Canm tebrike derim tekrardan artk kesin hamilesin saglkli gebelk gecrrsn ins:)Kızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun kibyzglm @busraangell @fnd_50 Hollymom minnis @YaKaMoZz-z
Canm tebrike derim tekrardan artk kesin hamilesin saglkli gebelk gecrrsn ins:)
Dua et kiz bana dh adet olmadm bende: (Amin bitanem inşallah
Kızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun kibyzglm @busraangell @fnd_50 Hollymom minnis @YaKaMoZz-z
Dua et kiz bana dh adet olmadm bende: (
canımm çok sevindim hadi artık kesecikler oluşsun :)
Çok şükür kuzummm hep böyle güzel haberlerle gel inşallah.. sıkıntısız sağlıkla büyüt miniğimizi, o da üzmesin anneciğiniKızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun kibyzglm @busraangell @fnd_50 Hollymom minnis @YaKaMoZz-z
Yaaaa hayırlı olsun :))
Çok şükür kuzummm hep böyle güzel haberlerle gel inşallah.. sıkıntısız sağlıkla büyüt miniğimizi, o da üzmesin anneciğini
Taze anne çok teşekkür ederim inşallah bizde senin gibi kucağımıza alırız yavrumuzu :)
Tebrik ederim canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsunKızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun kibyzglm @busraangell @fnd_50 Hollymom minnis @YaKaMoZz-z
Etmem mi kuzum tabiki ederim
İnşallah bitanemmm sen kan verdin mi bugün :)
Tebrik ederim canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun
Canım merhaba çok sevindim inşallah sağlıklabenimde bat 21 nisandı geç yumurtladım gerçi ama. Testim seninki gibi çıktı şimdi doktora geldim.
yok canım ctesi ver dedi doktor 1000 i bekliyoruz da benm içim skıldı yaadet günüm ctesi burdan okuyorum kmyasal falan diyolar diyorum ya öyleyse :'( Dün doktor da hamilesin dedi kafam karıştı iyice
di mi yaKuzum ben 2 kere yaşadım o dolayı o yüzden sakın aklına getirme tadını çıkar meleğin seninle şuan
Kızlar doktordan geldim suan test yaptı dün değerim 65.50 bugün 127 olmuş miniğim 1 günde bile 2 katı artmış şükürler olsun kibyzglm @busraangell @fnd_50 Hollymom minnis @YaKaMoZz-z
Oohhh cok sukurr bak nasil rahatladim simdi anlatamam canim cok sukur esine soyledinmi.canim bu arada ikiz olabilir mi acaba
di mi yaçok da okumycam :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?