Kızlar kalbim duracak şimdi

Günaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı

byzglm fnd_50 @busraangell oglumherseyim

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm hadi gozumuz aydin olsun cok sukurrrr rabbimeee hamilesin Allahim saglikla hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsin insallah ne kadar fark var bak dunden bugune rabbime sukurler olsun inan bogazim dugum.dugum oldu o kadar sevindim ki anlatamam canim.benim cok sukur

Bitanem benimmm çok saol dayanamadım kan verdim bakalım sonuç 4 de çıkacak inşallah güzel değer alırım :)

Bitanem benimmm çok saol dayanamadım kan verdim bakalım sonuç 4 de çıkacak inşallah güzel değer alırım :)

Hadi hayirlisiyla ciksin canim benim guzel sonuclar alicaksin rahat ol sen Allahim sonuna kadar huzurla saglikla hayirlisiyla yasamani nasip etsin saglikla al kucagina minigini AMINNNNN esin biliyomu canim:)

Hadi hayirlisiyla ciksin canim benim guzel sonuclar alicaksin rahat ol sen Allahim sonuna kadar huzurla saglikla hayirlisiyla yasamani nasip etsin saglikla al kucagina minigini AMINNNNN esin biliyomu canim:)

Yok kuzum daha söylemedim süpriz planlıyorum 23 mayıs evlilik yıldönümü tabi o zamana kadar dayanamam ama erken süpriz yapıcam .:)

Yok kuzum daha söylemedim süpriz planlıyorum 23 mayıs evlilik yıldönümü tabi o zamana kadar dayanamam ama erken süpriz yapıcam .:)

Bizimde esimle tanisma yildonumumuz tesadufe bak sonuc cikinca hemen beni etiketle canim benim heyecanla bekliyorum

Canim haber et mutlaka. Ben seni gorunce heveslendim dayanamadim test yaotim ve kocaman bi negatif.. cok moralim bozuldu

hiç ümidini yitirme canım daha adet olmadın sonuçta dualarım seninle

Bizimde esimle tanisma yildonumumuz tesadufe bak sonuc cikinca hemen beni etiketle canim benim heyecanla bekliyorum

aynen canım inşallah sağ salim kavuışurum ve kavuşuruz. Allah isteyen herkesede nasip eder sonuca hemen etiketlicem canım

Bence var kuzum ya bugun kan ver bence dun az silikti bugn basbasya belli cokkk mutlu oldum sana demistom kan vermeye ne zmn gdysn cnm ya:)) ahh keske bende senin gbi cift cizgi goreblsydm ya:))

Canım kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlar hemen yazıcam buraya zaten :) zamanı ve saati gelince mutlaka göreceksin cnm

Canım kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlar hemen yazıcam buraya zaten :) zamanı ve saati gelince mutlaka göreceksin cnm
Sevndm kan vermene cnm bu ay oodu bence daha 4 cok var ya sen internttnbbak cnm:))) bilmyrm kyzm adette olmadm daha cnm anlmdm ya: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…