Amin insaALLAH canim benim yaAmin kuzummm inşallah rabbim daha çok bekletmeden bizi ödüllerimizi verir inşallah
Amin insaALLAH canim benim ya
Tamam kuzum etiketlerim sen de beni etiketle muhakkak tekrar test filan yaparsan kan testi filan daBeni tüm gelişmelere etiketle kuzum merakta bırakma
Tebrik ederim bariz fark var dün ve bugün arasındaGünaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı
byzglm fnd_50 @busraangell oglumherseyim
Günaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı
Olmaz olur muuuuGünaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı
Tebrik ederim bariz fark var dün ve bugün arasında
kesinlikle koyulaşmış maşallah
saglıkla dogsun
Olmaz olur muuuutrkn0709 canim benimmm İNSALALAH boyle drvam eder bebis senledir insaALLAH
Günaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmm hadi gozumuz aydin olsun cok sukurrrr rabbimeee hamilesin Allahim saglikla hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsin insallah ne kadar fark var bak dunden bugune rabbime sukurler olsun inan bogazim dugum.dugum oldu o kadar sevindim ki anlatamam canim.benim cok sukur
Bitanem benimmm çok saol dayanamadım kan verdim bakalım sonuç 4 de çıkacak inşallah güzel değer alırım :)
Hadi hayirlisiyla ciksin canim benim guzel sonuclar alicaksin rahat ol sen Allahim sonuna kadar huzurla saglikla hayirlisiyla yasamani nasip etsin saglikla al kucagina minigini AMINNNNN esin biliyomu canim:)
Canim haber et mutlaka. Ben seni gorunce heveslendim dayanamadim test yaotim ve kocaman bi negatif.. cok moralim bozulduKızlar allah razı olsun kan verdim bakalım saat 4 de çıkcak :)
Yok kuzum daha söylemedim süpriz planlıyorum 23 mayıs evlilik yıldönümü tabi o zamana kadar dayanamam ama erken süpriz yapıcam .:)
Canim haber et mutlaka. Ben seni gorunce heveslendim dayanamadim test yaotim ve kocaman bi negatif.. cok moralim bozuldu
Bizimde esimle tanisma yildonumumuz tesadufe bak sonuc cikinca hemen beni etiketle canim benim heyecanla bekliyorum
aynen canım inşallah sağ salim kavuışurum ve kavuşuruz. Allah isteyen herkesede nasip eder sonuca hemen etiketlicem canım
Bence var kuzum ya bugun kan ver bence dun az silikti bugn basbasya belli cokkk mutlu oldum sana demistom kan vermeye ne zmn gdysn cnm ya:)) ahh keske bende senin gbi cift cizgi goreblsydm ya:))Günaydın kızlar :) sabah test yaptım sizce nasıl koyulaşma varmı
Bence var kuzum ya bugun kan ver bence dun az silikti bugn basbasya belli cokkk mutlu oldum sana demistom kan vermeye ne zmn gdysn cnm ya:)) ahh keske bende senin gbi cift cizgi goreblsydm ya:))
Sevndm kan vermene cnm bu ay oodu bence daha 4 cok var ya sen internttnbbak cnm:))) bilmyrm kyzm adette olmadm daha cnm anlmdm ya: (Canım kan verdim saat 4 de çıkacak sonuçlar hemen yazıcam buraya zaten :) zamanı ve saati gelince mutlaka göreceksin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?