Kızlar kalbim duracak şimdi

Oyyy benim uğurlumsun sen hatırladım tabiii kuzumm bir güzel haber de senden gelsin inşallah en kısa zamanda, dualarım seninle cidden sezaryen olucak benim ama doğumda da sana dua edicem söz balım
Lutfen dua et hakkimda hayirlisi olsun hayirli zamanda saglikli sekilde gelsin bebisim bana. Benim bat günüm yarın. Bekliyorum olmazsa da Rabbim bilir Ona birakiyorum. ALLAHim dogumunda sana da yardimci olsun sagsalim kucsgina alirsin İNSAALLAH balim

Amin kuzumm Allah razı olsun.. Dualarımda olacaksın en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kavuşursun inşallah sen de bebişine moralini yüksek tut umudunu kaybetme, Allah büyük senin de yüzünü güldürür inşallah güzel kalplim

Rabbim bebeğinide senide korusun canım.Umarım hayırlıca kucağına almayı nasip eyler bizlerede bir bebiş verir.

Tüm dualarım seninle...

Amin canım Allah binkez razı olsun rabbim sizede nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar

Bilmiyorimki canim biraz fazla artmis ya acabami dedim.pek anlamam aslinda ama

Cnm peki benim 1 günde böyle arttı ya atıyorum yarın 300 oldu pazar günü 600 olması lazım son artış kaç olursa olsun onun üstüne 2 katı olucak demi

Cnm peki benim 1 günde böyle arttı ya atıyorum yarın 300 oldu pazar günü 600 olması lazım son artış kaç olursa olsun onun üstüne 2 katı olucak demi
Evet canim iki kati olmasi gerekiyo beni her gelismeden haberdar et olurmu canim kese gordugunde kalp atislarinda insallah hemen bana yaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…