• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Canım merhaba çok sevindim inşallah sağlıklabenimde bat 21 nisandı geç yumurtladım gerçi ama. Testim seninki gibi çıktı şimdi doktora geldim.:KK200:

Etmem mi kuzum tabiki ederim :dua:

İnşallah bitanemmm sen kan verdin mi bugün :)

yok canım ctesi ver dedi doktor 1000 i bekliyoruz da benm içim skıldı ya :( adet günüm ctesi burdan okuyorum kmyasal falan diyolar diyorum ya öyleyse :'( Dün doktor da hamilesin dedi kafam karıştı iyice :işsiz:

yok canım ctesi ver dedi doktor 1000 i bekliyoruz da benm içim skıldı ya :KK43: adet günüm ctesi burdan okuyorum kmyasal falan diyolar diyorum ya öyleyse :'( Dün doktor da hamilesin dedi kafam karıştı iyice :işsiz:

Kuzum ben 2 kere yaşadım o dolayı o yüzden sakın aklına getirme tadını çıkar meleğin seninle şuan :KK46::KK200::anneadayı:

Oohhh cok sukurr bak nasil rahatladim simdi anlatamam canim cok sukur esine soyledinmi.canim bu arada ikiz olabilir mi acaba

Bugün söylemeyi düşünüyorum canım bakalım kafamda planlar dönüyor :) valla bilmiyorum ikizde değer böylemi oluyor

Back