• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kalbim duracak şimdi

Sevndm kan vermene cnm bu ay oodu bence daha 4 cok var ya sen internttnbbak cnm:))) bilmyrm kyzm adette olmadm daha cnm anlmdm ya: (

kuzum burada tıp merkezinde kan verdim internette sıkıntı var dedi elden almanız gerekli dedi bende çalıştığım için lab. çalışan arkadaş saolsun şahsi cebini verdi whatsaaptan atacak sonuçları :)

kuzum burada tıp merkezinde kan verdim internette sıkıntı var dedi elden almanız gerekli dedi bende çalıştığım için lab. çalışan arkadaş saolsun şahsi cebini verdi whatsaaptan atacak sonuçları :)
Ayy hadi heyecnla beklyrm ya cnm yaaa ben sendn daha heyecnlym cnm ya:))

Kızlar sonuç 65.50 öğrendim şuannnnn :dua:

Eklentiler

• 1492608491893.jpeg
    1492608491893.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 283
Canm cook sevndm ya ne gzl ben sana demistm deme hayrli olsn cnm tebrikler:) kocans nasl solecn cnmgxl suprz yap bence:) dua et kuzm banada ins bende hamisomdr

Canm cook sevndm ya ne gzl ben sana demistm deme hayrli olsn cnm tebrikler:) kocans nasl solecn cnmgxl suprz yap bence:) dua et kuzm banada ins bende hamisomdr

Cok şükür canim benim gozumuz ayndin olsun tebrik ediyirum Allahim kucağına almayi nasip etsin insallah esine haber verdiginde haber et cok merak ediyorum tepkisini :KK46::KK54:

Haber vermem mi kızlar onuda vericem tabi o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip eder inşallah :dua: miniğin inşallah beni bırakmaz :dua:

Haber vermem mi kızlar onuda vericem tabi o kadar mutluyum ki rabbim herkese nasip eder inşallah :dua: miniğin inşallah beni bırakmaz :dua:
Bence bebgn sana coktan tutnms annesi korkma sen iki gunde bir kontrl edersn cnm:) bence aksm guzl bir sofra hazrla sonrada idrr testini onune koy cnm snrada soncu sole bence:))

Kuzummm baktım senin doğum yaklaştı arkandan ben geleyim dedim valla hamileyim kuzum rabbim bağışlarsa :)
İnşallah canım Allah bağışlasın miniğini:dua:hahahh çok da iyi ettin bayrağı sana teslim ediyorum o zaman kuzum ben salı günü doğurcam kısmetse:)))

Back