Sevndm kan vermene cnm bu ay oodu bence daha 4 cok var ya sen internttnbbak cnm:))) bilmyrm kyzm adette olmadm daha cnm anlmdm ya: (
Ayy hadi heyecnla beklyrm ya cnm yaaa ben sendn daha heyecnlym cnm ya:))kuzum burada tıp merkezinde kan verdim internette sıkıntı var dedi elden almanız gerekli dedi bende çalıştığım için lab. çalışan arkadaş saolsun şahsi cebini verdi whatsaaptan atacak sonuçları :)
Ayy hadi heyecnla beklyrm ya cnm yaaa ben sendn daha heyecnlym cnm ya:))
İns cnm ya:)) gecmez he simdi saat:)))Rabbim herkese nasip eder inşallah canımbende saat geçsin diye bekliyorum :)
Sonc ckmadimi cnm:)
tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun darısı bize olsun inşallahKızlar sonuç 65.50 öğrendim şuannnnn
tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun darısı bize olsun inşallah
Kızlar sonuç 65.50 öğrendim şuannnnn
Masallah gozun aydın canım. Bugun adet olmazsam ben de yrn yapıcam test bakalım
Canm cook sevndm ya ne gzl ben sana demistm deme hayrli olsn cnm tebrikler:) kocans nasl solecn cnmgxl suprz yap bence:) dua et kuzm banada ins bende hamisomdr
Cok şükür canim benim gozumuz ayndin olsun tebrik ediyirum Allahim kucağına almayi nasip etsin insallah esine haber verdiginde haber et cok merak ediyorum tepkisini
Bence bebgn sana coktan tutnms annesi korkma sen iki gunde bir kontrl edersn cnm:) bence aksm guzl bir sofra hazrla sonrada idrr testini onune koy cnm snrada soncu sole bence:))Haber vermem mi kızlar onuda vericem tabi o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip eder inşallahminiğin inşallah beni bırakmaz
Ins.canım sagolasın:)İnşallah olmazsın kuzum müjdeli haberi alırsın
trkn0709 bak seeeeen kimler hamileymiş aman da aman:))) maşallah kuzum çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım Allah bağışlasın miniğiniKuzummm baktım senin doğum yaklaştı arkandan ben geleyim dedim valla hamileyim kuzum rabbim bağışlarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?