :) fundii bennnTamam kuzum yazarım ben de, çok saol:) öptüm bebişi de seni de:)))
Hayırlısı olsunn saglıcakla alın kucagınıza :) bu mutlu haberi bebek istedikten kaç ay sonra aldınıx??
Csnim gormedim inan bugun prk iyi degilim cok sevindim saglicakla kucagina alirsin INSAALLAH katlanarak artar insaALLAH bitanem
Canim artik aglamayacagim diye bi baslik actim bi bakabilirsin oraya. Inan artik aglamayacagimAmin kuzum sende sakın moralini bozma daha adet olmadın kuzum niye üzüyorsun kendini
Oyyy benim uğurlumsun sen hatırladım tabiiiHollymom beni hatirladin mi:) benim actigim ilk topigimde hamilelik haberini ordan vermistin :) fundii bennn
Canim artik aglamayacagim diye bi baslik actim bi bakabilirsin oraya. Inan artik aglamayacagim
Bakıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?